Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Milyen SSD-t vegyek? Mielőtt kérdezel, kérünk az összefoglalót olvasd el! Ha ezt végigolvastad, de még mindig nem sikerült dönteni, akkor amikor kérdezel, kérünk, feltétlen tüntesd fel az alábbi adatokat!
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Köszönöm a türelmeteket, megszületett egy megoldás. A Flash topik a továbbiakban SSD kibeszélő néven fog tovább futni, így ott szabadabban lehet az SSD-ket kibeszélni, megosztani pozitívumot és negatívumot is.
Itt most elég sok hsz szüleletett, ami jobb lett volna oda. Ezeket már nem bolygatom, maradni fog, de kérek mindenkit, (a topik tisztasága miatt) hogy ezeket oda írjuk be ha lehet, vagy onnan linkeljük ide ha nagyon muszáj.
Köszi
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Selynelar
aktív tag
EGÉSZSÉGBEN ÉS TELJESÍTMÉNYBEN GAZDAG BOLDOG ÚJÉVET KÍVÁNOK MINDEN FÓRUMTÁRSNAK!
-
Selynelar
aktív tag
válasz Pyttawrx #66060 üzenetére
Nem hinném. 2órán át próbáltam figyelni az értékeket. Eset-et is néztem. Víruskeresést futtattam,s kb 3gigát írt. Windows Defender 2gb-át. Amikor betölt a gép akkor előző naphoz képest kb olyan 4gb plusz. De előttevaló este volt windows update leállításnál.
Nincs semmi más program. Ha csak a Logitech Gaming software nem ír a háttérben.
Eset csinálhat ilyet egyébként? Amikor feltettem az elején 400mb körül zabálta a memóriát.Köszönöm egyébként mindenki válaszát. Megpróbálom ezzel felkeresni az illetékes topicot is. De jó lenne rájönni mi okozza,mert ilyen írási tempóban hamar ssd csere lesz.
-
Selynelar
aktív tag
Üdv Mindenkinek,
Sajnos nem találtam külön Ssd topicot szóval felteszem ide a kérdésem,hátha valaki tud segíteni.
1 hónapja lett egy új gép összerakva. A gép egy Samsung 970 Evo Plus 1tb-os m.2 ssd-t kapott. Csak Windows 10 lett rá feltelepítve,természetesen a driverek, egy Eset Internet Security. Hdd Sentinel. Pár vga driver verzió tesztelés céljából,melyből csak kettő lett telepítve. Pár filmet töltöttem még le rá. Amelynek össz mérete legrosszabb esetben is kb 40gb. Eddigi két hét(ennyi ideje tettem fel a windowst) használat során max 200gb-nyi adat volt írva rajta. Lemezkezelőben a foglalt hely csak 80-90gb között van. Viszont néztem a Samsung Magician-t ott a Written adat 974GB-ot ír. Ez hogy lehetséges? SEMMI JÁTÉK NEM LETT FELTELEPÍTVE. Az Eset enne ennyit meg? Vagy mi lehet a gond? Hibás lenne az Ssd? Van mód rá kideríteni? Az számít,hogy a Windows még nem lett aktiválva? Az előző 3 éves ssd-men (szintén Samsung 970evo nem plus m.2 1tb) volt össze-vissza 22tb írt adat. Pedig azon volt minden. Játék,torrent,újratelepítés számtalanszor. Lapozófájlokhoz nem nagyon értek. Valaki mondta,hogy ott kell keresni a "hibát". Hdd Sentinel is kb 50gb-nyi adatot ír az ssd telepítése óta a teljesítmény menüpont alatt.
Vagy ez normális? Lehetséges,hogy már pár gb írt adattal jött ki? ( Gondolom tesztelték) S csupán eddig nem fektettem hangsúlyt az ssd monitorozására. Csak most vettem észre,mert érdekeltek a hőfokok a gépnek.
Konfigom:
Alaplap: Z490 Unify
Vga: Msi Rtx 2080 Ti GamingX Trio
Processzor: I7 10700k
Ram: Kingston HyperX Fury 3200mhz 32GB
Táp: Seasonic Focus Plus PX 850w Platinum
Ssd: Samsung 970 Evo Plus 1tb m.2
Hdd: 2tb Wd Black
Windows: Windows 10 64bit Home 20H2Előre is köszönöm a válaszokat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Videoteszt Milyen SSD-t vegyek?
- Videoteszt Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest