Új hozzászólás Aktív témák

  • .mf

    veterán

    válasz vendingo #22689 üzenetére

    Fenébe, hogy nincs ingyenwifi sehol Bécsben, nem láttam, hogy írtál :(
    Persze, motorral mentem múlt vasárnap, szerdáig Bécs ill. Alpokalja, majd onnantól nappal Alpokalja, este Volt :))

    Srácok, meggondoltam magam. Horvátországot ott eheti a fene, ahol van. Ausztria! Alpok! Szerpentinek! A vigyor alig fért be a bukóm alá, gyakran naponta kétszer (vagy akár háromszor is) végigjártam a 27-es út Reichenau-Schwarzau szakaszát :)) Onnan tovább Mariazellig is rohadtjó a 21-esen (azt hallottam, hogy utána Wildalpenig, bár szép, de rosszabb az út).
    Gyönyörű tájak - a 27-es a Rax és a Schneeberg között a Schwarza nevű patak által kivájt völgyében fut, két oldalt a két hegy, fenyvesek, sziklák; az út mellett pedig a kristálytiszta (talán még iható is) vízű Schwarza. Amikor először mentem arra, alig tudtam haladni, párszáz m-enként megálltam fényképezni :))

    Sok kanyar, de a lendületesebb fajtából, nem nagy visszafordító hajtűk, mivel völgy / szurdokban fut (a 21-esen viszont vannak olyanok is, mivel az felmegy a hegyre, igaz nem Stelviora kell gondolni).

    S az útminőség is egész jó, valamint hétköznap reggel és estét leszámítva kevesen járnak arra, sokszor több motorossal találkoztam, mint autóssal.

    Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/

Új hozzászólás Aktív témák