Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Milyen RAM-ot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
minek?:S
őstag
válasz
MaxxDamage #16685 üzenetére
Így már világosabb, igazából már csak egy kis segítség kéne, hogy melyik corsair ram ajánlott 25k alatt (2x4GB 1600MHz).
-
trent11
csendes tag
Sziasztok!
Ilyen alaplappal rendelkezem
[link]
i5 2400 fut rajta.
Szeretnék hozzá 8 giga ramot venni.
Laikus vagyok, de azt látom hogy az alaplap csak 1333-t visz, ehhez vehetek egyhatos ramot is?
Már csak azért is aktuális a kérdés, mert a következő lépés majd az alaplap lecserélése lesz valamikor a közeljövőben.Javasolnátok pár típust ehhez? Elsősorban az ár érdekel, de ha valamivel drágább de sokkal jobb, akkor hajlandó vagyok többet fizetni érte.
köszönöm a fáradozásotokat előre is.
-
Qru
MODERÁTOR
-
Dtomka
veterán
Sziasztok!
Jelenleg, 2x2 gb Kingston Hyper X memóriám van. Bővíteni szeretném, 2x4 re.
Vagy, van értelme 2x8 ra bővíteni, vagy nem használják ki a jelenlegi programok játékok?
Milyen márkát? (Én maradnék a kingston hyper X ble-nél, mert nem volt vele problémám.)(Win 8.1 X64 i5 2500k )
Válaszokat előre is köszönöm
-
bepken
veterán
akkor megnyugodtam
igazából csupán annyi volt a célom a bővítéssel, hogy ne lassuljon be a rendszer 5 böngésző fül és egy zenelejátszó mellett...
még egy kérdés: hogyha az utóbbi pár órában végig nyitogattam pár programot, néztem pár videót, stb....és stabilnak bizonyul a rendszer, akkor elviekben nem szabad, hogy gond legyen a RAM-al, igaz? (3 éves a két modul)
-
bepken
veterán
-
bepken
veterán
Samsung RV510-A02
egy mezei celeron proci van benne, (T-3500 @ 2.1Ghz) - lehet, hogy innen fúj a szél?még valami: bios-ban még nem nézelődtem...igazából azt sem tudom, kell e frissítenem vagy sem, ugyanis az aida szerint van hozzá frissítés, de ugyanazt a verziószámot írja ki, ami most van...szóval inkább nem piszkáltam. - csak azért írtam le ezt, mert olyat is olvastam, hogy egy bios reset vagy frissítés segíthet (már ha egyáltalán létező problémáról beszélünk
)
-
bepken
veterán
sziasztok!
ma reggel sikerült szereznem 2x2 GB noti RAM-ot innen a hardverapróról. a kérdésem annyi lenne, hogy mi foghatja vissza a RAM-ot? egyáltalán jól van e ez így?
eddig, 1x2 GB Samsung DDR3 1066Mhz mellett:
és most, csere után, a 2x2 GB Samsung DDR3 1333Mhz mellett:
jól sejtem, hogy nem ezt kellene látnom?
(nyilván most már dual channel...de azon kívül minden ugyanaz maradt)
köszi előre is!
-
válasz
minek?:S #16684 üzenetére
Az csak egy dolog (memory compatible module / kit list)... a Termék Specifikációban leírt (alaplapi/memory) feltételeknek megfelel akkor nincs gond ! Az csak pár %-a a teljes kinálatnak kb.... Nem jelent sokat, tesztelni meg kell valamivel , az annak a támogatottsági listája kb.
L
-
-
őstag
válasz
MaxxDamage #16680 üzenetére
na az joo
csak mert vhol olvastam 1-2 honapja, hogy vannak bajok veluk, de en partolom a ramjaikat^^
esetleg, ha megkerlek, tudsz irni konkret tipust?(2x4gb, pcxrol, 25k max.)
/ja, es piros vagy fekete kene/ -
-
laychi
veterán
válasz
Ottó58 #16678 üzenetére
Az nem gond,ettől függetlenül menni fog vele a gép,csak a ramnak nem lesz 800Mhz-s órajele,esetleg fsb emeléssel megy egy kicsit feljebb a sebessége,ha engedi a lap.(ez esetben megy vele a proci is)
Hol látsz te USB 3.0-t?
Bocsánat,igaza van zibo73-nak(benéztem)
"- Max. capacity of system memory: 2GB"
Max rendszermemória 2 gb.
2x1GB-ot nézz hozzá
-
őstag
sziasztok, Asrock fatal1ty b85 killerbe milyen ramot ajalnotok? kriterium: pcxen legyen, max 25e huf, 2x4GB..
Corsair ramok jok? mert azok tetszenek, vagy hyperx black? -
MiklosSaS
nagyúr
válasz
hegegabi80 #16668 üzenetére
Hat nekem a mediaPC-ben 4 giga van es sokszor 78-80 %-ra is le van terhelve. Szerintem a 4 giga mar a minimum.
-
hegegabi80
addikt
Hali!
Net, film, zene, office használatra pakolok össze gépet öcsémnek/szülőknek.
1155 H61 alaplap lesz, benne egy G550 procival. Ennek lesz az iGP-je használva. Nem tudom, hogy a 2Gb memória elég lenne-e, vagy inkább érdemesebb már 4Gb beletenni? (1x4 vagy 2x2 már mindegy, amelyik jön olcsóbban aprón)
Köszi -
frici69
tag
válasz
MaxxDamage #16662 üzenetére
Köszi a választ luimapeiz !
-
Üdv
Az alábbi két memó között mi a különbség ( a nevüket kivéve persze)?
Tuningolva is lennének szóval az is érdekelne hogy mennyire bírják
-
válasz
frici69 #16656 üzenetére
Nyugodtan veheted mellé a kinézett RAM -ot , néztem hivatalos oldalon, de nem láttam különbséget / találatot az "X" jelzésre --> /gyártói oldalon nincs KHX1866C9D3/4GX -es csak KHX1866C9D3/4G -s termék !/
(mintha a HyperX -et jelölné az az "X" ...) pl. árukereső , KHX1866C9D3/4G (pdf.)L
-
válasz
XM-L T6 #16660 üzenetére
XMP-nek nézz utána... (XMP profile tartalmazza a gyári beáll. értékeket! / egyéb választható)
Azt nem tudom most megmondani, hogy az a kinézett Kingston tudja-e (telefonról vagyok)
Játék / net / mindennapi használatra tökéletes a kinézett RAM ! KIT-et véve természetesen Dual-ba érdemes beépiteni.... (egyértelműen)L
-
XM-L T6
tag
válasz
MaxxDamage #16659 üzenetére
Ezt nem értem " kell XMP vagy Manual beáll. " Mi az az XMP? A kinézett ram tudja?
A többire esetleg tudsz válaszolni?
"Nem tudom mekkora különbség van a CL9 és CL10 között. Elvileg ez CL10-es. Sokkal lassabb vagy nem észrevehetően és csak a tesztekben látható? A dual channel is észrevehetően gyorsabb, vagy csak a tesztekben? PL: játékoknál ezek számítanak és ha igen akkor mekkora mértékben? Ha belerakom a gépbe akkor egyből 1.5V-on és 1600MHz-en fog menni vagy állítanom kell?" ?????
Köszönöm.
-
válasz
XM-L T6 #16658 üzenetére
Kinézett RAM tökéletesen megfelelő a kinézett konfigba, elvileg áll. kell XMP vagy Manual beáll. (pdf fileba ottvan minden adat / érték info, vagy bios-ba is kiolvasható spd info pl. és beállítható) easy
Pogba: 1600MHz-s DDR3 is tökéletesen megfelelő az FX-hez kb. bármi lehet a gyártó....
vagy ajánlhatom a Corsair Vengeance LP-t (1866MHz akár KIT-8GB) 26-28k körüli áron. vagy Kingston , TeamGroup , stb....L
-
XM-L T6
tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget kérnék. Nem tudom jó e ez a RAM ehhez a konfighoz.
CPU: I5 4670K
Alaplap: ASRock Z87 Extreme 3 vagy 4 lesz belőle, vagy még a Fatal1ty Killer. Ezt még nem döntöttem el.
Táp FSP Raider 750W
VGA csak később de ATI R9 270X vagy 280.Nem tudom mekkora különbség van a CL9 és CL10 között. Elvileg ez CL10-es. Sokkal lassabb vagy nem észrevehetően és csak a tesztekben látható? A dual channel is észrevehetően gyorsabb, vagy csak a tesztekben? PL: játékoknál ezek számítanak és ha igen akkor mekkora mértékben? Ha belerakom a gépbe akkor egyből 1.5V-on és 1600MHz-en fog menni vagy állítanom kell?
Köszönöm a válaszokat.
-
Pogba
újonc
Sziasztok!
Remélem jó helyre írok, nem nagyon szoktam blogokban írni :S (többnyire csak olvasom).
Számítógép fejlesztésre fogom adni a fejemet.
A leendő konfig egy Asus M5A97 EVO R2.0 alaplap lenne egy AMD FX-8350 processzorral.
A megfelelő ram kiválasztásánál viszont nem tudok dönteni. Ti mit ajánlanátok egy ilyen géphez?
Max. 8. GB-ot szeretnék bele olyan 25k körüli összegért, és low profile-ra lenne szükségem.
Köszönöm válaszotokat. Üdv! -
frici69
tag
Nemrég lett új konfigom (aláírásban). Most szeretnék még memóriát vásárolni. Elvileg akkor ezt vettem: Kingston HyperX KHX1866C9D3/4G viszont az AIDA ezt írja róla: Modul neve Kingston HyperX KHX1866C9D3/4GX.
Ebből van 4G és 4GX verzió? -
MiklosSaS
nagyúr
Sziasztok ! Volna egy kerdesem, megerne a kepen lathato ramokat (csak 4x4 GB-os valtozatott) megvenni. Vagyis elcserelni az enyeimet + 27K HUF azokert a ramokert ?
-
CoroStar86
aktív tag
válasz
stairmaster #16652 üzenetére
És még az is olcsóbb...
Köszönöm, akkor marad a fekete Corsair!!!
Szerk.: ebben mit jelenthet az oldalak szélén, a DIMM-nél, hogy van-e pötty, vagy nincs?
-
stairmaster
tag
válasz
CoroStar86 #16651 üzenetére
ugyan az csak a borda színe más, de azt ne kérdezd miért drágább a fekete
(Nem akarok hülyeséget írni, de én úgy néztem, hogy csak a fehér más, az megy 1.35V is)
-
CoroStar86
aktív tag
válasz
stairmaster #16650 üzenetére
Köszi, megtaláltam!
Ha megengedsz egy hülye kérdést: a fekete színű Corsair is ugyanilyen lehet? Mert az 500 Ft-tal srágább és a típusjelzése végéről hiányzik egy B is. Gondoltam megkérdezem, biztos, ami biztos...
-
stairmaster
tag
válasz
CoroStar86 #16649 üzenetére
Ezen a kettőn vacilláltam én is, pont pár hozzászólással feljebb kérdeztem is, én a corsair mellett döntöttem.
-
CoroStar86
aktív tag
Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni. Asus A88XM-Plus lapba, A8 6600K-s proci mellé, tuningra milyen memóriát tudnátok ajánlani? 2x4GB-os kit-et szeretnék, mindenképpen low profile-t (kis ház, nagy procihűtő) és nem lenne hátrány, ha fekete/sötétszürke lenne! Max 25 rugó a keret, mit ajánlanátok? Ezeket néztem: Corsair CML8GX3M2A1600C9 Low Profile, Kingston HyperX KHX1600C9D3P1K2/8G, de ha esetleg van jobb... Előre is köszönöm!
-
Laja333
őstag
Mit befolyásol az ha egy Ram 1,5 V vagy 1.6 V-os?
-
pipo112
őstag
válasz
MaxxDamage #16646 üzenetére
Ok köszönöm
-
-
pipo112
őstag
válasz
MaxxDamage #16640 üzenetére
Köszönöm , és még egy kérdésem lenne kellett külön álligatni vagy fel ismerte a lap rendesen ?
-
Mestha
csendes tag
válasz
MaxxDamage #16643 üzenetére
Köszönöm szépen a választ! Marad tehát ami eredetileg lett kiválasztva
-
válasz
Mestha #16641 üzenetére
Abba a konfigba kb. minden DDR3-1333MHz -től felfelé RAM jó, de a 2133MHz -s teljesen feleslegesnek tartom
Amit ajánlottak bele a kollégák az tökéletesen megfelelő... , de te veszed így döntés a tiéd
(gépbe beépítéskor / first használat során 1333MHz -n megy... sz.al állítani kell ígyis + úgyis legyen szó 1600, 1866, 2133MHz RAM -ról... OC max. 2400MHz , ha bírja a RAM , de teljesen felesleges, mert nincs észrevehető külőnbség.. APU -nál fontos lehet a RAM sebesség, de FX -nél lényegtelen !)L
-
laychi
veterán
válasz
MaxxDamage #16640 üzenetére
Igen,jó ramot sikerült beszereznem
Javasolni nem akartam,mert mindenki maga döntse el mi a megfelelő neki,nem is vagyok ram guru
Csak annyit tudtam hozzáfűzni,hogy azt nem tudná igazán kihasználni abban a lapban(legalábbis nem 100%-osan) -
Mestha
csendes tag
Sziasztok!
Új gép vásárlása előtt vagyok és kapargatom össze a cuccokat, mi lenne jobb, olcsóbb! a Milyen gépet vegyek topicban segítettek a srácok, de a memóriával kapcsolatban, lenne kérdésem.
téhát a config:
Alaplap ASUS M5A97 EVO R2.0 1 db 24.981 Ft
Processzor AMD FX-6300 3.50GHz BOX Black Edition 1 db 29.571 Ft
Memória KINGSTON 8GB HyperX Plug n Play DDR3 1600MHz CL9 KIT KHX1600C9D3P1K2/8G 1 db 23.762 Ft
Videókártya GIGABYTE GV-R726XOC-1GD R7 260X 1GB GDDR5 PCIE 1 db 32.692 Ft
Merevlemez WD 1TB Caviar Blue 7200rpm 64MB SATA3 WD10EZEX 1 db 15.507 Ft
Ház SHARKOON Vaya II 1 db 9.716 Ft
Táp CHIEFTEC CTG-500-80P 500W BOX 1 db 13.119 Fta kérdésem, hogy az
ADATA 8GB XPG V1.0 DDR3 2133MHz CL10 KIT AX3U2133W4G10-DR 23.649 Ft nem érné meg jobban?
-
válasz
Tarill #16639 üzenetére
Jelenleg elegendő a 8GB , (speciel Munkára javasolt a 16GB max.)
/értelemszerűen/(#16638) laychi & (#16637) pipo112: az OC -vel 2133MHz , az általad kinézett TeamGroup RAM megfelelő választás /nálam is volt M5A97 EVO R2.0 lapban/ , továbbá az FX -hez elegendő az 1600MHz - KIT
L
-
Tarill
őstag
üdv!
ma/most/napjainkban ha egy pc 95%-ban jàtèkra van hasznàlva lehet szüksèg 8gb ramnàl többre? van èrtelme a 16gb-nak?
-
pipo112
őstag
üdv érdeklődnék ez a ram TeamGroup Xtreem Vulcan 8GB [2x4GB] 1600MHz KIT (TLD38G1600HC9DC01)
jó az adatlapomon szereplő konfighoz ? -
Superleggera
tag
Sziasztok!
Egy döntés előtt állok. Most jelenleg a gépemben van 4Gb RAM 1333 Mhz-n. Kettőből szeretnék venni:
Egyik Corsair Vengeance 8Gb (1x8) 1600Mhz
Másik Corsair Vengeance 8Gb (2x4) 1833Mhz
Nem tudom hogy hülye ötlet-e , de a régi RAM-ot is benne hagynám a gépbe, így 12Gb RAM-om lesz.
Van különbség abban, hogy 2x4 és 1x8? Melyik vennétek ti? Az a Mhz különbség nagyon számít? Ja és játékra kellene.Köszönöm!
-
válasz
stairmaster #16633 üzenetére
Megfelelő választás !
L
-
stairmaster
tag
válasz
MaxxDamage #16626 üzenetére
Köszönöm, én is úgy néztem, hogy ugyan az majdnem, és inkább a szimpátia dönt! Akkor inkább a corsair
-
lama_lamm
aktív tag
Helló!
Egy Gigabyte H87M-D3H lapba, egy i5-4440 mellé szeretnék rakni egy ilyen modulpárt. Van esélye, hogy nem kompatibilis?
Köszi előre is
-
pigsty
aktív tag
Helló!
Van egy ASUS P8B75-M LX alaplapom, LGA1155 foglalatú az Intel CPU és iGPU-t használok, Lightroomtól kezdve hardweresen meghajtott 50 füles böngészőig stb. x64-es Win7 alá kellene.
Reménykedtem benne a kezdetekkor, elég lesz a 4GB RAM (Kingmax FLFF65F-C8KL9), de valahogy állandóan eléri a küszöböt, és jelez a rendszer.
Vegyek mellé akár más márkás 4GB-t, hátha lesz 2csatornás mód, vagy ezért 4+4GB-s kitet vegyek; vagy vegyek a mostani helyett egy 8 GB-t? (És netán eladom a 4Gb-et)
10 ezer Ftnál többet nem szívesen költenék rá. 8 GB szerintem már elég lesz -
törölt tag
Sziasztok.
Van egy msi 760-alaplapom, szeretnék venni bele 2x4gb kingstone hyper x 1600 mhz memória kártyát, csak azt nem tudom, kompatibilis e vele. Valakinek valami tapasztalata ezzel kapcsolatban? -
válasz
stairmaster #16624 üzenetére
Mind2 megfelelő ! (kb. ugyanaz , 1.5v és nem magas bordázatú CL9 -es)
Döntés a tiéd , de ha számít akkor én a Corsair Vengeance LP -t (kék) választanám !L
-
Zsolt_974
tag
Köszönöm szépen!
Elméletileg megfelel az ocz is csak így könnyebben eltudnám adni a régi konfigot vele.
Az új ramok mellet meg igazából a bolti garancia számítana.
Esetleg még annyi, hogy a két típus között mennyi a különbség pl. megbízhatóságra.
Az új memória támogatja ezt az XMP-t. (Na ezt nem igazán tudom mi fán terem.) Ezzel kapcsolatban ha egy kis felvilágosítást tudnál adni azt megköszönném. -
Qru
MODERÁTOR
válasz
Zsolt_974 #16622 üzenetére
Érezhető gyorsulást nem fog hozni a gyorsabb ram önmagában max tömörtíésben meg mérőprogikban amikben mesterségesen állítanak elő ram sávszél limites környezetet. Szóval ha mérete elég akkor csak a sebeség miatt enm érdemes váltanod.
mod:
kaliber89: Bőven elég az 1866-os.
-
Zsolt_974
tag
Sziasztok!
Egy kis segítség kellene!
Gép vásárlás előtt vagyok a leendő gépbe:
- Asus H87-plus
- i3-4330
alkatrészek kerülnének a többi megvan a vga Sapphire HD6770 DDR5 1gb többi nem "lényeg".
A kérdés igazából az lenne, hogy van egy OCZ 2×2gb DDR3 1333Mhz low voltage gold kit
jobban járok ha ezt is eladom és veszek helyette kingston hyperx 4gb ddr3 1600mhz.
Esetleg ha úgy marad keret akkor pedig kingston hyperx blu 2x4gb ddr3 1600mhz ennek kicsi az esélye.
Tehát a lényeg az 1333Mhz -ről az 1600Mhz-re történő váltás volna.Válaszotokat előre is köszönöm!
Üdv: Zsolt
-
kaliber89
újonc
Üdv!
Van egy Asrock FM2A88X alaplapom egy A8 5600K procival. Ehhez szeretnék 8GB memóriát. A kérdés az, hogy elég az 1866Mhz-es:
G.SKILL DDR-3 8GB /1866 KIT (F3-14900CL9D-8GBXL)vagy legyen 2400Mhz-es:
KINGSTON Memória HYPERX 8GB 2400MHz DDR3 CL11 DIMM (Kit of 2) XMP Beast Series KNG KHX24C11T3K2/8XA későbbiekben egy Kaverit akarok ebbe a lapba.
Köszi
Balázs -
holapito
tag
válasz
MaxxDamage #16619 üzenetére
Ja hogy 40 ezer akkor inkább körbe tekerem a mostani ramomat leddel
-
holapito
tag
Hello emberek használ e valaki ilyen ramot ? Crucial Ballistx Tactical Trace nagyon dizájnos és hogy hol lehetne e ilyet kapni .
-
LobiDrg
aktív tag
Sziasztok.Van 3x2Gb Adata memóriàm, és ki szeretném bővìteni 8Gb-ra, de nem talàlok màr sehol ilyen tìpusú ramot mint ami most van.Szerintetek vehetek mellé egy màs fajta 2Gb-os modult vagy cseréljem le az egészet ? A részletes konfig az adatlapomon megtalàlható ha szükség van rà
-
válasz
Zsmester89 #16614 üzenetére
Amit én természetesen !
L
-
Zsmester89
őstag
válasz
MaxxDamage #16613 üzenetére
Amit te linkeltél vagy amit én?
-
válasz
Zsmester89 #16612 üzenetére
DDR2 és DDR3 SoDIMM közt hatalmas a különbség... egyrészt más gyártástechnology !
Az említett laptop service manual-t nézve a korábban linkelt memóriák 100% megfelelők / kompatibilisek bele, de arra is megbeszélés szerint próbagarit kell kérni vásárlás elött ! (az a biztos)L
-
Zsmester89
őstag
válasz
MaxxDamage #16611 üzenetére
Csak ugye a kolléga 500ft/db áron árulja.
Ugye DDR3-ként árulja a laptopba meg DDR2 megy elméletileg. Sajna nem tudom, hogy ez ugyan úgy hibádzik mint asztalinál? -
válasz
Zsmester89 #16610 üzenetére
-
Zsmester89
őstag
Sziasztok!
Acer Aspire 5310 JDW50-ben szeretnék ramot cserélni.
A jelenlegi:
Samsung 512 2Rx16 PC2-5300S-555-12-A3Amiből válogathatok:
Hynix 1gb 2Rx16 PC3-8500S-7-10-A1
v
Micron 1gb 1Rx8 PC3-8500S-7-00-BP
v
Samsung 1GB 2Rx16 PC3-8500S-07-10-A1Egyáltalán van amelyik jó ebbe a laptopba?
Köszi,
Zs -
Balathruin
veterán
Üdv mindenkinek!
a 200MHz-es és a 400MHz-es (1GB-s) DDR közt nagy a különbség? Most a 2db 1GB-s 200MHz-es 162MHz-en megy (1:1 FSB: DRAM arány, 3:4 aránnyal nem indul a gép), alapból csak 130 körül van.
Azért érdeklődöm, mert még használva lesz a gép (ki tudja meddig...) és utána sem szeretném kidobni. Most a maxot akarom kihozni belőle, nem ártana ha a régebbi játékok mennének rendesen. -
válasz
Xirtam #16607 üzenetére
Azok 1.5v -on mennek és megfelelőek az említett CPU -hoz is !
Látom a lap kemény RAM OC -re képes...(3000MHz/OC)
Én ilyen téren Intelnél nem vagyok annyira képbe/tapasztalt DDR3 esetén, remélem Qru tud biztosabbat / pontosat mondani, főleg ha komoly RAM OC -t is kivánsz elérni !/ilyen OC-s lapnál tuti megcsinálnám a kemény RAM OC-t is... főleg K-s Intel CPU-val párosítva!/
Max. ilyen 2133 / 2400MHz -s RAM ha van... ami alapon 1.5v -on megy az tuti nyerő lenne
pl. CORSAIR Vengeance 4x8GB DDR3 2400MHz CL10 1.5V Black (CMZ32GX3M4A2400C10) /kicsit drága/
vagy.
8GB G.Skill Ripjaws X Performance - 1600MHz DDR3 (9-9-9-24-2N) 1.5v (2x ha nem KIT)
vagy ez a Corsair 2133MHz - 1.5vL
-
Xirtam
veterán
válasz
MaxxDamage #16606 üzenetére
Vengeance ramjaim vannak. Pont az említettek.
-
-
Xirtam
veterán
Sziasztok, platformváltás miatt kérném a segítségeteket. A jelenlegi AMD-s gépemet (adatlap) cserélem i7 4770K és ASUS MAXIMUS VI HERO lapkára. Szeretnék nagyobb RAM-okat. Legfőképp játékhoz mit javasoltok? A magas profil nem probléma.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- LEGO klub
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Mini-ITX
- Megtollasodik a középkategória
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- World of Tanks - OFF topic
- PlayStation 3
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest