Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Kedves fórumozók!
A kérdezőket arra kérném, hogy mindenképpen töltsék ki a kérdésekre a válaszokat az összefoglalóban. Nem véletlenül van ott. Anélkül nehéz válaszolnunk.
Kérek mindenkit, hogy konkrét bolt linket/hardveraprós linket ne tegyetek be sem a kérés, sem pedig a válasz hozzászólásokban sem. Ha linkelni szeretnétek, akkor vagy a gyártói linket, vagy egy árukeresős linket tegyetek be.
Az ilyen hsz-ek automatikusan törölve lesznek.Köszönettel:
Pyttawrx[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sly189
senior tag
válasz SeniorTilla #174927 üzenetére
Irodában HP ZBook G8 Fury-t használok Quadro 2x32GB RAM, itthon meg ASUS Vivobook S15 lett, OLED kijelző, 2x8GB, AMD Ryzen 7 5800H.
Más felhasználás, más gépet kíván. Meg persze az se normális aki megveszi a HP Furyt 1,5M Ft ért -
Sly189
senior tag
válasz Tikakukac #155263 üzenetére
Ja nem csodálom... ma sikerült átvennem az MSI PS42-es gépemet, és a GPU ventije nem forog, illetve csak kattogó hangot ad, gondolom erőlködik... Nem is erőltettem, visszacsomagol, hétfőn megy vissza.
Fogalmam sincs mit kéne 250k ért aminek szép is a kijelzője és van benne vas, meg 14" körüli méret... Ezzel a Dell 5587-el szemezek, csak az meg kijelzőben vérzik el, ahogy látom sRGB 50-60% körül az nekem elég gyengének tűnik. (szoktam fotókat/videókat bűvölni)
-
Sly189
senior tag
Kinéztem most egy MSI Prestige PS42 i5, 1x8GB, 256GB SSD Win10 - 2 év gari, 240.000 pénz. Teszteken a kijelzője szimpatikus, sRGB 99%, adobe 64%, de nem IPS, hivatalos oldalon IPS-Level van írva. Gondolom akkor valami VA panel lehet?
Tud valaki erről valami infót, hogy mégis mennyire megbízható ez a gyártó nem gamer kategóriában?
ui.: Fura billentyűzet nem akadály, vakon gépelek, majd csak az í-t kell megszoknom
[ Szerkesztve ]
-
Sly189
senior tag
Huawei MateBook D i5-8250U, 8GB, 128GB SSD+1TB HDD, nVidia MX150 15.6" - 240ezer
vagy
MSI Prestige PS42 i5-8250U, 8GB, 256GB SSD, nVidia MX150 VGA - 14" 230 ezer
Melyiket érdemesebb? Kb. egy árban vannak.
-
Sly189
senior tag
Sziasztok,
(1) Mikor lenne esedékes a vásárlás?
Mostanság.
(2) A gépre szánt összeg forintban?
250.000 Ft.
(3) Felhasználás?
Irodai programok, régebbi játékok (Far Cry 4-5, GTA V)
(4) Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel?
Régebbi játékok, natív felbontáson,
(5) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS?
14-16" matt, IPS
(6) Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is?
Utazás közben nem, hordozva nem napi szinten.
(7) Operációs rendszer?
Win10(külön vásárolom meg)
(8) Tárhely
- 256 GB vagy nagyobb, mindenképp SSD,
- 8GB RAM, de 4-ről tudok bővíteni, ha kell.
(10) Csak új gép jöhet szóba vagy használt is?
Új.Fontos kitétel, USB-C-n keresztül is lehessen tölteni!
-
Sly189
senior tag
Sziasztok,
SOS kérdés.
[link] ASUS VivoBook S15 S531FL-BQ072T
Ez a gép IPS paneles? Nem találok egyértelmű infót róla sehol...
-
Sly189
senior tag
Sziasztok,
egyetemistáktól érdekelne tapasztalat, mennyire hasznos és használhatóak a 2in1 eszközök 14"-os méretben? Villamosmérnöki szakon vagyok, azért gondolkozok rajta. Vagy inkább maradjak a matt kijelzőknél?
-
Sly189
senior tag
Sziasztok, írom a kívánságlistát
(1) Mikor lenne esedékes a vásárlás? 1 hónapon belül
(2) A gépre szánt összeg forintban? 200.000 HUF
(3) Felhasználás? irodai programok, tanulás
(4) Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel?
(5) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS? 13.3-tól 14" IPS
(6) Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is? Utazás közben is - 2-3 óra tanulás miatt
(7) Operációs rendszer? Win10
(8) Tárhely mérete és típusa SSD, min. 256GB,optikai meghajtó bakelit(nem kell )
(9) Egyéb kívánság, speciális igények? "nagy enteres" billentyűzete legyen, (legyen hosszú "í" a helyén) HDMI, 3in1 eszközök előnyben, pl. Lenovo Yoga 530. SD kártya olvasó, az se baj ha nem full doboz hangja van (Jelenlegi E6220 DELL gépemnek a hangjával megvagyok elégedve, azzal már nem , hogy kiesik az akksija, ami amúgy is 1%-os.)
(10) Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? Új gép, előny az a bolt, ahol lehetőség van 0% THM-re lehetőleg.MediaMarktban eddig ezt néztem ki: Lenovo Yoga 530 81H90076HV
Intel vagy AMD? sose tudtam melyik a jobb.
[ Szerkesztve ]
-
-
Sly189
senior tag
válasz szabonagyur #79626 üzenetére
Vagy rosszul fogalmaztam... játék alatt én nem azt értem hogy ultra high on minden beállításás 16x simítás stb. árnyék se kell, simítás se, textura legyen korrekt annyi elég. Nem hiszem el hogy ti azt mondjátok hogy nincs gép 160k ért ami tudná a BF4 et pl ultra beállításokon simítás nélkül ... előző gépem egy Z585 volt mint már írtam, amit fentebb linkeltem z50-nél szerintem gyengébb konfiggal... ( RAM az pótolható+4gb))
Eddig nekem beválltak az AMD modellek, bár ahogy látom nagyon intel párti a fórum -
Sly189
senior tag
válasz szabonagyur #79620 üzenetére
Kitöltöm..
1. Legkésőbb jövőhétenn
2. 160 000 Ftt
3. játék, film 1080p HDMIn keresztül..
4. BF4 FarCry 4 GTA V is mehetne majd nem bánnám
5. mindegy, de azért a palm rest valami fém jellegű dologból készüljön..
6. SSD passz de úgyse fér bele ebbe az árkategóriábaa
7. 15" min. és 1366x768 is elég, úgyis TV re kötöm (~102cm 1080p vagy 720p ))
8. Mindegy, nem mozgatom..
9. OS nélkül
10. min. 500gb RAM meg 8GB ( előző gépemnél azt vettem észre hogy valami kegyetlen nagyot dobott rajta a 2x4gb 1600Mhz -enn
11. HDMi megléte, jó szellőzés - bár van hűtőpadom..
14. nem, kifejezetten szüzet akarnék[ Szerkesztve ]
-
Sly189
senior tag
Sziasztok erről mi a vélemény? [link]
CPU GPU SSHD ??
-
Sly189
senior tag
válasz szabonagyur #79512 üzenetére
Lönovóóó ?
köszönöm a gyors választ
radium.hu jó bolt? Vagy hol érdemes szétnézni?[ Szerkesztve ]
-
Sly189
senior tag
Sziasztok, 170k a keret, eddig ezeket néztem.
Játékra is kéne, BF4 a jelenlegi gépemen egész magas beállítások mellett fut, szóval szeretném ha az újon is minimum így menneVárom az ötleteket javaslatokat, melyik CPU - GPU -t kerüljem
-
Sly189
senior tag
Sziasztok, jelenleg egy HP Pavilion Dv6-6B08EH - nyúzok, már nem gémelek, csak erről hajtok meg egy 3D-s TV-t HDMi kábelen keresztül.
Tehát az igényem az lenne, hogy legyen gyors, és kisebb mint 15,6 esetleges mobilitás miatt. Tehát egy EliteBookon gondolkozok HP ELITEBOOK 8460P.
A fentebb említett célra kielégítő lehet egy Elitebook? HDMi miatt kérdezem. Keret olyan 110-120 000 Ft lenne.
-
Sly189
senior tag
Köszönöm a segítséget
[ Szerkesztve ]
-
Sly189
senior tag
válasz ducsekbence #15350 üzenetére
"210-240 ezer forint közti áron" ezt nem értem pontosan
-
Sly189
senior tag
válasz ducsekbence #15348 üzenetére
115k
-
Sly189
senior tag
Amit írtam gépet pár HSZ el előtt, valaki vélemény?
-
Sly189
senior tag
Sziasztok erről vélemény? HP
-
Sly189
senior tag
válasz BigBlackDog #15225 üzenetére
Szétnézek koszi
-
Sly189
senior tag
válasz BigBlackDog #15220 üzenetére
Igazabol ismeros ajanlotta neken ezt az ipont es az acert is mert ok is ilyet rendeltek innen csak sajna nem tudok elmenni megnezni az oveket mert dolgozik es nekem surgos lenne a gep esetleg dobnal par linket (webshop) ami hasonlo tudasu gepet mutat neken? Koszonom! Kozben mysofton en is korulnezek bar igy kicsit nehez mert lumia 800 rol kell laptopot nezegetnem ...
-
Sly189
senior tag
válasz BigBlackDog #15217 üzenetére
720p projektort meghajtani hdmi rol.
Egy pár game is fusson rajta a maiak kozul ha már ennyi dollárt kiadok érte. leginkabb multimedia.
iPon rol rendelni erdemes? -
Sly189
senior tag
Sziasztok! Erről a gépről van valakinek tapasztalata amit megosztana velem? Esetleg vélemény hogy megéri e http://ipon.hu/webshop/product/acer_v3_531g_nx.m36eu.002_szurke/214687
Sry a link miatt telefonrol vagyok.
Esetleg ha vab valakinek egy jobb ajanlata 130 000 ft ert az irja meg.
Koazonom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hardcore café
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Egy korszak vége
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Tőzsde és gazdaság
- Apple notebookok
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- További aktív témák...
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Gamer Laptop, üzletből, alkalmi áron Lenovo IdeaPad Gaming, i5-12450H/16RAM/512SSD/GeForce RTX3050
- ÚJ Asus Zenbook 15 UM3504 - 15.6"FHD IPS - Ryzen 5 7535U - 16Gb - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia
- MacBook Air M1 8GB/256ssd/Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 95%/p3949
- Gamer Laptop, üzletből, alkalmi áron MSI GF63 Gamer, i5-12450H/16RAM/512SSD/GeForce RTX2050
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest