Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Milyen RAM-ot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
voronoi
tag
Azt meg tudja valaki mondani, hogyha egy memoria nincs rajta az alaplap kompatibilitasi listajan, akkor az nem is megy vele? Ugyertem akarok venni egy skylake alaplapot, de nem akarom tuningolni, igy nincs szuksegem z170-es alaplapra, nekem jo a gyengebb, ezek ugye mind csak 2133-as rammal mennek, nem lehet huzni.
Az a kerdesen ha 2400-as (vagy barmilyen, ami nem 2133as) ramot teszek bele, akkor menni fog vele? Persze csak az alap 2133-on gondolom. A ram nincs rajta a kompatibilitasi listan, de ezt igy kell erteni hogy azert nincs, mert 2400on (vagyis maxon) nem is mehet abban az alaplapban, vagy ugy kell erteni hogy el sem indul vele?
-
voronoi
tag
válasz
headhunter #25461 üzenetére
Meg egy kerdesem van kozben utanaolvastam, hogy ez a RAM 1.35V-n uzemel, de a szabvany DDR4/2133-as az 1.2V-on. Az a kerdesem, hogyha egy alaplap nem tuning alaplap, olyan chipsettel ami nem enged varialni, akkor is kell tudnia az 1.35V-t vagy lehet az, hogy ez a RAM nem is jo egyaltalan minden alaplapba?
Mert en nem tuning RAMot akartam venni, es nem tuning alaplapot, csak ez a RAM volt a legolcsobb, amit talaltam.
Koszi.
-
voronoi
tag
Sziasztok.
Meg tudna nekem mondani valaki, hogy ez a RAM miert ilyen olcso?
Mi a trukk/titok, mashol ez a RAM ketszer ennyibe kerul. Egy tulhuzas nelkuli skylake i7-eshez akartam RAMot nezni, es nem latok olcsobban 16GB-t. Megrendeljem?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan epox lap
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RG 8000MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z390 AORUS ULTRA alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Dobozos Asus s1851 Alaplalp leárazás!!!
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest