Új hozzászólás Aktív témák
-
Klown
aktív tag
Én 95 körül kaptam GB-t a jó év végi bizonyítványom miatt. A Skálában (ahol ma az Allee van) vette nekem édesapám. Ha jól emlékszem 39900 Ft volt + a 4 db piros Maxell elem bele. Akkoriban az nagyon komoly summa volt, de szerencsére apámnak egész jól futott akkoriban a szekér. Amúgy nem voltam egy követelődzős fajta, ez az egy nagy vágyam volt csak. (Meg később egy PSX, de abból valahogy mégsem lett semmi.) De akkor én voltam a világ legboldogabb gyereke!
És igen menő is, t.i. csak egy osztálytársamnak volt előtte, de neki az apja mai napig sztárügyvéd, szóval nekik szerintem aprópénz volt. És igen, csak két játékom volt hozzá: Super Mario Land és valami Nigel Mansell-es F1-es. Régi szép emlékek!
Üdv: Klown
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Gopro Hero 10 Black edition sok tartozékkal!!
- Brutál GAMER (I7-9700K/RX 6800 Aorus/Z370-F CHIP)
- Simrig eladó PS5/PC kompatibilis. (olvass leírást.)
- Ryzen7 2700X/ RTX2060/ 32GB DDR4/ 512GB m.2 alapú konfig/ garancia / ingyen foxpost
- Eladó Fanatec szimulátor szett - Komplett, kiváló állapotban, azonnal használható!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest