Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Kedves fórumozók!
A kérdezőket arra kérném, hogy mindenképpen töltsék ki a kérdésekre a válaszokat az összefoglalóban. Nem véletlenül van ott. Anélkül nehéz válaszolnunk.
Kérek mindenkit, hogy konkrét bolt linket/hardveraprós linket ne tegyetek be sem a kérés, sem pedig a válasz hozzászólásokban sem. Ha linkelni szeretnétek, akkor vagy a gyártói linket, vagy egy árukeresős linket tegyetek be.
Az ilyen hsz-ek automatikusan törölve lesznek.Köszönettel:
Pyttawrx[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
hori2012
csendes tag
Szervusztok!
Már majdnem megrendeltem az M4600-at, amikor olvastam valaki hozzászólását a
Dell Inspiron 17R SE-ról , ami elvileg megegyezik az inspiron 7720-al.
Tudom, nem egy kategória. De! van olyan teszt, ahol fém házról (nem borítás!) remek összeszerelésről, stb beszélnek.
Igazi erőgépet össze tudnék tenni az M4600 árából...
Hülye kérdés, de a lényeg:Melyik az
értékállóbb,
megbízhatóbb,
jobb választás,
ha az én hardver igényeimnek már az M4600 is bőven megfelel, de csábít a nagyobb kijelző és az erősebb CPU+GPUPersze, ha műanyag az egész, s csak megtévesztettek... Mennyire hordozható egy ekkora dög? Mennyire viseli meg?
Köszönöm, s elnézést a sok fárasztásért, de nem kevés pénzt készülök eltolni...
Üdv!
[ Szerkesztve ]
-
hori2012
csendes tag
Üdv!
Ez az SSD ajánlott egy Precision M4600-ba, vagy nem alkalmas hozzá, esetleg van jobb ajánlat?
Belefér, valóban gyorsít, beszerelhető könnyen, nem jár garivesztéssel, stb...
Nem értek hozzá... Bízom abban, hogy nem kell kivenni semmit,megvan gyárilag a helye...Köszönöm!
Szép estét/hétvégét![ Szerkesztve ]
-
hori2012
csendes tag
Sziasztok!
Tudnátok abban segíteni, hogy melyik a jobb GPU?
-Intel HD Graphics 4000
vs
-ATI Mobility Radeon FirePro M5950 1GBOlvasok ezt is, azt is, én pedig nem tudom eldönteni.
Persze RAM az bármennyi lehet a 4000-nél. Vagy ez függ a CPU-tól is?!
Köszönöm!
-
hori2012
csendes tag
Szervusztok!
Nem szeretnélek többet zargatni titeket, véleményt kérnék...
3játékosra szűkült a kör:Dell Latitude E5530
Intel® Core™ i5-3320M Processzor / 4GB / 500GB / Intel® HD Graphics 4000 / Windows 7/1920x1080-Full HD
265.000pozitív:
-Legolcsóbb
negatív:
-videokártya; tartósság, megbízhatóság (másik kettőhöz képest...)?HP Elitebook 8560w
Intel Core i5 2540M • 15.6" Full HD (1920x1080) AG WVA LED • FirePro M5950 / 1GB • 4GB DDR3 • 500 GB • DVD+/-RW DL • 802.11(a/b/g/n) • Bluetooth • Windows 7 Prof 64bit hun
299.000 FtAz arany középútnak tűnik... Talán a CPU cseppet gyengébb, s persze drágább 30.000 Ft-val... Tapizással tetszik...
DELL Precision M4600
CPU: Intel Core i5-2520M 2.50GHz /RAM:4GB DDR3/15,6" 1920x1080/ VGA: ATi FirePro M5950/ HDD: 750 GB FreeDOS
288.000 FTKét hátránya van: nem tudom sehol megfogni, nincs hozzá Win, így ez megint plusz 30.000 Ft...Elvileg ugyanaz, mint a HP...
Ezek lennének, s persze a pénz is számít...
250.000 max-ról indultam...Melyikről mit gondoltok?
Köszönöm segítségetek! -
hori2012
csendes tag
válasz btudos #17946 üzenetére
Üdv!
Keresem a gépigényeket.
Ezeket a HP-kat néztem:
http://notebookstore.hu/termekcsoport/COMNOT/Notebook.html?ca2=fels%C5%91%20kateg%C3%B3ria&KEPATLO=15%2C4_&BILLNUM=1&gy=HP&ar=300000Bár 4600 precisiont még nem láttam élőben, de a HP bejött.
Ehhez a csatihoz nem értek, csak a HDMI-t kerestem...
Kösz
-
hori2012
csendes tag
Sziasztok!
Létezik, hogy a Hp Elitebook-ban nincs HDMI kimenet?!
TV-hez kéne csatlakoztatni...
Igazándiból egy "szaki" azt mondta nekem,hogy "GeForce 8800"-nál kisebb tudású videokártyát ne válasszak, mert a programjaim zökkenőmentes futásához az ajánlatos....
A HD4000-et gyengébbnek találtam.
Egyébként lehetne tőlem Latitude is, ha szerintetek jó a VGA-ja.
Az talán olcsóbb, s jobb konfig, de még mindig megbízható összeszerelés, anyaghasználat...
Köszönöm!
-
hori2012
csendes tag
Szervusztok!
A tegnapi segítségetek, és a mai járkálás hatására az alábbi gépekre szűkítettem a lehetőségeim:
Dell precision m4600:
http://ipon.hu/?product_id=287951HP Elitbook 8560w
http://notebookstore.hu/termekcsoport/COMNOT/Notebook.html?ca2=fels%C5%91%20kateg%C3%B3ria&KEPATLO=15%2C4_&BILLNUM=1&gy=HP&ar=300000Ezeket a készülékeket itt megvehetem? Esetleg tudtok olcsóbb boltot, vagy olyan készüléket ami elkerülte a figyelmem? (pl: acer, asus,fujitsu,toshiba)
Melyiket válasszam a négy közül?Még van egy játékos akit nem tudtam kiverni a fejemből:
Lenovo Y580
kellemes fémes tapintás, lenyűgöző hardver (tudom, hogy nincs szükségem rá, de ugyanabban az árban...)
De -elvileg- nem olyan tartós, s macerás a gari, s csak két év...A Dell Latitude-ok nem jók, mert 300e felett vannak a rendes VGA-val szereltek (mindenhol csak HD4000 - azt pedig keveslem pl:photoshop...)
Dell Vostro-k nem tartalmaznak numerikus billentyűzetet.Erre jutottam.
Köszönöm, ha véleményeztek!Üdv!
-
hori2012
csendes tag
Szervusztok!
Néhány oldalt végigolvastam. Voltak hasonló kérdések, de azért én is feltenném...
Kb 250.000 Ft-ért vennék notebook-ot.
Elvárás:
- párhuzamosan több - sokszor akár 10-15db is - irodai alkalmazást szoktam futtatni (office, böngésző, grafikonkezelő, Word, stb...), ne lassuljon, ne gondolkodjon, ne fagyjon! Az idő, ideg, s az adatok elvesztése miatt...
- több évre venném
-megbízható, tartós, minőségi darab legyen- ez a legfontosabb
-jó akksi legyen- hosszú üzemidő, lehetőség szerint évekig
-lehetőleg világítson a klaviatúra, talán cseppmentes (?)- szintén a tartósság miatt
-valamiért vonzódom a Lenovóhoz, de nem feltétlen
-filmeket szoktam nézni
-játékból csak stratégiákat futtatok, viszonylag kis gépigény (azt hiszem...)Köszönöm a segítséget!
Valóban csak:
- a dell latitude család jöhet szóba?
- esetleg a Precision?
- sajnos a Lenovo T430i nem jöhet szóba, mert nekem fontos lenne a min.15,6"-os kijelző...Csak Intel procival és dedikált VGA kártyával?
Köszönöm! további segítségetek!
-
hori2012
csendes tag
Szervusztok!
Néhány oldalt végigolvastam. Voltak hasonló kérdések, de azért én is feltenném...
Elvárás:
- párhuzamosan több - sokszor akár 10-15db is - irodai alkalmazást szoktam futtatni (office, böngésző, grafikonkezelő, Word, stb...), ne lassuljon, ne gondolkodjon, ne fagyjon! Az idő, ideg, s az adatok elvesztése miatt...
- több évre venném
-lehetőleg világítson a klaviatúra, talán cseppmentes (?)- szintén a tartósság miatt
-filmeket szoktam nézni
-játékból csak stratégiákat futtatok, viszonylag kis gépigény (azt hiszem...)Köszönöm a segítséget!
Valóban csak a dell latitude család jöhet szóba?
Csak Intel procival és dedikált VGA kártyával?Köszönöm!
-
hori2012
csendes tag
Szervusztok!
Elvárás:
- több évre venném
-filmeket szoktam nézni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- HÚHA MSI Cyborg 14 Hordozható Gamer Tervező laptop -25% i7-13620HS 10Mag 16GB/512 RTX 4060 8GB 144Hz
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Gamer Laptop, üzletből, alkalmi áron Lenovo IdeaPad Gaming, i5-12450H/16RAM/512SSD/GeForce RTX3050
- Apple MacBook Pro - M1, 2020, Silver - 13", 8GB RAM, 512GB SSD, Tocuh Bar, Magyar Bill. - Eladó!
- Laptopok alkatrésznek
- Eredeti Dell Laptop Töltők 130-180 Watt !
- Lenovo T14 G1 i5-10310u 16Gb ram, 256Gb NVme, 1 év garancia, számla
- Dell 5320 i5-1135G7 16 Gb Ram 256 Gb NVMe, érintő kijelző 12 hó garancia, MINT AZ ÚJ !!!
- HP X2 1013 G3 Core i5 8250U 16Gb Ram Win11 Tablet 120HZ kijelző Garanciával
- Toshiba i5-4200 8Gb ram, 256Gb tárhellyel, számlával, garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest