Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Milyen RAM-ot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
redingitell #14783 üzenetére
Igaz, az Ares is Lp ram, az is befér az össze hűtő alá.
-
M@rdel
őstag
Keresgéltem saját benchmark teszteket, persze nem találtam olyat ami egy az egyben azonos beállításokkal készült.
3dmark11-ben Physics Score-ban úgy kaptam 134 ponttal többet az 1600 memóriával, hogy a proci is 100Mhz-vel tovább volt húzva.
Normál használatnál nem vettem észre különbséget.Mennyiért vennéd?
-
M@rdel
őstag
Nálam volt két darab Kingmax 1333 modul is, bár nem volt egyforma a típusszámuk mégis szépen mentek dualban. Az ismeretségi körben is van Kingmax, nem panaszkodnak.
Corsair és GeIL modulokkal volt már problémám.
Mondjuk ennyiből még nem lehet jelentős következtetést levonni, egyik márkáról sem.
De a Kingmax egyelőre szimpatikus nekem. -
TechN7ne
nagyúr
EZ komoly,8GB DDR2 ram 80 000ft.?
-
peu407
senior tag
válasz
FuRiONight #14786 üzenetére
Jó lesz az. Vagy ez PATRIOT 8GB Viper 3 DDR3 1866MHz CL9 KIT PV38G186C9KRD
-
Fletch16
csendes tag
GIGABYTE GA-970A-UD3
AMD FX-6300 3.50GHz BOX Black
GIGABYTE HD7870 2GBCSX 8GB DDR3 1600MHz CL9 KIT CSXO-CEC3-1600-8GB-KIT
játékra jó ? 21k most 20k tudnék max ramra szánni feltétlenül 8gb
köszönöm
-
Zedz
addikt
Sziasztok,
Egy Intel Core i5 3470 mellé szerintetek megfelel 2x4GB Kingmax memória? 1333MHz-n menne. Nem volt még ilyen márkájú ramom, nem tudom mire számítsak. Véleményt tudtok róla mondani?
-
Walter_White
senior tag
Sziasztok. Jövőhéten érkezik meg elméletileg, a rendelt Asrock 990FX Extreme 9-es lapom, közben nézegettem a memóriakompatibilitási listát, mivel az előző 890GX Extreme3-lapba is az alapján vettem 2x2GB ddr3 1600-as ADATA memóriát.. nem akartam meglepetéseket, viszont az uj laphoz kinéztem 3 féle modult, hogy ti melyiket ajánlanátok, hogy ne legyen semmiféle inkompatibilitás, 100%-ra szeretnék menni, mert azért nem olcsó :S stb.. ?
Az egyik természetesen szerepel a listán, szériaszám alapján is:
[link]Viszont ezt a kettőt nem is említik meg:
[link]CPU mellette: FX8350, tehát egy kis tuning is játszik.
Köszönöm.
-
FuRiONight
addikt
Értem köszi. Esetleg tudnál is valami konkrét ramot ajánlani?
G.Skill RipjawsX 8 GB (2 x 4 GB) DDR3-1866 F3-14900CL9Q-16GBXL - eddig ezt néztem, de inkább megkérdezem, hogy mit ajánlotok, olyan 30k-ig
-
peu407
senior tag
válasz
FuRiONight #14784 üzenetére
Elég az 1866 CL9. Azt is manuálisan kell majd beállítanod a BIOS-ban.
-
FuRiONight
addikt
Sziasztok!
Haswell alá a milyen Mhz/ időzitésű ram lenne a legjobb párositás?
Van valami előnyőm lenne 2400Mhz CL11-el, vagy inkább jobb egy 1866Mhz CL9?
2x4GB-ra gondoltam olyan 30k körül
-
Qru
MODERÁTOR
A következő lépcsőfok a 16Gb az feleslegesen sok lenne. Bá attól is függ mekkora videókkal dolgoznál... De szimnte 100%, hogy házi használatra elég lesz a 8GB.
Dictator: Geil BD a kínálat legalja. Egy villogó bóvli.
Patriot Viper 3, G. Skill Ripjaws/Ares/Sniper ha minőséget akarsz. Ha nincs sok pénz de egy korrekt ramot akar az ember akkor ott a Corsair Vegneance (későbbi bővítése necces lehet sajnos).
Mivel Intelhez kell kiesnek a magasabb feszes ramok, max 1,5-1,6V-os ram jó a gépedbe. -
SRII
őstag
szia! rengeteget segítettel eddig is, de ismét egy kis aprósággal zavarnálak, megváltozott a helyzet nem csak átlag felhasználásra és játékra kell , lesz a gép, rendérélesre is, ((heti 4-5 videó))( a gép haswell procira épül, vagy i5 vagy i7 még nem tisztázódott le bennem hogy mely jobb renderelésre és játékra))
vajon-
1 elég a 8gb patriot ramocsak vagy ennél többet is megenne renderelés közben?2 ha nagyobb processzort veszem akkor több ramot képes használni a renderelés közben vagy ez a ram használat nem függ össze a proci teljesítményétől?
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Dictator^ #14777 üzenetére
8GB 1600 vagy max 1866-os, ettől ygorsabb felesleges teljesen.
Patriot 1600 (van feketében is) vagy 1866
Ha alacsonybordás kell, mert pl nagy cpu hűtésed lesz akkor meg vmi LP ram kell (alacsonybordás).
musicproo: Igen, minden gond nélkül. Ezek az AMD cuccok bírják akár az 1,7-1,8V-os ram feszültséget is.
-
Dictator^
veterán
Üdv.
Eddig a konfig:Asrock Z87 Extreme 6 + Intel i7 4770k.
Milyen RAM kéne bele? Meg mennyi?
Videóvágás lesz, fotószerkesztés, stb.. kevés játék, régebbiek (bár nem kizárt, hogy pár új is próbálva lesz).
Mit lenne érdemes venni?
Tuning eleinte nem, de később lesz, (max léghűtés)..Ajánlanátok párat?
Keret olyan 30k körül.
-
musicproo
tag
Sziasztok!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy szereztem 2x2gb ramot amely a következő:
g.skill f3 12800cl8d. Ennek a gyári feszültsége 1.6V 8-8-8-24 időzítések mellett.
Egy AMD Athlon x4 750k proci mellé lesz.
A processzorról pedig a cpu-world.com oldalon az alábbit találtam:
"Memory controller supports DDR3 1.5V and LV-DDR3 1.35V memory
[1] - These characteristics were measured on a single CPU, and they can vary slightly for other processors with the same model number"
Fog menni a 2 memória emellett a proci mellett? -
whozZy
csendes tag
válasz
TechN7ne #14773 üzenetére
Oh okés, rendben köszike!
És a leírt konfiggal rendesen menne? Mennyire tudnám kihasználni? Sajnos a hardvereket úgy válogattam össze, hogy minden hardverre max csak 25k-t tudok kiadni:/ Jövő év elején ezen még fejlesztenék, csak hirtelen kellene egy erős, de olcsó konfig!
-
whozZy
csendes tag
válasz
TechN7ne #14770 üzenetére
Ééértem. Szóval akkor megéri ennyiért? Azt néztem, hogy más fajta 2000mhz-es 8gigás ramokat nem igen kapok 15-16k alatt. De h-h nem lehet már kapni sehol ezt a fajtát nem értem? Egyébként egy Gigabyte 970A-DS3P vagy egy Asrock 970 Pro3 R2.0 alaplappal használnám, attól függ melyiket sikerül szereznem, egy Amd Phenom II x4 965 black edition procival, vga-nak meg egy hd7750-et vagy 7770-et terveztem. A ramok passzolnának így ehhez a konfighoz? Előre is köszönöm a választ!
-
TechN7ne
nagyúr
válasz
whozZy #14769 üzenetére
Nagyon jó ramok,nekem voltak,semmi probléma velük az ég világon,ki merem jelenteni,hogy egy sima corsair vengeance cl9 vagy egy kingston hyperx cl9-nél is jobb.
Szerk.: Mondjuk nekem 1600-asok voltak,de a 2000mhz-ekkel sem leszel hátrányban természetesen,úgy sem használod ki.
-
whozZy
csendes tag
Sziasztok! Felajánlottak nekem 2x4GB 2000Mhz Kingmax Nano Gaming ramot, 1,5 évesek dobozzal garanciapapír nélkül már 13k-ért! Megéri megvenni? Sehol semmilyen tesztet nem találtam ezekről a ramokról, és azt se látom, hogy árulnák e még valahol.. Jó ramok ezek? Segítsetek pls!
-
Rocko66
aktív tag
Sziasztok!
A videókártyámat(GTX 560) le szeretném cserélni egy 7870-re,mellé úgy gondoltam,hogy a 8db gskill ripjach memóriámat az alábbi memóriára cserélném:
[link]
Megéri lecserélni 16gb-ra?
Játékokban észre fogom venni? -
KaakukK16
aktív tag
Sziasztok!
Játékokhoz 2x4GB 1600 -as ram elég nem ?
Milyen minőségi ramot ajánlotok, egy i5-4670K és egy ASRock Z87 Extreme 6 mellé?
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
kristof123 #14758 üzenetére
Tuningolhatod, értleme nem sok van, mert kb semmi sem gyorsul a gyorsabb ramtól. Se játékok, se semmi. Esetleg ha benchamrkolsz akkor hozhat a konyhára de valós alkalmazások nem profitálnak belőle.
Tuning: egyszerűen tudod a dram szorzó emelésével tuningolni a ramot bios-ból. A ramodnak gond nélkül tudnia kell az 1866-os órajelet.
-
kristof123
őstag
Sziasztok!
Jelenleg ilyen ram-ot használok. Az lenne a kérdésem, hogy érdemes lenne-e tuningolni? Hozna-e valamilyen érdemi változást? Ha igen, azt milyen formában tehetném meg (tuning)?
-
Zolee11
senior tag
Sziasztok!
Lassan alaplap és memóriacsere előtt állok, és azon agyalok, hogy milyen DDR3-as memóriát érdemes venni, most ebben a körben a processzort nem cserélném, azaz maradna egy Phenom II X965-ös, ami ha jól tudom DDR3-ban 1066 és 1333-os üzemet tud maximum. Később 1-1,5 év múlva, ahogy szükség lesz rá akkor cserélném egy FX procira. A lap egy ASUS M5A97 EVO R2.0 lesz. Én úgy gondolom, hogy 1600-asnál fölösleges gyorsabb memóriát vennem, így ezek között nézelődtem.
Korábban használtam már Geil Black Dragont is amikkel sose volt problémám, így a Kingstonok mellett ezt is néztem:- GEIL 8GB Black Dragon DDR3 1600MHz CL9 KIT GB38GB1600C9DC bruttó 22e
- KINGSTON 8GB HyperX XMP Blu DDR3 1600MHz CL9 KIT KHX1600C9D3B1K2/8GX bruttó 21eesetleg:
- ADATA 8GB XPG v1.0 DDR3 1600MHz CL9 KIT AX3U1600GC4G9-2G bruttó 19eÉn így ebben a sorrendben választanám őket, persze a Kingstonból sok típus van, most mindegyiket nem soroltam fel. Szerintetek melyiket érdemes inkább beszerezni?
-
M@rdel
őstag
válasz
fasirTTT #14751 üzenetére
Az eredeti kérdésedre nem tudok válaszolni!
Arra majd a hozzáértők.De érdekes a problémád, mert nekem nem egyértelmű a memória hiba.
Tegyük hozzá, azt is, hogy a sandy hivatalosan csak a DDR3-1066/1333-t támogatja.
Sem manual, sem XMP-ben nem megy?
Bios frissítés?
Más gépben, vagy más memória a te gépedben? -
peu407
senior tag
Igen,de veheted ezt PATRIOT 8GB Intel Extreme DDR3 1866MHz CL9 KIT PVI38G186C9K is. Simán megy 2000 felett egy kis tuninggal.
-
PM76
újonc
Hali. kéne egy kis segítség tervbe van egy gép csere. De megakadtam
nem tudom hogy milyen RAM-ot vegyek. alap: crosshair v formula-z, proci: fx8350, videó k: ASUS Radeon HD7970 MATRIX Platinum, .......... A QVL lista elégé hiányos! 8gb-ot szeretnék bele valami jobb márkát ami megbízható. 2133 vagy 2400 mhz körülit.
-
fasirTTT
őstag
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
lornname11 #14743 üzenetére
Pedig a Vengenace nem nagy szám, kár ragaszkodnod hozzá. Patriot Viper 3 VenomRed ha már az kell, hogy ROG-ba menjen szín ügyileg. Sokkal jobb a kompatibilitása és a tuningban is jobb.
Vengeance-nél maradva necces a két dual kit, feltétlen nézd meg, hogy azonos Rev számos legyen a két kit. A többi márka esetében nem lényeges de 100%-ra csak a gyárilag QC-s ramoknál vehető, hogy mennek együtt. Amúgy nem szokott gond lenni a két DC kit összeházasításával (kivéve a Vengeance-nél).
-
lornname11
csendes tag
Hello!
RAM vásárlás előtt állok, és nem tudom sehogy sem eldönteni, hogy pontosan mi is legyen.
Legfőképpen játékra, Photoshopra és Video konvertálásra használnám. Amit kinéztem [link]
Ragaszkodok a vengeance-hez esztétikailag pont passzol a ROG lapba, de nem vagyok biztos abba, hogy pont ez megfelelne nekem. És még azt szeretném kérdezni, hogy ha két Dual Channel-est rakok bele nem Quad-ot mennyire lesz ez probléma esetleg tuningolnál? Végül is így árban jobban jövők ki, mintha egy Quad Channel-eset vennék. Előre is köszönöm a válaszokat! -
TechN7ne
nagyúr
válasz
malacka87 #14738 üzenetére
Az a legmagasabb ram ami létezik,nekem is ilyenem volt kékben.
Egy ilyen hűtést tudtam mellé csak beszúrni,hogy elférjen.
Szerk.: Természetesen nekem csak 2 slot ram helyem volt a lapon,és egy 8gb kit-em volt,neked ha csak 1db modulod van,lehetséges egy külső ram slotban elfér.
-
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
B-L-A-C-K #14733 üzenetére
Hát igen, ebben a tesztben mesterségesen hozol létre memóriasávszélesség limites beállítást, ahol nagyon nem mindegy hogy 64 vagy 128 bit-en rohangésznak az adatok.
Átlagos használat során nem lesz érzehető a különbség amúgy.Időzítés különbség: nem egyforma a gyári időzítési értékük. Annyir aminimális a kettő között a különbség, hogy az sem érezehtő köznapi használat során, de meglepődnék ha 2x2-es ne menne 9-9-9-27-et. Egy kis tuning és akkor helyre áll a lelki béke.
-
syler123
veterán
válasz
M@rdel #14734 üzenetére
Nem vehető észre a dual és single channel között a különbség??? Ne vicceljünk közel 2-szer akkora sebességet produkál a Dual Channel...
Különben is a 3DMARK 11 Physics Score a procit teszteli kimondottan, memória írást olvasást nézzél, ott nem kicsi az eltérés. De amit linkeltél, abban is 17%-al gyorsabb a procid. -
Qru
MODERÁTOR
kurtz: 2x4GB, a dual cahnel miatt gyorsabb lesz minimálisan.
TechN7ne: Olyan nincs. Memtest86+ az a legjobb vagy a win beépített ram tesztje sem rossz.
pvt.peter: Ha szimetrikus DC-t akarsz akkor méretre azonosnak kell lenniük. Mivel laptopról van szó érdemes a notival együtt elsétálni a boltba és kipróbálni, hogy megy-e dc-ben.
-
pvt.peter
őstag
Sziasztok!
Szeretnék majd a következő laptopba memóriát venni: ASUS N53SV
Jelenleg 1 db 4GB -os modul található benne, adatai:4 GB DDR3-1333 DDR3 SDRAM (9-9-9-24 @ 666 MHz)
Max bandwidth: PC3-10700 (667 MHz)
Memory Frequency: 665.3 MHz (1:5)
CAS# latency (CL): 9.0
RAS# to CAS# delay (tRCD): 9
RAS# Precharge (tRP): 9
Cycle Time (tRAS): 24
Command Rate (CR): 1TÚgy szeretném megcsinálni, hogy DC módban legyen összekötve.
Elméletileg lehetséges, de valószínűleg nem kapok márka szerint is ugyanilyen modult.
A kérdésem: elegendő-e, ha a márkajelzésen kívül minden más paraméter megegyezik-e a jelenlegi illetve a megvásárolandó modulon?
Illetve megéri-e dual channel módban 2*4 GB RAM -ot használni? Érezhető-e a teljesítményjavulás? -
TechN7ne
nagyúr
válasz
kristof123 #14726 üzenetére
Akkor már Memtest64,vagy olyan nincs? Csak azért,mert az operációs rendszerem 8gb-al értelemszerűen 64bit.
Am nekem nem jön be az a program,egy csík megy fel aztán kész,semmi extre semm,nincs vlmi látványosabb és jobb?
-
kurtz
aktív tag
Üdvözleheletem.
i54570 és 1 hd 7970 társaságában feltehetően 1 asrock h87 pro4 lapkába keresnék 8gb ramot.
érdemes 1 modult venni vagy jó a 2x4 kit? pro kontra?
kiszemeltem: Kingston HyperX 2x4GB 1600MHz DDR3 KHX1600C9D3X2K2/8GX
szerepel a lap támogatási listáján.
ugyanakkor a pár száz pénzmaggal olcsóbb
Kingston HyperX Blu 2x4GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3B1K2/8GX is
van bármi különbség a kettő között a bordán kívül?esetleg egyéb megfontolandó alternatíva ?
a processzort 1 Thermalright AXP-100 hűti majd[az alaplapról még az illetékes topic lakók visszaigazolását várom de amennyire néztem nem 1 rossz lapka.]
előre is köszönöm
-
TechN7ne
nagyúr
Hali
Melyik a legjobb Ram teszt program,ami teljes mértékben kihasználja és le ellenőrzi a 8gb kit-et?
-
M@rdel
őstag
Köszönöm!
Éjjél még olvasgattam egy kicsit és ezt a memóriát találtam.
KINGSTON 8GB HyperX Plug n Play
DDR3 1600MHz CL9 KIT
KHX1600C9D3P1K2/8G
Úgy tudom, hogy kifejezeten a sandy cpu-k fejleszteték.
Elönye számomra, a biztos kompatibilitás. és az alacsonyabb profil.
Ezeknek is jó az általános minősége? -
B-L-A-C-K
titán
OFF_
Sziasztok!
A memóriáknak minek köszönhetően ment fel ennyire az áruk?
-
dehecked
tag
válasz
m0rd0k #14716 üzenetére
Ahogy elnéztem gyorsan a két általam kedvelt webshopot, 4 vagy 8 GB-os modult nem nagyon fogsz találni, 2GB-os van, de abból 40-45ezer körül jönne ki a 8GB-nyi szett. Ez azért van, mert rég nem gyártanak már ilyen modulokat, és ami raktáron van, azt adják el a nagy/kiskerek. Ha ennyit megér neked, akkor vegyél bele memóriát, de én a helyedben elgondolkodnék a gép cseréjén inkább. Első körben nyilván elég lenne procit, deszkát, meg memóriát venni, a többi csak kibírna még egy kis időt.
-
m0rd0k
senior tag
Sziasztok!
Ramot szeretnék venni valamikor a közeljövőben,jelenleg 4x1gb DDR2 1066 mhz-es Kingmax ramom van. Ezt 8 gigává szeretném varázsolni,de mivel csak 4 slotom van,ezért vagy 2x4gb kéne,vagy 1x 8.
De ahogy nézegettem az árakat 70 ezer forint környékén vannak ezek a ramok? Az egész gépem nem ér annyit.
Használtan is 20 körül mozog ahogy láttam,de nem is nagyon van. Én 3-4 éve, 12-13 ért vettem a 4x1 et újonnan.
Van valahol még ilyen ram,megfizethető áron? Akár 800 mhzes.
köszi.
-
M@rdel
őstag
válasz
kristof123 #14714 üzenetére
-
M@rdel
őstag
Sziasztok,
Az adatlapomon található konfighoz keresnék memóriát.
Mivel most garanciáztattam egy Corsair Vengeance 8Gb kittet, ezt a típust kerülném.
8Gb-s, 1600Mhz-s Cl9 kittet keresek, elsősorban megbízhatót, másodsorban örülnék ha jó eséllyel szűkíthetném az időzítést.
Árban 20eFt körül, de ha indokolt +1-2eFt rátudok dobni.
De azért minél olcsóbb annál jobb !
Vásárlásnál 'kényszerűségből' az ipon a preferált.Előre is kösz, a tanácsot!
-
SRII
őstag
válasz
Johnny198612 #14710 üzenetére
[link]itt is van ez is elvégzi a feladatát, nem kell tőle félni, azért megvétel elött a gari időt nézd meg, van hol 3év van hol 5 év, de most már off vége mert ráütnek a körmükre!!!
-
Johnny198612
tag
válasz
Johnny198612 #14709 üzenetére
Esetleg eleg lenne ebbol is az 550W-os?
-
Johnny198612
tag
-
SRII
őstag
válasz
Johnny198612 #14707 üzenetére
szia nem színkódokból nyerem az infot, soha nem néztem ezt, le van írva a ram gyártó/átmatricázó/ nevének weboldalán.
kompatibilitás: [link]itt egy kis részletCorsair CX-600W nem kompatibilis, sőt cwt beles.
a konfigodhoz ha később fejlesztesz, akkor egy jó kis xfx 650w vennék,
ha nem akarsz ennyit költeni akkor egy Fsp raider s 550w vagy Fsp raider s 650w vennék.
gondolom az ár is fontos. -
Johnny198612
tag
Hi,
Nem nagyon fejtik ki a legtobb oldalon, h melyik a 1,5V-os, ezt a szinkodbol latom?
Nem gondoltam h kompatibilitasi problemak vannak, mert ket sorral feljebb, pont a kompatibilitasrol volt szo, es en is beleirtam a keresembe, h ezzel ne legyen gond...
De akkor orulok, h komolyan vettek. A Corsair CX-600W 80+ Bronze tápegység (CP-9020048) megfelelo lenne? Amugy miben merul ki az inkopamtibilitas, sok fagyassal, vagy kiesik nehany unkcio? PM-et irj pls, hogy ne itt offoljunk.
Koszi.
-
SRII
őstag
válasz
Johnny198612 #14701 üzenetére
szia, kingston ramok nagyon jók, 1,5 v !!
azért azt az xfx tápot meggondolnám, láttam hogy kérdezted a tápos topokban is, gondolom azt nem mondták hogy a táp nem kompatibilis a haswell processzorodhoz!
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Arra figyelj, hogy 1,5V-os legyen amit veszel (van belőle 1,65V-os is ugyanis).
-
zed juron
aktív tag
válasz
A RAM-okkal gond van rendelésügyileg, mivel nekem is már két rendelésem visszamondták, pedig még 4-én adtam le. Igaz, ott elég olcsón lehetett volna venni.
A nagyobb helyeken ami raktáron van, annak ami az ára azért viszed.
A Hyperx Blu ha nem (nagyon) tuningolsz nagyon jó darab, mert low profile, és mindenben elmegy. Mondjuk nekem XMP-s változat van.
-
Johnny198612
tag
Sziasztok,
Uj PC epitese kozben vagyok eppen. Gyujtom az otleteket, jelenleg igy nez ki a konfig:
- Intel Core i5 3,4 GHz dobozos Socket 1150 i5-4670
- Asus H87M-PLUS
- Geforce GTX760 Gigabyte 2GB rev 2.0
- 1TB WD 3.5" Caviar Blue SATAIII 64MB cache winchester (WD10EZEX)
- XFX 550W Pro Series (P1-550S-XXB9)Haverom az alabbi RAMot ajanlotta hozza, es zarojelben odairta h 1 eve 13ezerert vette:
8GB 1600MHz DDR3 RAM Kingston HyperX Kit (2x4GB)Jelenleg akciosan 20ezer az Aqua-ban. Sirok hogyha ranezek.
Tudtok ajanlani hasonloan jo, de olcsobb alternativat, vagy olyan helyet, ahol olcsobban hozzajutok ehhez?
Koszi a segitseget.
Új hozzászólás Aktív témák
- LGA 2011 v3, 16 Gb ram 2x intel xeon 2680v3 24 mag 48 száll!
- Bontatlan epox lap
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z Royal 3600MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- G.SKILL Trident Z5 RGB 32GB (2x16GB) DDR5 7200MHz
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z Royal 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest