Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Kedves fórumozók!
A kérdezőket arra kérném, hogy mindenképpen töltsék ki a kérdésekre a válaszokat az összefoglalóban. Nem véletlenül van ott. Anélkül nehéz válaszolnunk.
Kérek mindenkit, hogy konkrét bolt linket/hardveraprós linket ne tegyetek be sem a kérés, sem pedig a válasz hozzászólásokban sem. Ha linkelni szeretnétek, akkor vagy a gyártói linket, vagy egy árukeresős linket tegyetek be.
Az ilyen hsz-ek automatikusan törölve lesznek.Köszönettel:
Pyttawrx[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
memorix
senior tag
válasz dkpisti #179004 üzenetére
250nit fényerőségben a kijelzője. Picit sőtét a HP nek amit kinéztél és full műanyag a ház. Nem biztos hogy tartós lenne ha sokat nyitogatod. Az akuja pici ha hordozod hamar lemerül.
A 4) minőségben nagyon jó és könnyű, hordozható, de csak 14".
1) 2) 3) Az OLED kijelzők kellően fényesek és nagyon szép szinűk van.
1)
ASUS VivoBook S15 S513EA OLED - i5-1135G7, 15.6FULL HD, 1000 GB, 16GB, Iris Xe Graphics 264eft
15.6" FULL HD (1920x1080) OLED 600nits , Pantone Validated
2) ASUS VivoBook S15 M3502QA OLED - Ryzen 5 5600H, 15.6 120Hz, 512 GB, 16GB, Radeon Graphics 289eft
15.6" (2880x1620) OLED 120Hz 550nits , Pantone Validated
3)
ASUS VivoBook S14 M3402QA OLED NumberPad - Ryzen 5 5600H, 14, 512 GB, 8GB, Radeon Graphics, Win11 259eft (+10eft 8gb ram)
4) ASUS Zenbook 14 UM425QA NumberPad - Ryzen 5 5600H, 14FULL HD, 512 GB, 16GB, Radeon Vega 7 Graphics, Win11, Asus védőtok, USB to RJ45 átalakító 309eft -
HARDVERAPRÓD
válasz dkpisti #171836 üzenetére
Szia.
Ha jót akarsz magadnak, azt a Hp-t nem veszed meg, 2 mag 2 szálról beszélgetünk (ja és 2022-t írunk nehogy már új notiba visszamenjünk jóval ezelőtti szintekre, azt sem értem, hogy miért árulják!) alap 1,2GHz-n (max 2,6GHz), az i3-as cpu-d pedig 2 mag 4 szál 1,7GHz-n szerinted az az AMD partiba lsz vele?
Ennyiért az a HP pénzkidobás. Vegyél használtat ennyiért, mind anyagminőségben mind teljesítményben jobb lesz. -
veterán
válasz dkpisti #171836 üzenetére
Értem, akkor okafogyottá vált az eredeti kérdésed, hiszen te magad is tudod a választ. Nem értem, ha tudod (úgy gondolod hogy tudod) a választ, miért teszed fel a kérdést?
HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.
-
veterán
-
félisten
-
félisten
-
-
félisten
válasz dkpisti #80873 üzenetére
4 hónap alatt 40 napnyi aktív használatból ezt mindet sikerült leszűrni? Ez igen
Ezt a 2 év gari alatt nem fekszik meg utána sem fog hülyeséget honnan szedted???
inkább normális helyről kell gépet venni ahogy látom sérülten visszaküldik az igen. Azt ugye tudod, hogy a bolt mindegy melyik, nem ők szerelik? Van egy szerviz és kész...
[ Szerkesztve ]
-
Tikakukac
titán
válasz dkpisti #80866 üzenetére
Srác és csaja is K53-at, egyik fehér másik barna. Na tőlük kérdezd meg mi szarhat be rajtuk, választékosan tudok én is káromkodni, de azt hallani kéne. Szummázva: úgy kb. bármi és a minden között mozog. Ja igen, míg van gari annyira nem zavaró, 1-2 hét alatt 1 javítás kész. Nade mikor gari után 1 héttel bejön egy kijelzőcsere hmmmm
ivana: Nincs bajom a szétszedéssel. Ez van, valamiért ilyen lett. De amikor fizikális roncsolás nélkül sem lehet valamit szétszedni és összerakni az gáz. Az főleg ha egy bölcsész is okosabban osztotta volna le a mit hova kérdést. De nem. Lap sarkára a töltőt, fixre forrasztva, hadd törjön majd szanaszét. Okos mérnökök Asuséknál, pacsi.
[ Szerkesztve ]
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
félisten
-
félisten
válasz dkpisti #80858 üzenetére
Mivel még mindig nem tudtál valós indokot felhozni így a beírásaid hülyeségek ahogy vannak, hitelük 0.
Sosem gyors -és gépírásról volt szó vagy gép ütögetésről, normális géphasználatról. De az ha neked is be van állítva a sarokba a gép, és használod külső eszközről az nem átlagos laptop használat.
Az a baj te csak a saját szempontodat veszed figyelembe, csak azt ahogy te használod és igen lehet te beleszámoltad, hogy 2 év és kuka és veszed a következőt. Na ezeket az érveket neked mellé kellene rakni az Asus X széria mellé amikor mellettük állsz, akkor talán mondhatod, hogy igen jobbak és ajánlottak.
-
félisten
-
félisten
-
btudos
nagyúr
válasz dkpisti #80223 üzenetére
X550-es Asuson próbáltál már gépelni egy A544 mellett? Szerintem ha nem, akkor maradj csöndben, én igen, és az Asustól sírhatnékom volt, az A544-től nem. Árulkodó az anyaghasználatról az is, hogy a Fujitsu-t meg mertem emelni egy kézzel hosszabb időre, az Asusnál ezt a kört pár másodperc után feladtam. Lehet, hogy jobb ránézni, csak én nem nézegetni szoktam a gépeimet, hanem használni, nem tudom Te hogy vagy vele.
Igénytelen embereknek jó az Asus is, de aki minimális minőséget elvár a notebookjától, az kihagyja az X szériát Asuséknál. A K551 már kifejezetten rendben van, az még nekem is tetszett.
[ Szerkesztve ]
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
félisten
válasz dkpisti #80223 üzenetére
Legalább összeszedett, értelmes mondatokban próbáld már védeni a gépet, ne csak ideböfögni valamit
A544-ből van i3 is ha ennyire érdekel... de gondolom ezt is láttad amikor utánajártál
Minőséget illetve a többi észrevételed az első mondatomnak megfelelően kifejthetnéd.[ Szerkesztve ]
-
chabeee
aktív tag
válasz dkpisti #75531 üzenetére
ez mennyivel jobb, ha egyáltalán jobb? Olvastam többet is az a6-6310m vs i3-3110m összehasonlításáról, de nem tudtam rájönni, hogy mégis miért lenne jobb az i3.
ps-t nem annyira, max pár dolgot szerkesztenék benne. Tehát annyira nem domináns mint az autocad
[ Szerkesztve ]
-
WinnerB0Y
senior tag
válasz dkpisti #74328 üzenetére
Ez volt a másik amit kinéztem és használtan találtam is egyet 120e ért. Bár kicsit félek az i3 tól, ugyanis az egyik rokonom vett egy i3-as gépet amin a call of duty 2 dx7-el is 25-26 fps-el futott. Na ebből én nem kérek. dedikált gtx560m van benne neki amúgy.
Szeretném a full HD felbontású képernyőt... Ennyi a bajom az X550-el.
De köszi a tippet.[ Szerkesztve ]
EUNE: iNeeko
-
World-Soft
senior tag
válasz dkpisti #68684 üzenetére
Szia!
Köszi a kielégítő választ, hogy konkrét típusokat is írtál (bár több kiesett, mert a leendő tulaj nem szeretne kisebb kijelzőt a mostani 15"-nál).
Az kérdés fogalmazódott meg bennem, hogy akinek a gép lenne, annak érdemes -e egy 4-5 éves gépről egy másik 4-5 éves gépre váltania (ha az márkásabb), ha az még megy.Persze nem a legfullosabb állapotban van, de még megy:
-pici repedés a fedélnél, de nem vészes (ha kell az is kicserélem)
-illetve valamiért hideg induláskor néha fekete-fehér csíkos a kép, de ha enyhén simogatjuk a billentyűzetet, akkor az is eltűnik (nem találom a kontakt hibát, mert ha szétszedem, akkor 2-3 hétig nem csinálja)Amit legjobban látok gyengeségét a mostaniban (Fujitsu-Siemens Amilo Li 2727) az, hogy hivatalosan csak Celeront tudna a lap, de ez kijátszható volt (T7500-re cserélve, bár nem teljesen erre tervezve a hűtés), illetve a HDD-t is bővítettük.
Sajnos viszont a 2 GB-os memóriahatár nem sikerült kijátszani (vagyis ha lenne 2 GB-os modulom, akkor állítólag van esély a 3GB beleerőltetésére) ami viszont egy Win7-hez már kicsit karcsú.Tehát érdemes egyáltalán cserében gondolkodni, vagy inkább még amíg megy addig nyüstölni a régit, ha csak 100eFt körüli keret van rá?
A Medion-t (MD 99235) azért néztük, mert egy nyitási akcióban van a 130eFt-os gép 90eFt-ért, és ez most felkeltette az érdeklődésünket.
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- JavaScript topic
- Fujifilm X
- PlayStation 5
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Asszociációs játék. :)
- Elemlámpa, zseblámpa
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Szólánc.
- További aktív témák...
- Lenovo Legion 5 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5 10300H - 16GB - 1,5TB SSD - Win11 - GTX 1650 Ti
- Laptopok alkatrésznek
- Apple MacBook Pro - M1, 2020, Silver - 13", 8GB RAM, 512GB SSD, Tocuh Bar, Magyar Bill. - Eladó!
- ÚJ Asus Zenbook 15 UM3504 - 15.6"FHD IPS - Ryzen 5 7535U - 16Gb - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia
- ASUS Chromebook C523
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest