Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vili13
őstag
válasz
BloodRay #9064 üzenetére
A netes adatbázisokban tapasztalataim szerint sajnos előfordulnak helyesírási hibák, én meg képes vagyok végignézni, és javítgatni. Van album, ami nincs benne ezekben, akkor meg gépelni kell sokat. Van olyan is, hogy egy album sok helyen megtalálható, többféle műfajként megjelölve, akkor meg azt kell kutatni, melyik a "pontosabb". Ha több eltérő borítóképet találok, és véletlenül nincs meg azt eredetije, azt is ki kell találnom, az enyém melyikről származhat. Egységesíteni kell a kis- és nagybetűk használatát, és az esetleges zárójeleket. Ki kell törölgetni a felesleges megjegyzéseket. Én is azt hittem, hogy gyorsan fog ez menni, de ha tényleg a tökéletességre törekszem, akkor egyáltalán nem gyors, viszont annál fárasztóbb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 30 évre csökkentette lemaradását a litográfiai eszközök területén Oroszország
- DUNE médialejátszók topicja
- Futás, futópályák
- Honda topik
- BestBuy topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Nintendo Switch 2
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Android játékok topikja
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor, ZT16
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor, ZT15
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor, IP30
- ThinkPad P14s Gen2i 14" FHD IPS i7-1165G7 T500 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor, RY50
- Asus Tusl2-C 1,3GHz Celeron 1x256 Ram Cooler Master hűtés
- Edifier Hangrendszer Távirányító Távkapcsoló
- Hp 735 G6 AMD 3500U processzor új 8gb memória 256gb világító billentyűzet kamera gyári akku, gyári t
- Asus Rog Strix Z790-A Gaming Wifi DDR4 - Legfrisebb bios , tökéletes müködés
- ASUS Vivobook Gamer Studio Laptop 16" 4K Oled Ryzen 7 5800H 16GB 1TB SSD RTX 3050
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ZOTAC TRINITY OC RTX 3090 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- iKing.Hu - Apple Macbook Air 13 M1 - 2020 - Használt, megkímélt
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Gen2 - i7-1165G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest