Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• kecsetihunor

aktív tag

Üdv mindenkinek,

mint sokan mások, úgy alakult, hogy a régi Samsung 50HU6900-as tévémet "megveszi" a család, így új tévé vásárlása előtt állunk. A keret flexibilis, szeretnénk 55-ös képátlót, és természetesen a lehető legjobbat ebben az árkategóriában.

Elsősorban az igényeim:
    - könnyű képernyőmegosztás laptopról, és lagmentes használat (a mostani TV-nek elég nagy lagja van, próbáltam más, olcsóbb kategóriás Samsung tévével, ott is volt egy kis lag, LG tévénél pedig nagyon smooth volt, mintha kábellel kötöttem volna össze)
    - relatív jó képminőség, nem vagyok nagy guru, filmet is alkalmanként nézünk rajta
    - nem fontos a kiváló hangminőség, mert van soundbar ami helyettesítheti
    - PS4 Pro lesz hozzácsatlakoztatva, de nem vagyok gamer, alkalmi játékos, viszont azért a HDR fontos alkotóeleme
    - Spotify, de főképp a Deezer fusson rajta röccenésmentesen
    - sportműsorok (labdarúgás, forma 1, kosárlabda) lesz követve rajta

És akkor az árkategória, ahol nézelődtem eddig:
    - Samsung MU7000
    - Samsung MU9000
    - samsung NU7102
    - LG SJ850V
    - LG SK7900
    - Sony XE9005 (nem vagyok megbarátkozva a tévével, a review-k alapján lassú az oprendszer, sokszor laggol és van egy nagymama távirányítója)
    - Samsung Q7C (láttam akcióban, habár nem terveztem ívelt tévét venni, megfontolandó)
    - Egyéb amit eddig még nem sikerült felfedezni

Ami nagyon tetszik, az LG B7V, viszont az már kívül esik a kereten, de a képminőségétől a boltban dobtam egy hátast ebben az árrésben.

Eddig szinte csak Samsung termékek fordultak meg nálunk, viszont nagyon csalogat a WebOs, mivel a cégnél szinte csak ilyen tévék vannak és eszméletlen egyszerűnek tűnik. Otthon van Tizen tévé is a családban, nem rossz.

A fórumba visszaolvasva, nagyon sokan ajánljátok a Sony XE900-at, rtings-en is 8.2-es, viszont nem szeretnék egy tévét, amire várni kell 2 mp-et amikor csatornát váltasz (trustedreviews).

Ötletek?

Köszönöm szépen!
    Hunor

Új hozzászólás Aktív témák