Új hozzászólás Aktív témák

  • zeno70

    tag

    El vagyok keseredve. :(((
    A rovid tortenetem: vettem nemreg egy Fuze+ lejatszot es ahogy dicsertek is a hangjat, meg voltam elegedve vele. Tiszta, eros hang, jo basszus, stb...
    2 dologgal azonban nem voltam elegedett - az erintos mukodesevel (csak nezve lehet dolgozni rajta, mert konnyen mellenyulsz es teljesen mast tesz, mint akarod, es a masik, hogy az erinto felulete nincs kivilagitva, tehat sotetben a halalom volt.
    Ezert ugy dontottem, hogy a paromnak adom (o a video funkciojat is jobban kihasznalja) es veszek egy Clip+ keszuleket helyette. A minoseg ugyanaz lesz, de nyomogombokkal es kis hardverrel.
    Meg is vettem, aztan jottek a meglepik. A hangja joval gyengebb, mint a Fuze+ nak!!! Hangerore es minosegre egyarant oriasi csalodas! A basszus meg akkor se elegendo, se nem tiszta, ha maximumra huzom.
    A masik meglepi tegnap jott - egy album keresesekor lefagyott es onnantol semmire nem reagalt. Folyamatosan ment a kijelzo, ahol megallt es a power gomb hosszu nyomasara sem kapcsolt ki. Az akksit kivenni nem lehet, tehat egy hosszu utazasom soran ott alltam megmakkanva vele. Ez nem is valtozott, mig le nem merult teljesen.
    Ezek nalam abszolut leminositettek a keszuleket. :W

    A kerdesem, ez a fagyas milyen gyakori jelenseg (nalam 1 heten belul megvolt) es barmi modon javithato-e a hangminoseg (foleg a tiszta mely)?
    A verzioszam: V01.02.17A

    Jegyezd meg: pótolhatatlan vagy. Éppúgy, mint bárki más!

Új hozzászólás Aktív témák