Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• josipov

csendes tag

válasz Benőke #15832 üzenetére

Köszönöm a választ!
    Ezek szerint V300 kiesett, memóriabővítés nem opció,
    Régi a gép 4g rammal, értelmes 8Gb DDR2 min 30-40k lenne, de 1-2 év múlva úgyis új gépet kell vennem, amibe az ssd-t át tudom tenni, a ddr2-t nem.
    128ssd+hdd az alap, ehhez gondoltam még egy harmadik kis ssd-t, a lényeg az lenne, hogy a lapozófáljt átteszem egy 5000 Ft-os 8-16g ssd-re, amit szívesebben cserélek 3-4 év múlva mint a drágább 120gb-set, legalábbis ez az elgondolás.

Mivel Te/Ti többet illetve folyamatosan foglalkoztok a témával, bátorkodom feltenni a kérdést:
    Szerinted/szerintetek lesz, lehet-e olyan fejlődés a következő néhány évben, ami miatt drasztikusan csökken a Ft/GB arány és nem érdemes 3-4-5 évnél tovább tervezni a jelenlegi ssd-kkel?
    Mint például DDR2-DDR3,
    vagy amikor 2 év masszív spórolás után, 5 éve megvettem a hipercsúcs laptoperőművet 300k-ért, aztán kb fél évvel később szinte zsebszámológéppé silányította a tény, hogy ugyanannyi pénzért már i7-16GbRAM-2gbVRAM kombót vehettem volna...

KC300 árban közel van a 840 PRO-hoz. Melyiket lenne érdemesebb?
    hyperx olcsóbb, de ahogy nézem kicsit rövidebb a várható élettartama.
    Akkor végül is ki legyen a három közül?
    (Esetleg vegyek egy legolcsóbb 840 evo-t, és ne nyaggassalak titeket tovább a hülyeséeimmel?)

[ Szerkesztve ]

A mérnöki tervezés a biztonsággal figyelmen kívül hagyható értékek kiválasztásának művészete.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés