Új hozzászólás Aktív témák

  • bajnokpityu

    félisten

    válasz runner 125 #8256 üzenetére

    légszűrővel teljesen egyetértek.robin annyira jónak tűnik a szivacsos szűrő,biztosan nem tennék rá direktet.neten vannak mérések szűrési képességek,légáteresztés könyékén,és messze a legjobb teknika ez.csak nyilván nem lehet túl nagyot késziteni belőle,meg elég gyakran kell olajozni,hogy nem rakják nagyobba.

    Tóthgera:át kell nézni a gépet,és figyelni az eladót.6motort vettem eddig,mind tök korrekt volt.mindig azt vettem,amire számitottam.

    ha végáttételt módositasz,és csak azt,akkor mindenképp módosul a gyorsulás.végseb meg nem biztos,csak ha ki tudja préselni magából a teljesitményt.
    persze utána varioval utána lehet állitgatni,hogy hosszú végáttétellel ne romoljon a gyorsulás,de ekkor ujra a végseb lesz rosszabb.

    végáttételt csak akkor érdekes cserélni,ha gyorsulása túlzottan is elég a gépnek,végsebre meg többet is elbirna a gép,ugyanakkor már a varioból mindent kihoztál a nagy végseb irányába.elég drága dolog.szerintem csak 70ccmtől érdemes egyáltalán foglalkozni vele,ott lesz lent annyi nyomaték,hogy erőből megoldja a gyorsulást,és ki is forogja magát a végén.

    eladók: Hifiman HE560V3, Topping DX3PRO+ DX7PRO

Új hozzászólás Aktív témák