Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 5. nap: Dark and Darker:: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
- Bleach: Rebirth of Souls - Középpontban Shinji Hirako
- PlayStationre is megjelent a Venture to the Vile
-
GAMEPOD.hu
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viktor77
titán
Kis hiba, bár lehet, hogy valamelyik addonom csinálja.
Ha belekattintok a keresőbe vagy a címsorba, nem jelenik meg a villogó kurzor. Tudok írni, csak nem tudom, hogy biztosan belekattintottam-e. Ha már írtam bele, onnantól jó.[ Szerkesztve ]
Csinálni kell. Kész. Pont.
-
Viktor77
titán
Dögöljek meg ha nem lett gyorsabb. Aztán könnyen lehet, hogy csak placebo.
-
Viktor77
titán
Szerintem itt vegyen mindenki egy nagy levegőt, és higgadjon le.
-
Viktor77
titán
válasz kranazoli #27647 üzenetére
Én kipróbáltam egyszer (az Asrock lapokhoz jár egy szoftver, ami magától megcsinálja, de persze mindenki megcsinálhatja magának is), valóban gyorsul valamennyit. De csak ezért nem éri meg ramdisk-kel szenvedni.
Steelmanus: Valóban, benéztem.
[ Szerkesztve ]
-
Viktor77
titán
-
Viktor77
titán
válasz Steelmanus #27392 üzenetére
Nálam is 5-öt ajánl fel, de van mellett még egy lenyíló nyilacska, ami az összeset.
-
Viktor77
titán
válasz Steelmanus #26771 üzenetére
Csak az általad linkelt képen lévő első opciót kell kikapcsolni (szép kékké (és kattinthatóvá) alakítja az alapból nem kattintható linkeket), és működik, azóta végigpróbálgattam.
[ Szerkesztve ]
-
Viktor77
titán
válasz WonderCSabo #26751 üzenetére
Meg is van, köszi. A Linkification nem működik jól.
-
Viktor77
titán
Van ez az oldal. Nekem középen, ahol egy karaktert kéne látnom, egy nagy feketeség van. 12-vel jó volt, most 13-mal nem. Mi a bibi?
Ja, azt elfelejtettem, hogy amikor rámegyek az oldalra, vagy nyomok egy frissítést, akkor egy pillanatra bevillan a jó kép. Aztán elfeketedik.
[ Szerkesztve ]
-
Viktor77
titán
válasz scope2007 #18871 üzenetére
Hehe, én is pont tegnap tettem fel.
Eszközök-Kiegészítők-Kiterjesztések-Cache Status-Beállítások. Ott teheted feljebb. A memórát viszont beheted minimumra, nekem tegnap óta nem ment 3MB fölé.
Amúgy szerintem felesleges addon. A lemezen lévő cache-t törölheted az alap FF beállításokból is, a memória cache meg szinte nem is növekszik.
[ Szerkesztve ]
-
Viktor77
titán
válasz laszlohu #18136 üzenetére
"Please don't use version 5.7 !
I turn the add-on site for Memory Fox to be visible prior to the AMO editors to review Memory Fox version 6.0 which corrected issues with Memory Fox version 5.7 which is the current version showing here available for download.
You can't download Memory Fox version 5.7. It's not available !
Until AMO gives approval for Memory Fox version 6.0 you can send me an email request at idevfh@gmail.com."
"Csinálni kell. Kész. Pont.
-
Viktor77
titán
-
Viktor77
titán
válasz WonderCSabo #17253 üzenetére
Nyugodtan tetesd be, én is ezt akartam kérdezni. Ráadásul most nálam nem megy az a blog, így nem tudom meg. Megnézem késöbb.
A másik kérdésem meg az, hogy a címsort nem lehet visszaállítani olyanra, mint a 3.x-es verzióban (4 RC-t használok). Eddig ha beírtam egy webcímrészletet (pl. iddqd, ekkor ide ugrik), akkor a legjellemzőbb oldalra ugrott, vagy olyanra, aminél stimmel a címrészlet, és már többször jártam azon az oldalon.
Most meg csak keresőként működik, aminél az első találat általában az amit én szeretnék, de keresőnek ott a gugli szövegbox a címsortól jobbra, megszoktam, hogy abban keresek.Csinálni kell. Kész. Pont.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Fujifilm X
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Milyen videókártyát?
- Kuponkunyeráló
- Milyen autót vegyek?
- Ukrajnai háború
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Karácsonyi akció: ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest