Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Zola007

veterán

válasz gyulank #41956 üzenetére

Ha esetleg vennéd a fáradtságot és megnéznéd a gyártó oldalát is nem csak azt a k.bsztt listát, akkor jóval több információhoz jutnál róluk. Megelőztek
    Nemrég külön cikket is írta a srácok a Red-ről, keress rá itt ph-n
    HDD-t nem fogyasztás szerint választunk, elenyésző a különbség köztük, 2,5-nél még csak-csak, de 3,5-nél totálmindegy.

(#41957) Astrasattila: külsőknek van külön topikja, ezért hiányos itt az infó
    személy szerint én egy WD20EFRX-et ajánlok sharkoon rapid-case házzal, ha nem szoros a keret, ellenben hosszú távra tervezel vele

[ Szerkesztve ]

Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs

• Dzsekó

addikt

válasz gyulank #41956 üzenetére

Ne a listából indulj ki, én szerkesztem, de mindent én sem írhatok oda. WD oldalán láthatod, hogy NAS drive a Red. Green-nél azért jobb a Red, mert tartósabb anyagokból van, nincs annyira költséghatékonyítva (de szép szó) belül, ezt mutatja a +1 év gariidő, a magasabb ár és a kisebb halálozási mutató. A Green a Red megjelenése előtt volt 24/7, amikor még tartósabb volt és 3 év gari volt rá. Ezeket a Green-eket hagytam benne a listában.
    És mostmár itt van az új WD Purple, felügyeleti rendszerekhez, ugyanúgy 24/7 használatra és szintén 3 év garival.
    Toshibát azért szedtem ki a listából, mert a jó kis Hitachiból elég hulladékot csinált. Csomónál szervo gond van, nagy a halálozási arányuk. De ha nem hiszed, akkor kérdezz meg szervizeseket és szakikat.

Új hozzászólás Aktív témák