Új hozzászólás Aktív témák

• sb

veterán

válasz jim bcs #35452 üzenetére

Itt vannak olyan szakik, akik fejből nyomják az mITX-be való, különböző méretű hűtőket. ;)
    Írtam egyébként, hogy mekkora hűtő kellene: 70-80mm magas befér, tehát nem nagyon lapos HTPC hűtő kéne, hanem épp vmi "egyszerű közepes" ami olcsóbb és kényelmesen túlméretezett is.

Köszi neked és HookR-nek is. A 15k-s hűtők kiesnek, bár a Big Shurikent nem bántam meg és tartotta az értékét de mégse vennék 2x cpu árból hűtőt rá. A Praeton amennyire látom aszimmetrikus, vmi ilyen még jó lehetne, mert lelógna a HDD-kre, újra lenne értelme így a nagyobb hűtésnek.

Egyébként amiket néztem még - de ezekből gyér a választék itthon - Deepcoolnak van sok olcsó gyárira hajazó hűtője. Az Akasa pedig konkrétan gyári Intel hűtőket gyárt amennyire látom. Mindenféle méretben és vmi felpattintható ventivel. Ha már végignéztem bemásolom, hátha másnak is jól jön. Van még ötven féle kb. de ezek a gyári-szerű, egyre erősebb megoldások:

Van még Xilence:

De a legjobban ez jön be, igazából vmi ilyen oldschool hűtőt kerestem, semmi extra, borda és rá a normál venti:

@Duracellm:
    Nem cél a pénzköltés, a legjobb 1-2k-ért lenne valami vagy csak egy fenti, Akasa féle műanyag keret és akkor mehetne a gyári bordára rendes venti. Drágább hűtő sem a világ vége, ha tartja az árát, lásd a Big Shurikent, de csak akkor vennék ha nagyon optimális. Szükség nincs rá.
    Ami még szempont az idő-tényező. Kicsit fordított a gondolatmenetem mint amit írtál: A Shurikent is azért szedtem le mert egy ramot se bírtam bepattintani mellette. Most meg a fél ház üres. Csavaros, backplate-es hűtőt is kerülném, beszerelni is 1 óra volt, a gyárit meg 30mp bepattintani. Ezért nem akarok barkácsolni sem a gyárira ventit. Most a maximalista énem elnyomja a mérnök. :D A legátlagosabb, -olcsóbb és időben is legegyszerűbbre downgrade zajlik. :)

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák