-
GAMEPOD.hu
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
PoganyPtR
tag
Sziasztok,
ismerősömnek van egy 5850-es videókártyája, úgy gondolta, hogy használtan vesz még eggyet és összeköti őket. Néztem használt árakat és felmerült bennem, hogy nem érné e meg inkább eladnia az övét és venni egy erősebbet a kettő árából. Vélemény?
-
PoganyPtR
tag
válasz DR|FTK|NG #72381 üzenetére
A táp az egy Arctic Cooling Fusion 550R
Teszteket néztem, fogyasztás nem érdekel, hő termelés se nagyon, csak ne haljon meg nyáron se Hűzni pedig biztos, hogy nem fogom. Szóval csak egyszerűen nem tudok dönteni, hogy melyik legyen, megéri-e kiadni a Radeon-ért többet..
A Windforce 2-vel pedig van egy kis probléma. A házam egy Sharkoon Vaya Value, állítólag a 26 centis kártyák még beleférnek, most egy 22 centis 5770 van benne, szépen elfér még, de ott van vele szembe az SSD aminek a kábeleit már így is nehezen tudtam bedugni. A beépítő keret amit tudtam venni az meg olyan volt, hogy a csavarmentes lefogatóval nem tudtam berakni, ez az egy hely volt ahol tudtam csavarozni.
Így ha lehet maradnék a rövidebb változatnál amin az egyszerűbb hűtés van, mert a 257mm-es hosszúságtól félek, hogy gondok lesznek -
PoganyPtR
tag
Sziasztok,
I5 4460 mellé keresek kártyát, Keretet maximum 70 ezerben lőttem be, bár már ezt is nagyon sajnálom rá
Szóval két vagyis inkább három kártya között vacilálok.Ezek lennének:
GIGABYTE GV-N960OC-4GD GTX960 4GB GDDR5 OC - 63 387 FT
ASUS STRIX-GTX960-DC2OC-4GD5 GTX960 4GB GDDR5 - 68 990 Ft
SAPPHIRE 11242-07-20G R9 380 4GB GDDR5 - 69 325 Ft vagy esetleg használtan találtam 61 ezerért egy 3 hetes példányt.Megéri-e az Asus kártyája azt a plusz 5000 Ft-ot, vagy ha ennyivel többet szánok rá, akkor vegyem inkább az AMD kártyáját?
Vagy olyan nagy különbség nincs teljesítményben és elég-e a Gigabyte 960-as kártyája?
Új hozzászólás Aktív témák
Techpowerup VGA /GPU kiadások időrendben, valamint teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Játék tesztek és GPU vs GPU tesztek (Angol) Link 1 - Link 2
A GPU-k grafikus egységeinek listája: AMD, Nvidia, Intel ARC.
- Gumi és felni topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Ukrajnai háború
- PlayStation 5
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- HP EliteBook / ZBook topik
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- EGY PRÓBÁT MEGÉR, NEM? Árgarancia, ingyen szállítás/átvétel RX 7000 kártyák 27% áfa, beszámítás!
- Gigabyte RX 7600 GAMING OC 8G Garanciával
- GeForce RTX 3060 Ti EAGLE OC 8GB GDDR6 videokártya - Csomagküldési díj az árban!
- SAPPHIRE RX 7900 XTX 24GB GDDR6X NITRO+ GAMING OC VAPOR X
- 3 HÓNAPOT MENT! Gigabyte GeForce RTX 4070 SUPER GAMING OC 12GB
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest