Hirdetés
- Sniper Elite: Resistance - Így kezdődik a játék
- World of Tanks - MMO
- Premier előzetesen az Assassin's Creed Shadows
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- PlayStation 5
- EAFC 25
- EA Sports WRC '23
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Ma este várható a Rainbow Six Siege X bemutatkozása
- Diablo II: Classic és Resurrected
-
GAMEPOD.hu
Milyen RAM-ot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
zack
nagyúr
Csak egy kis infó, aki DDR3-at tervez venni. G.Skill RipjawsZ 2400Mhz CL10... Bitang jó RAM! Most stabilizáltam 1,6V 2133Mhz CL9-en...
-
zack
nagyúr
válasz
koko52 #31280 üzenetére
Nem tudok másikat választani. Nincs kínálat. Ami van, azoknak magas az időzítése. Viszonylagosan low profile kell, mert nem férnének el a proci hűtő alatt. 2x8GB verzióban szinte semmi sincs a prémiumok között. Nyilván nekem is az volt a cél, hogy 2x8GB legyen. CPU tuningra nem lesz hatással, 45x100 megy, amit minden körülmény között kiráz a kisujjából. 4750Mhz a stabil vége léggel, de direkt nem járatom csúcson.
A G.SKILL-t el fogom hozni szerdán. Annyira nincs már ezekből, hogy enyém lett az utolsó, mert már nem rendelhető. 40mm magassága úgy néztem, még éppen jó lesz.ww
-
zack
nagyúr
Elhoztam a 2x4GB Savage ramokat. Jött egy újabb fejvakarós rész.
Működik együtt az Anniversary és a Savage de csak CL10-ben. Mind a kettő CL9-es. CL10-ben viszont mennek 2000Mhz-en. XMP-ben kisípolja a gép őket.Kérdés az, vigyem e vissza, és szedán hozzam e el ezt a rendelésemet: 16gb-ripjawsz-ddr3-2400mhz-cl10
Vajon a 4 modul miatt nem megy a CL9. vagy a különböző ramok miatt. Mert ha az előbbi, és elhozom 50k-ért a 4x4 kitet, akkor biztos tök szúrom magam.
-
zack
nagyúr
Sziasztok!
Kellene egy kis segítség.
Adott egy Kingston HyperX Anniversary CL9 1866Mhz 2x4GB kit. Ez van jelenleg a gépben, és ezt szeretném bővíteni 2x4GB Kingston HyperX Savage-el ami szintén CL9.
A kérdés az, hogy jelenleg az XMP1 profile van belőve az Anniversary-nek. Itt 1866Mhz 9-11-9-27-2 1,65V
A Savage viszont XMP1-ben 9-10-11-27-2 1,5V
Az lenne a kérdés, hogy ha XMP1-ben hagyom az árthat e a Savage-nek? Illetve összeférhet e a 2 különböző specifikáció. Nagyon más lehetőségem nincs, alig van kapható 1866Mhz CL9-es DDR3 kit.
Ha azt mondjátok, ez így nagyon nem lesz jó, van B terv, de ez csak a legvégső esetben. 50k egy CL9 2x8GB kit. Viszont akkor az Anniversary-t el kell adnom, de ki tudja mikor tudnám eladni és ami a legfontosabb, hogy mennyiért. Addig pedig a 2x8GB kitben benne áll az 50k.
Tehát a legjobb az lenne, ha azt mondanátok, nem lesz gond a fent vázolt párosítással.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook
- Yettel topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kamerájánál 9,5 milliméter vastag lehet az iPhone 17 Air
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Toomy: Majdnem banki adathalász csalás áldozata lettem.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest