Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. február
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Zoli1222 #78435 üzenetére
Üdv!
Kérdés mit tartasz élvezhető sebességnek. Egyébként a keret elég szűkös, az általában ajánlott modellek ennek a két-háromszorosába kerülnek, de talán a TP-LINK Archer C5 amit szoktak még ajánlani, és 11000Ft körül már kapható. Persze azért csodát ne várj ennyiért.
-
válasz
Zoli1222 #13923 üzenetére
Nem tudok semmi ilyen problémáról...
Ez szerintem abból adódik, hogy nagyon sok nyitott kapcsolatod van a torrent kliensben, ami megfekteti a routert. A Linksys WRT54G egy nagyon jó router, talán máig az egyik legjobb, de sajnos már nem mai darab, és a nagy sebességű netcsomagokat, na meg a több ezer nyitott kapcsolatot nem feltétlenül tolerálja. Próbáld meg levenni a kapcsolatszámot a torrentkliesben. Manapság úgyis rengeteg seedszerveres feltöltő van, így nem kell egy torrentnek 1000 kapcsolat ahhoz, hogy megfelelő sebességet érjen el. Szerintem 4 Mbit-.es ADSL-t már 50-100 kapcsolattal is ki lehet használni. Sőt... Állítsd be a klienst max 250-re!
Ha nem oldja meg a problémát, akkor gyere át a Router gondok topikba, vagy privibe... Szerintem annak a routernek nincs semmi baja!
Én most lelépek, este leszek gép előtt.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Autós topik
- OLED TV topic
- Megmutatta a Panther Lake-et az Embedded World 2025-ön az Intel
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Futás, futópályák
- Beats Powerbeats Pro 2 - az Apple termék, ami jobb Androiddal
- Egy óra, két rendszer
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/1TB RTX A3000 6GB /2 Millió/
- Eladó használt M2 Mac Mini - 8gb ram, 256 Gb ssd
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 32/1TB RTX A3000 6GB /2 Millió/
- Turtle Beach Recon 70 /// Új // Számla+Garancia
- Eladó Apple Mini 6
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest