Új hozzászólás Aktív témák

• sityupityu

Topikgazda

válasz macilaci78 #69284 üzenetére

Amikor eltávolítják a gyári fojtásokat, akkor fúvókát mindenképp kell cserélni. Amelyik fúvóka fojtott állapotban elegendő üzemanyagot adott neki, az a fojtások kivétele után már nem elegendő, hiszen nagyobb fordulatra lesz képes a motor amihez több üzemanyag is kell. Persze meg van határozva, hogy mennyivel kell feljebb menni, nem lehet csak úgy ész nélkül beletenni akármilyen nagyot.
    Viszont széria robogónál 6-7 literes fogyasztást még nem pipáltam...Hát nem tudom, ha túl is van fúvókázva ennyivel akkor sem lehet, hiszen ha minden más gyári a motoron, akkor egy bizonyos fúvóka méret után már fulladnia kéne a sok üzemanyagtól. Asszonynak a Bws-e eszik nyél gázon állandó kigyorsításokkal 6-7 litereket. De hát annál normális is ha húzza az ember, hiszen 70-es vashenger van rajta és amennyire csak egy 70-es vashengert konfigurációt ki lehetett hegyezni hát én azt meg is tettem. 98-as főfúvóka van benne. De megy is mint az ördög, cserébe viszont kajál is ha húzza neki az ember. De hogy egy széria robogó ennyit egyen... :F

szerk: (#69294) orosziem81 Ha tönkrement volna a különolajozásod, akkor korábban már rég beállt volna a motor.

[ Szerkesztve ]

--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--

Új hozzászólás Aktív témák