Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Kedves fórumozók!
A kérdezőket arra kérném, hogy mindenképpen töltsék ki a kérdésekre a válaszokat az összefoglalóban. Nem véletlenül van ott. Anélkül nehéz válaszolnunk.
Kérek mindenkit, hogy konkrét bolt linket/hardveraprós linket ne tegyetek be sem a kérés, sem pedig a válasz hozzászólásokban sem. Ha linkelni szeretnétek, akkor vagy a gyártói linket, vagy egy árukeresős linket tegyetek be.
Az ilyen hsz-ek automatikusan törölve lesznek.Köszönettel:
Pyttawrx[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheNewDawn
addikt
válasz Soybex #138997 üzenetére
Az még hagyján ( elnézést ez sem hagyján de ez van ) hogy engem hülyének nézel, de hogy mindenkit ? Ilyenkor érdekelne mi értelmét látod ( és nem vagy egyedül ez kb minden topikba rendszeres) hogy ekkora ordas hazugságot leir valaki csípőből.
Nyilván nekem meg az asztali régi gépem a 630 gt vel elfuttatja 4k ba is 200 fps el
Amúgy pont az, hogy nem throttleingol a gép, abszolút tartja még 1 óra után is a 60-70 fokot.
De tudod sajnos bárki utána tud nézni, hogy 950 m el hogyan fut. Nos legkisebb felbontáson, minimum és medium között. Szóval légyszi ne nézz mindenkit hülyének és hidd azt hogy mindent be tudsz kamuzni csipőből mert ez nagyon égő. -
zozy84
senior tag
válasz Soybex #135839 üzenetére
Kitöltöttem már párszor
Volt már Fuji meg Asus meg minden féle.
Nem játékra kell. (Xbox One S-en játszok)
Olyan gépet szeretnék ami sok évig jó lesz. (nincsenek illúzióim, hogy lesz még egyszer olyan gépem mint a mostani 10 éves Sony Vaio-m amin még a gyári matricák vannak és se kopás se repedés nincs rajta és soha semmi baja nem volt csak már 10 éves és már lassú a drágám)Ezért keresek "tartós", jó minőségű laptopot.
Amit tudjon.: FHD, 8GB Ram, SSD (ha mellette van HDD nem baj de nem kell nagy tárhely, van NAS) i5,
optikai meghajtó nem kell, persze lehetőleg a legjobb kijelző legyen de nem biztos, hogy a 250k-ba bele fér az IPS de attól még jó lenne.
Átlag felhasználásra kell igazából plusz videó vágás (akció kamerás hobbi motoros videók többségében).
A belépő kategóriákat kerülni szeretném.
Pl. HP Pavilion-ból egy ugyan olyan konfiguráció 60-70k-val olcsóbb mint pl egy ProBook 450 G4. Biztos nem véletlenül.
Most valamiért a HP kattant be nekem ennyi. Előtte meg a Fuji csak azt nem nagyon lehet kapni meg kinézetre régebbinek néz ki mint a 10 éves Vaio-m.Szóval a lényeg, hogy megbízható , "atomvillanásálló" gyors laptopot szeretnék.
Nyilván most nincs +400eftom mint 10 éve a Vaio volt. Nem is várom ugyan azt. Most 250k a plafon. Ezért néztem ki a linkelt 450 G4-et. (ja és amit linkeltem azt nem annyiért tudom venni mint amennyiért a linkben szerepel)Ha van más alternatíva akkor ne tartsátok magatokban.
[ Szerkesztve ]
-
PandaMonium
őstag
-
EasyLife
aktív tag
-
-
vagabor
aktív tag
válasz Soybex #128759 üzenetére
Az a K501LX nagyon jó lenne, csak sajna az angliában nem kapható, és most nem tudok hazautazni érte. Esetleg valami alternatíva, vagy valaki aki ilyen gépet vett UK-ban?
ASUS TUF GAMING B650-PLUS, AMD Ryzen 7 7800X3D, DeepCool AK620 Zero Dark, CORSAIR VENGEANCE DDR5 RAM 32GB (2x16GB) 6000MHz, ASUS TUF Gaming GeForce RTX 4070 Ti, Cooler Master MWE 750, Fractal Design Core 3000, LG UltraGear 27GR75Q 27" IPS QHD 165Hz
-
Murphys2
tag
-
Maximo88HUN
csendes tag
válasz Soybex #112164 üzenetére
Az első játékra alkalmas gép, ami ajánlott és mérsékelten bírja a hordozást, az ASUS K501. (I3+950M mysoft)
Viszont ha újat szeretnél, és tényleg tudsz várni 3-4 hónapot, akkor gyere vissza nyáron, mert addig új modellek is jönnek, és pont az ASUS az a gyártó, aki gyorsan cserélgeti a modelljeit.
#112167 mellov
A bolt, amit linkeltél, nem ajánlott, szürke importtal tudja lenyomni az árait! MIndig legyen gyanús, ha a mezőnynél jóval olcsóbban tud árulni valamit egy bolt!A készülék, amit linkeltél TN panellel szerelt verzió. Pont emiatt nem lesz időtálló. A helyedben megnézném a Dell 7559-et, mert hasonló paraméterekkel bír, de a háza valamivel jobban bírja a strapát. És 2 csatornás a hűtési rendszere.
Azért nem szokták ajánlani az I7-es verziót, mert az általában 4 magos, lényegesen nagyobb fogyasztással bír, több hőt termel, ha elkezded nyúzni, túlmelegszik és a throttling miatt visszavesz a gép a teljesítményéből. Viszont akkor minek fizetnél az erősebb prociért, ha úgy sem tudja kihasználni?[ Szerkesztve ]
Dell e7440, 5310 + Xiaomi Mi 9T + Ender 3
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Dell 5570. i5-6.gen működő alapgép (laptopösszerakó) )
- Gamer Laptop, üzletből, alkalmi áron Lenovo IdeaPad Gaming, i5-12450H/16RAM/512SSD/GeForce RTX3050
- ACER Aspire E15 HDD nélkül
- ÚJ Asus Zenbook 15 UM3504 - 15.6"FHD IPS - Ryzen 5 7535U - 16Gb - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia
- Laptopok alkatrésznek
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest