-
GAMEPOD.hu
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kolopele
nagyúr
válasz Freddy S #135223 üzenetére
Mindenképpen bukni fogsz rajta, pláne ha újat veszel. Használtan talán kevesebbet, lévén, hogy van fenn 105 ezerért is jelenleg. A 3060 - nak még nem tudni az árát, sem azt, hogy teljesítményben merre lesz, én a 2070 super környékére tippelem, de ez ha minden igaz csak jövőre fog kiderülni.
-
Pécsi gyerek
addikt
válasz Freddy S #132401 üzenetére
Nekem tök mindegy mit használsz,csak azért kérdem mert az szerintem egyszerűbb út. Ha nincs semmi komoly felhasználási indok a win 7 re és csak szimplán érzelmi alapon használod azt,akkor azt reálisan nem lehet megmagyarázni.
[ Szerkesztve ]
Gigabyte b360 hd3+i5 8400+4×4 gb ddr4 2400 mhz+fsp 460 80+Gtx 1060 6 Gb +zalman z1 neo
-
nagyúr
válasz Freddy S #132401 üzenetére
Az AMD-nél fellelhető információk szerint kell mennie a FreeSync-nek Win7-en - viszont az NVIDIA-nál fellelhető információk szerint a G-Sync-nek is kell mennie. Mi jelez vissza neked, hogy nem működik, a driver, vagy vmi egyéb?
szerk. esetleg nem arról van szó, hogy FreeSync-es monitort akarsz NVIDIA kártyával használni?
[ Szerkesztve ]
"We put all our politicians in prison as soon as they're elected." "Why?" "It saves time."
Új hozzászólás Aktív témák
Techpowerup VGA /GPU kiadások időrendben, valamint teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Játék tesztek és GPU vs GPU tesztek (Angol) Link 1 - Link 2
A GPU-k grafikus egységeinek listája: AMD, Nvidia, Intel ARC.
- Gumi és felni topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Ukrajnai háború
- PlayStation 5
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- HP EliteBook / ZBook topik
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- 3 HÓNAPOT MENT! Gigabyte GeForce RTX 4070 SUPER GAMING OC 12GB
- Pcie 5.0 ATX 3.0 12Pin - 16Pin Moduláris Kábelek És Adapterek 12VHPWR 12v2x6 Egyedi Harisnya Nvidia
- KFA2 GeForce 1CLICK OC RTX 3060 12GB GDDR6 192bit
- GeForce RTX 3060 Ti EAGLE OC 8GB GDDR6 videokártya - Csomagküldési díj az árban!
- ASUS GTX 1660 SUPER Phoenix
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest