Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
.mf
veterán
válasz
canniball #58033 üzenetére
Ha a két állapot közül választhatnék, én is az elsőre szavaznék
Érdekes, én még mindig nem látom, hogy a régi képem visszatért volna... de remélem másnál működik.
Baboss: ha a szembe sávban ment volna valaki, talán időben meglátom a traktor körvonalát...
Amikor fotózni megyek, az nem társaság-kompatibilis, tapasztalatból tudom. Elrongyolok valahová, egész nap nem eszek-iszok, hogy még időben odaérjek, megállok, fotózok, várok a fényviszonyok javulására, arrébb megyek megnézni máshonnan jobb-e, visszamegyek, tovább pár km-t, s az egész ismétlődikIdén már biztos nem lesz semmi. Egyelőre még járkálni is alig tudok; másrészt már nyakunkon az egyre rosszabb idő, azért mentem még el vasárnap, hogy az utolsó jó időket kihasználjam. Hűvös, nedves-faleveles, hideg aszfaltos, talajmenti fagyos időben már inkább nem motorozok.
A motor maradványát is át kell vizslatni, mi maradt épen. Sokan sokmindent mondanak, többség szerint csak alkatrészként lehet eladni, mások szerint a blokk, karbi, váltó és talán a kuplung is még működésképes lehet, idomok nem kellenek, első telók helyére mehetnek modernebbek, kifli fék helyett is mehet rá az R1-esék jóféle féke, és még lehet belőle motor.
Másfelől viszont, közúton motorozásra egyre kevésbé vágyom. Régóta gondolkozom egy kis enduron, mint pl. DT125R, lájtos terepezéshez elég, könnyű, egyszerű, igénytelen, játszós-dobálós motor, amivel meg lehetne tanulni jobban és terepen is motorozni, és terepen is lehet vele kalandozni, amikor az aszfaltozott út már elfogyott és már csak ösvények vannak. -
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
canniball #58033 üzenetére
Sportmotoron is van egy SV650/1000 topik, és pörög is rendesen.
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Politika
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- LEGO klub
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- További aktív témák...
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- Hatalmas szerszámcsomag Új!!!!!!!! Továbbértékesítésre is!+néhány ajándék CSERE IS!
- Lapierre e-Zesty AM 9.2 Fully carbon Ebike
- 16" Brock alu felni Continental TS830P 205/60 téli gumi szett, 5x120
- Eladó Wunderkid Luk babakocsi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest