Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Milyen SSD-t vegyek? Mielőtt kérdezel, kérünk az összefoglalót olvasd el! Ha ezt végigolvastad, de még mindig nem sikerült dönteni, akkor amikor kérdezel, kérünk, feltétlen tüntesd fel az alábbi adatokat!
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Köszönöm a türelmeteket, megszületett egy megoldás. A Flash topik a továbbiakban SSD kibeszélő néven fog tovább futni, így ott szabadabban lehet az SSD-ket kibeszélni, megosztani pozitívumot és negatívumot is.
Itt most elég sok hsz szüleletett, ami jobb lett volna oda. Ezeket már nem bolygatom, maradni fog, de kérek mindenkit, (a topik tisztasága miatt) hogy ezeket oda írjuk be ha lehet, vagy onnan linkeljük ide ha nagyon muszáj.
Köszi
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
®abstract®
őstag
válasz Pyttawrx #67287 üzenetére
Jah, biztos vagyok benne jelenlegi rendszer meghajtóm nvme gen 3 x4 ssd m 2100 MB olvass 1500 al ír. Nézegettem mostanában SSD ket és ezek után a videók után hát nem is tudom
Néztem ilyen Nvme ssd ket 3000/2000 vagy 3500/2500 olvasás/írási sebességel.
Szerinted Érdemes e fejleszteni vagy cserélni gyorsabbra és gyakorlati különbség észrevehető lenne vagy sem? 🤔[ Szerkesztve ]
Szavahihetőség manapság ritka kincs.
-
®abstract®
őstag
Sziasztok!
SSD sebesség összehasonlító teszteket néztem. ami meglepő számomra, hogy az nvme 4. Generációs SSD és a SATA SSD között is olyan óriási különbség [link] és itt [link] Windows telepítésnél [link] és programok telepítésénél észrevehető a gyorsulás, játék betöltésnél például nem számottevő 🤔
-
®abstract®
őstag
-
®abstract®
őstag
válasz King Unique #65456 üzenetére
Rendben köszönöm az információkat
Shing:
Az automata beállítást kipróbáltam csak akkor meg felszaladt ilyen 10gb a méreteSzavahihetőség manapság ritka kincs.
-
®abstract®
őstag
Uraim!
16 giga RAM van a gépemben emiatt azt olvastam hogy a Windows lapozófájl okat ki lehet kapcsolni. Na most végül is ezeknek mi a funkciója?
Mert leginkább játékoknál veszem észre hogy hibajelenséget fordulnak elő hogyha alapozó fájnak a méretét leveszem minimál ra vagy kikapcsolom 1 es játékok kilépnek hibaüzenettelSzavahihetőség manapság ritka kincs.
-
-
®abstract®
őstag
válasz Ereshkigal #65354 üzenetére
Nekem is AS350 model van de az 512 gigabájtos változat. 12 hónapja vettem.
Leginkább játékok vannak rajta, meg programok.
Tied meghalt hat hónap után cseréltetni kell garanciába. három év van rá.
Emiatt szerintem nem kéne leírni a gyártót.Szavahihetőség manapság ritka kincs.
-
®abstract®
őstag
válasz bagibandi #65243 üzenetére
Köszi az infót
Kicsit számolgattam: heti száz órát ment a winchestered, az havi 400 óra, éves használat 4800 óra, három év alatt ez 14400 óra.
Ez elosztva 24 gyel=600.
Tehát folyamatosan 600 napot használtad a winchestered
Hát nem tudom hogy ez jó vagy rossz, de nekem nem tűnik valami soknak
Azért arra kíváncsi lennék hogy mennyi lenne a ráírt adatmennyiség illetve olvasott tudom hogy ez SSD k esetében megnézhető winchesterek nél ez nem tudom hogy elérhető e.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Videoteszt Milyen SSD-t vegyek?
- Videoteszt Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
- BESZÁMÍTÁS! "Új" 512GB Western Digital SN740 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- MP600 PRO NH 1TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- 2 TB 2280 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Kioxia, WD, Micron -
- Western Digital 3.5" My Book 16TB - Új, Bontatlan - Eladó! 89.000.-
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest