Hirdetés
- PlayStation 5
- Elite: Dangerous
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Path of Exile 2
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- World of Tanks - MMO
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- War Thunder - MMO Combat Game
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás: TerraTech
-
GAMEPOD.hu
Milyen SSD-t vegyek? Mielőtt kérdezel, kérünk az összefoglalót olvasd el! Ha ezt végigolvastad, de még mindig nem sikerült dönteni, akkor amikor kérdezel, kérünk, feltétlen tüntesd fel az alábbi adatokat!
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Köszönöm a türelmeteket, megszületett egy megoldás. A Flash topik a továbbiakban SSD kibeszélő néven fog tovább futni, így ott szabadabban lehet az SSD-ket kibeszélni, megosztani pozitívumot és negatívumot is.
Itt most elég sok hsz szüleletett, ami jobb lett volna oda. Ezeket már nem bolygatom, maradni fog, de kérek mindenkit, (a topik tisztasága miatt) hogy ezeket oda írjuk be ha lehet, vagy onnan linkeljük ide ha nagyon muszáj.
Köszi
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
MPowerPH
félisten
válasz Kronos3000 #48497 üzenetére
Ezt talaltam, szoval szerintem nem. A chipset nem tamogatja, nem fogod latni biosban a bootolhato meghajtok kozott. Ha csak a chipsetre keresel ra ebben a temaban, ugyan ez. A Win felismeri, hasznalhato is lenne masodlagos meghajtokent, ra is klonozhatod a Win-t, de bootolni nem fog.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
MPowerPH
félisten
válasz Kronos3000 #48497 üzenetére
Kerestem, de nekem csak az M.2 -es valtozatat dobja ki. Adapterrel mondjuk mukodne az is, de nem tudom, hogy bootolni is kepes lenne e a lapod rola.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
MPowerPH
félisten
válasz Kronos3000 #48493 üzenetére
Nem kell info, eleg ranezned magara a lapra, es lathatod, hogy nincs ilyen csatlakozoja.
mod: Bent van a 970 Pro, 1Tb. Egyenlore meg ures, majd valamikor huzok ra rendszert is, mert a regit mar nem akarom atklonozni.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
MPowerPH
félisten
Sziasztok!
Szeretnek a 850 EVO helyere egy nagyobb kapacitasu, NVMe ssd -t, ha mar megvan a helye. A mostanit kinottem, kell az 1Tb-s.
Kerdes, eleg a 970 EVO ugy, hogy a Win es a game -ek mennek rajta, vagy kell a 970 Pro? Nem masolgatok nagy fajlokat. Render az menne a 850 EVO -ra.Don't Tread On Me
-
MPowerPH
félisten
Szerintem jol dontottel Te is. Nem latom az ertelmet hetkoznapi felhasznalas alatt az MLC-nek ilyen felarral. Persze aki torrentre, meg adattarolasra, folyamatos, nagy mennyisegu adatmozgatasra hasznalja, annak a TLC kiesik.
Bizok benne, hogy az anno 840 EVO-nal torteno hirtelen, es eleg gyorsan jelentkezo lassulas itt mar nem tema. Ejszaka bogarasztam sok forumot, vannak e panaszok ilyenre, vagy akarmi masra, de eddig semmi, mindenki dicseri. Igaz, meg csak par honap telt el, de ugyanekkor mar a 840 -esekre panaszaradat volt.A Pro felara pedig £75 az 500Gb-s eseteben, ami egy masik 240Gb-s SSD ara. Vicces....
Engem a GTA V kenyszeritett ra a valtasra. Assetto, rF2, FC4, Skyrim van a gepen. Ha erre meg felhuzom a GTA-t, akkor meg a biztonsagi 15% sem marad meg.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
MPowerPH
félisten
válasz MPowerPH #28477 üzenetére
Teszteket vegignezve, topikot etbogaraszva, megrendeltem az EVO-t. Valamiert rosszul emlekeztem, es az remlett, hogy sok gond volt veluk. Aztan mint kiderult, az a Pro volt, meg 840 EVO. Vegul £146 lett, Amazonon next day-el jol mertek. Hihetetlen mennyit esett az SSD-k ara 2 ev alatt. 2 eve majd ennyiert vettem az OCZ Vertex 3 max IOPS-emet, ami csak 240Gb-s, es meg csak nem is felsokatos SSD volt.
Don't Tread On Me
-
MPowerPH
félisten
Hali. Gyors kerdes, melyik SSD lesz a nyero ezek kozul?
Crucial MX100 vagy MX200
SanDisk Ultra II
Samsung 850 EVO
Corsair Force LS v2500Gb koruli valtozatokat nezem. Rendszer+programok, tehat nem adattarolasra. Jo lenne, ha tartos lenne, az eddigiek(6 illetve 2 eves) meg 100%-osak. Firmware-bol eredo lassulast sem szeretnek, eddig az is elkerult.
KosziDon't Tread On Me
-
MPowerPH
félisten
Hali!
Samsung 840 EVO tenyleg olyan gaz, mint ahogy azt tobb cikkben leirjak? Ertem ez alatt, hogy lelassul, es hogy elettartamra sem a best valasztas. Eleg jo akciok vannak, es az 500Gb-s ara most nem lenne veszes.
Don't Tread On Me
-
MPowerPH
félisten
Félig tartozik ide... Érdemes SSD raid 0-ba befektetni? Jelenleg egy 240GB OCZ Vertex 3 Max IOPS dübörög. Most lenne lehetőség még egy vételére, mindössze £100 -ért, boltból. Nem követtem az Intel vezérlőhidak fejlődését, P67 esetén tudtommal még nem volt támogatva raid esetén a trim. Mára ez már megoldott? Tudom, hogy a szintetikus teszteket leszámítva nem mutat észrevehető gyorsulást a raid 0 SSD esetén, ellenben kapnék dupla tárhelyet jóval olcsóbban, mintha mintha beruháznék egy hasonló méretű SSD-re.
Don't Tread On Me
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Videoteszt Milyen SSD-t vegyek?
- Videoteszt Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
- Western Digital 3.5" My Book 16TB - Új, Bontatlan - Eladó! 89.000.-
- BESZÁMÍTÁS! 3TB Western Digital RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 QVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 2 TB 2280 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Kioxia, WD, Micron -
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest