-
GAMEPOD.hu
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Kedves fórumozók!
A kérdezőket arra kérném, hogy mindenképpen töltsék ki a kérdésekre a válaszokat az összefoglalóban. Nem véletlenül van ott. Anélkül nehéz válaszolnunk.
Kérek mindenkit, hogy konkrét bolt linket/hardveraprós linket ne tegyetek be sem a kérés, sem pedig a válasz hozzászólásokban sem. Ha linkelni szeretnétek, akkor vagy a gyártói linket, vagy egy árukeresős linket tegyetek be.
Az ilyen hsz-ek automatikusan törölve lesznek.Köszönettel:
Pyttawrx[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
válasz garage112 #150051 üzenetére
Hát, ha se nem fém, se nem jól szóló Harman Kardon, akkor ez a típus kuka, de akkor mi jöhet szóba, ami laposokhoz mérten értelmesebb hanggal rendelkezik és megfelelő a fizikai felépítése?
Karácsony után volt nálam egy Asus lapos kis szoftveres rendberakásra, viszont meglepően érdekes térhangzású volt. Akkor éppen nem volt még nálam infó barátom vásárlási szándékáról és nem foglalkoztam az Asus lapos márkájával, de kinézetre az Asus kínálatából Vivobook-ot találtam, ami arra hajaz. Nem nagyon teszteltem, mindössze youtube videóból hang leszedésére raktam rá egy progit és tesztelés miatt játszottam le vagy 2 számot, viszont meglepően jól hangzott (no már laptop viszonylatban) ilyesmi hangzás értelmes házban már jó is lehetne
read-only mode on the forum
-
Dr.NX
addikt
válasz garage112 #149928 üzenetére
170e-ért van mondjuk ez:
https://www.arukereso.hu/notebook-c3100/dell/inspiron-5770-5770fi3ub2-p436937661/
Mondjuk erre a felhasználásra amúgy is overkill lenne a 4 magos i5.Elfogadom a sütiket.
-
Brandynew
őstag
válasz garage112 #147847 üzenetére
Szia,
Nincs ilyen. Vagy a keretet kell növelned, vagy a hardverben kompromisszumot kötnöd.
Ami szóba jöhet, az a Dell 5770 és az Acer A517, de látni fogod, hogy még SSD nélkül is, a régebbi, 6.x szériájú i3 procival is nehezen fér bele a megadott keretbe. (X-es Asus-csoda van olcsóbbért, de akkor inkább vegyél bontott téglát helyette.)
4 GB RAM-mal, SSD nélkül, 8.x szériájú procival ez a legolcsóbb: http://www.laptopszalon.hu/acer/acer-aspire-5-a517-51g-34bt-nx-gvqeu-027-laptop_34296-adatlap
Az, amire neked lenne szükséged, 260 ezernél kezdődik: https://www.mysoft.hu/details.aspx?pn=NX.GSXEU.006
15"-os gépekből nagyobb a választék ezen a belépőszinten.
[ Szerkesztve ]
-
Khelben
nagyúr
válasz garage112 #146918 üzenetére
Ennyiért nagy teljesítményt csak játékos gépben kapsz, amit munkára használni erős kompromisszum (kijelző minősége, billentyűzet, strapabírás). Dell 7577 jó vétel most 330k körül i5+1060 összeállításban. Ha a processzor teljesítménye a fontosabb, akkor meg i7-tel, 1050ti-vel. Újabb generációból pedig Predator Helios, de ez valamivel gyengébb minőségű, mint a Dell.
Új hozzászólás Aktív témák
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Renault, Dacia topik
- Blu-ray lejátszók
- NBA és kosárlabda topic
- Külpolitika
- OpenMediaVault
- Háztartási gépek
- Home server / házi szerver építése
- További aktív témák...
- Acer Nitro 16 (Garanciás/G-Sync/165Hz/16:10/1TB) SOK AJÁNDÉK
- GARANCIÁLIS ASUS Zenbook UX3402ZA-KP063W Notebook
- Lenovo ThinkPad T14 G2 - Ryzen 5 Pro 5650U 6-magos / 16GB /512GB SSD/HUN/TOUCH
- BESZÁMÍTÁS! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Bezámítás! ASUS ROG Strix G512LW 15 Gamer notebook - i7 10750H 32GB RAM 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest