Új hozzászólás Aktív témák

  • runner 125

    nagyúr

    válasz Samus #11470 üzenetére

    Őszintén szólva beb@szott a válság nálunk is, így nem adtam el a gépet, valszeg idén nem is fogom, mert nincs lóvé másikra, így megvan még.

    Igazság szerint nehéz nem elfogultságból írni róla, de persze joggal vagyok elfogult. Tisztában voltam az előnyeivel / hátrányaival - ilyet kerestem, ilyet vettem, és nem bántam meg. /Ha Te egy kényelmes, pakolható túramaxit keresel, akkor ez nem a Te géped.. A sisaktartója akkora, h az én zárt Nolan-em nem fér bele.., mellesleg az üléspozíció sem az a nyújtózkodós/

    Egyébként most múlt 2 éve, h nálam van a Nexus, a 2év alatt raktam bele 13000km-t. Röviden leírom a tapasztalatokat. Meghibásodás hála Isten semmi nem volt. Tuningot kapott, de azokat annó ide is beírtam. (Malossi varió, kuplungba rugók, sportszűrő, kipu, dupla xenon, kis plexi)
    Ezeken kívül 6.000km-enként cseréltem benne motorolajat, és idén januárban egy akksit.
    Ennyi.

    Motoros topikban éppen pár napja dicsekedtem el a fogyasztással. :) Voltunk a hétvégén Kakucs-ringen (Sopronból..) Motoroztunk majd 600km-t, s a ezzel a tuninggal a fogyasztásom 4 liter alá jött ki! Pontosabban 3,8 volt azt hiszem. Volt benne autópálya 140-150, város, és pályázás is. A 6 litert nem tudom hol olvastad, de nekem az életben nem evett 4,5-nél többet.

    Azért egy 50ccm-es, 4 lovas gép teljesítményleadását ne akard összehasonlítani egy gyárilag 40 lovas gépével. :) Totál más, hiába CVT mindkettő. Vezettem már jó néhány robogót, és van is itthon mindig valami kisebb, de tényleg más. Gyári kuplungrugókkal 2000 környékén már megindul, enyémben a Malossi rugók miatt 3500-nél nyit a kuplung, így indulásnál "megugrósabb" 3500-től, de én ezt akartam elérni.
    Nem is nagyon ragozom ezt tovább, itt van 40 lovad, és minden gázfröccsre szépen reagál, nem beszélve a motorfékről...

    ..h a végsebességre is kitérjek, 181-et sikerült kihoznom belőle óra szerint, úgy, h jelenleg 5,5 sec körül 100-on van 0-ról.

    Igazság szerint ennél pontosabban nem tudom neked leírni, ki kellene próbálnod egy ilyen maxit.

    Sajnos az órák felső(!) tartományban - főleg robogóknál - piszkosul csalnak. A Runner-em órája is csalt vagy 15km/h-t.

    "Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák