Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hegegabi80
addikt
válasz
Peterhappy #100159 üzenetére
Erre a célra bőven jó az 1030 és az RX550.
Nekem Sapphire RX550 Pulse 2Gb van. Általános használatra és 10% játékra bőven jó. Én is emiatt vettem, mert egyre kevesebbet játszok.
Viszont RX550-ből fölösleges 4Gb-os, nem éri meg a felárat, mert semmi pluszt nem hoz.1030 van ahol jobban teljesít, van ahol nem. Az 1050Ti már más kategória, az már jóval jobb, de az árán látszik is. Sajna most el vannak kicsit szállva az árak.
Elvileg a Sapphire-nek gyengébb a hűtése, Asus, Msi jobb, Giga is vállalható. Ha megvan melyik irány, akkor azon belül segíteni itt vagy a saját topikjában választani.
-
Raymond
titán
válasz
Peterhappy #100159 üzenetére
Pedig jol ajanlottak "odaat", sok valasztas nincs 25K-ig. A 1030-nal meg kell nezned milyen kimenetek vannak rajta es aszerint donteni. Ennel a kartyanal a passziv valtozatok a nyero szerintem, az aktiv hutes nemigen kell ra es amiken van azok meg pici bordas hangos kis ventivel vannak. Az RX 550 valamivel jobb Crysis 3-ban, de nem tudom egy jatek megeri-e a felarat. A gepet nezve inkabb egy SSD-be fektetnek meg be.
Új hozzászólás Aktív témák
Techpowerup VGA /GPU kiadások időrendben, valamint teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Játék tesztek és GPU vs GPU tesztek (Angol) Link 1 - Link 2
A GPU-k grafikus egységeinek listája: AMD, Nvidia, Intel ARC.
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Direct One (műholdas és online TV)
- Titán TUF módra: teszten az NVIDIA GeForce RTX 5070 Ti!
- Tkomos box más szolgáltató netjén.
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- További aktív témák...