Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyesix
senior tag
Sziasztok!
Jelenleg egy TP LINK TL-WR841ND routert használok, UPC-s 120 Mb/s es nettel, LG G4-es telefonnal, társasházban, ahol elég sok a hasonló eszköz.
Azt vettem észre, hogy néha ledobálja a telefonomat, és aha telón mérek a speedtesten letöltési sebességet nincs is meg a 120mega (amúgy megvan)Mit ajánlanátok 25-max 30 ezerig? Én ezt néztem ki az összefoglaló alapján, de nem értek hozzá különösebben: TP LINK Archer C5
Fogok javulást tapasztalni?
Köszi -
nyesix
senior tag
válasz Gubek-Einste #87922 üzenetére
és az ASUS RT-AX 55 -ról mi a vélemény? Barátságos 30 ezre ára van. [link]
-
nyesix
senior tag
válasz Gubek-Einste #87943 üzenetére
a jelenlegi UPC-s fehér connect box hoz képest jelentős lenne a javulás? Akár az AX 58, akár az AX 55 -höz viszonyítva?
Úgy értem, a kb 3 éves Samsung TV met (ami wifin csatlakozik) nyilván nem cserélem le (bár úgy tudom pl a tavalyiakban sincs jobb wifi modem), de telefonon (S9, S10, S21) érezhető lenne a javulás pl? -
nyesix
senior tag
Társasházban, sok zavaró hálózat mellett ( kb. 20db 2,4 Ghz, es kb. 15db) szeretném kiváltani a mostani connectbox ot, 500 as netem van. Az asus 56 vagy az 58U jobb? 37 es45 ezer Ft
-
nyesix
senior tag
ha egy régi UPC-s (fehér connect box)-ot nem állítok bridge üzemmódba, de az egyik LAN portája rádugok egy másik routert, akkor mindkettő Wifi-t fog sugározni? És ha a második router LAN portjára teszem az asztali gépet, akkor az elsőt (http://192.168.0.1/) is látni fogja, és a másikat is?
-
nyesix
senior tag
milyen hátránya van, ha nem szeparálom a 2,4 és 5GHz -es csatornákat, hanem csak egy SSID-t adok nekik?
Mik a tapasztalatok/javaslatok?[ Szerkesztve ]
-
nyesix
senior tag
válasz Multibit #102187 üzenetére
Előny lehet, hogy nem kell választanom, hogy melyik sávra csatlakozzon, egy olyan eszköznél, ami tudja mind a két sávot. Megoldja a terhelés eloszlást a router (gondolom). Vagy ajánlás vagy javaslat hogy miket érdemes a 2,4 re és miket az 5GHz re tenni? ( Tv, telok, noti, tablet, konyhai gépek, stb...)
-
nyesix
senior tag
válasz Multibit #102193 üzenetére
Ok, és a debugoláson kívűl milyen elönnyel jár a szeparált két sáv? (Upc s régi fehér connect boxon kb fél-egy éve jött egy új fw, ami után már csak egy ssid t vol hajlandó sugározni. Ezért gondoltam hogy inkább elönyei lehetnek ennek a megoldásnak, mint hátrányai. De ha nem, hát nem.... )
-
nyesix
senior tag
36.590 Asus RT-AX 59U [link]
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PlayStation 5 Pro teszt
- Sarkköri terepbe olvadó kabátot öltött a Gigabyte Mini-ITX-es AMD alaplapja
- Mesterséges intelligencia topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- BestBuy topik
- Napelem
- PlayStation 5
- OpenMediaVault
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest