Új hozzászólás Aktív témák

  • Rent

    senior tag

    De jó, hogy már téliesítve volt a motor (vz 800). Emelőn, letakarítva utolsó csavarig, lánc lekenve, karbik leengedve, üzemanyagtartály feltöltve, kipufogók ledugózva, akksi melegbe behozva és CTEK-kel feltöltve, üzemanyagcsap elzárva.
    Kisütött a nap ugye, nem számít, hogy meleg nem volt, fullra beöltözve, de így is fázott a kezem és a lábfejem, két nap alatt 400km karikát beletoltam, viszont holnap tényleg újra téliesítem ígérem, nincs az a pénz, hogy idén újra elővegyem... :D Azért sem, mert sikerült majdnem elperecelnem olyan 150 méterre a házunktól. Eszembe nem jutott, hogy a kislány aki az úttest mellett állt, nem pórázon tartja a kiskutyáját, persze, hogy kiszaladt és egyenesen neki az első keréknek. Az volt a mák, hogy nem teljes testtel ért a kerék elé, csak a feje, ezért kicsapta oldalra a kutyust, az vonyított egyet, de szerencsére semmi baja nem lett és én sem estem el. Kicsit beszitált, de sikerült ellenkormányzással egyenesbe hozni. Igazából akkor rontottam volna el ha vészfékezek az elsővel, de szerencsére már a nap végén volt és "rutinból ment" ;) ;)
    Visszasétáltam, hogy jól leszúrjam, de pont addigra ért haza az anyukája, akinek elmeséltem mi történt, ezután Ő szúrta le elég keményen. :) Idén már nem veszem újra elő az biztos. :) A kislány cuki volt azt mondta azért nem köti meg, mert úgy sajnálja nézni, hogy szegényke porázon van. Mondtam neki, hogy ha 10cm-rel előbbre szalad, akkor elpusztult volna én meg lehet kitörtem volna a nyakamat. Úgyhogy jobb a kutyusnak pórázon kerten kívül. Anyukája csak bólogatott és mondogatta Neki, látod kislányom ezerszer elmondtam, hogy blabla.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák