Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vismajor01
addikt
válasz
dellfanboy #112209 üzenetére
Jaja, megvan. Nem ertek hozza, de sokat csúsztam elotte a földön, szóval akkora utest sztem nem kapott.
Jacis, 112210:
Meg mindig jobb mint a tularazott szar aminek szinten szetjon a csatja/nam mukodik a pinlock de ahelyett h kicserelnek neked csak javitgatjak meg szivjak a vered amig le nem jar a gari. Lidlbe meg el se kellett vinnem, lefenykepeztem es elkuldtem a kepeket hetfon, csutortokon mar kezemben volt a lakasban a doboz Németországbol. Igazabol leszarom milyen maga a sisak, mar maga a szolgaltatas 5 csillag nalam, eleg sok mindent gariztattam mar eletemben. Max 100as tempora, varosi hasznalatra meg tokjo cucc sztem, de persze mindenki abban motorozik amit biztonságosnak erez. Lattam mar mocist biciklisisakban is, sot sisak nelkul is szoval...
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- Milyen SSD-t vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Eredeti játékok OFF topik
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- OneSport OT07 - szevasztok, hollandok!
- Mikrotik routerek
- World of Tanks - OFF topic
- További aktív témák...
- Kona Hei Hei 26"-os szuperkönnyű versenykategóriás összteleszkópos mountain bike eladó
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- Kenwood Kmix 750
- Raktáron! Új EVSE EV 3 fázisú 11kW-os hálózati töltők elektromos autókhoz, 3 év garanciával!
- Hatalmas szerszámcsomag Új!!!!!!!! Továbbértékesítésre is!+néhány ajándék CSERE IS!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest