Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Kedves fórumozók!
A kérdezőket arra kérném, hogy mindenképpen töltsék ki a kérdésekre a válaszokat az összefoglalóban. Nem véletlenül van ott. Anélkül nehéz válaszolnunk.
Kérek mindenkit, hogy konkrét bolt linket/hardveraprós linket ne tegyetek be sem a kérés, sem pedig a válasz hozzászólásokban sem. Ha linkelni szeretnétek, akkor vagy a gyártói linket, vagy egy árukeresős linket tegyetek be.
Az ilyen hsz-ek automatikusan törölve lesznek.Köszönettel:
Pyttawrx[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pano
addikt
válasz Mantin #65387 üzenetére
Nem is arról írtam....
(#65389) Tikakukac: Tippeket kérek, hogyan fog az kinézni 2 év múlva. Hát mérhetetlenül ocsmányul.
Szerintem elég lesz annak 1 év is, vagy annyi se, főleg a portok környékén
Amúgy még mindig inkább ez, mint egy teljes lakk felület mondjuk a billentyűzet körül, vagy a tetején.[ Szerkesztve ]
Körülbelül 36-ot?!
-
Tikakukac
titán
válasz Mantin #63965 üzenetére
Semmi értelme. Nem azért lesz lassú a játék, mert gyenge a proci. Hihetetlen, de asztaliban jelenleg 1 kártyából is szinte bármit vehetsz egy friss i3-as tökéletesen kihajtja.
Ezen a példán látszik milyen királyul műxik az Intel üzleti labirintusa ami beviszi az embert i7-re mindig. De minek.
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
Tikakukac
titán
válasz Mantin #63399 üzenetére
Kivéve egy mondatot egy igen fontos szövegkörnyezetből:
1. sehogyan
2. ez egy ismert dolog. Akksiról 100%-on vagy turbot használva enm engedik a gépet működni ennek lehet tengernyi oka, nem vagyok fejlesztőmérnök nem tudom.
3. előtte 2-vel tudod olvasni mi a helyzet, van turbo, de throttling alatt ami x fok annak lőttek, akksi alatt dettó nem fogják veretni neki.
4. pedig marha sok gépnél így van, max nem írják le azért nem láttad mégZavaBalazs: Nem lesz olyan. A gyári félfényes meg mattos felület sem fólia. Ezt olyan kijelzőknél, mint az x200t AFFS-e lehet patentul megoldani, mert ott gyárialg is egy tejüveges mattos plexi van amit ha leveszel és raksz rá egy rendes matt fóliát akkor visszakapod. Tesóm gépére lerendeltem a matt fóliát és felraktam, nagyon elhullott a panel minden szinten. Ez sajnos ennyire nem egyszerű, bár van akinek megteszi.
[ Szerkesztve ]
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
Tikakukac
titán
válasz Mantin #63394 üzenetére
Annyira imádom mikor valaki hall valamit vagy félrefordít és csúsztat, aztán leírja konkrét tényként, ami aztán terjed mint a pestis.
Nem, nincs benne tiltva. Ha akksiról használod akkor nem engedi 100% fölé veretni, mint a gépek nagyon-nagy többsége.
Hangban meg annyira hangos mint egy hasonlóan leterhelt relatíve erős gép.Leleményes: Hát, passz. NV-s gépnél én egy ideje nem nagyon hallottam ilyesmit, más kérdés mit vezs a fiaborja, mert a 750M-es gép az ugye 210k körül indul.
-
Tikakukac
titán
válasz Mantin #61785 üzenetére
A 740M-et egy szerintem rommáhúzott utolsó szériás P4 elvinné.
Itt a gépben van a diffi, nézd meg őket aztán döntsd el, hogy megér-e majd némi epoxizást ha széthullott a gép vagy sem.
gixxer-tomee: A T400 ebben a konfigban egyedülálló, egy legenda. Nincs más.
[ Szerkesztve ]
-
btudos
nagyúr
válasz Mantin #28801 üzenetére
Miért ragaszkodsz a GT630/635m-hez? Ha van is noti az erősebb GT635m-el (én még nem találkoztam vele, a piacon szereplő ismert modellek mindegyikébe a gyengébbet szerelték), az ára nincs olyan szinten, hogy megérje. Írd le a téma összefoglaló kérdései alapján, hogy mik az elképzeléseid, és segítünk neked megfelelő dGPU-val szerelt gépet találni.
[ Szerkesztve ]
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- JavaScript topic
- Fujifilm X
- PlayStation 5
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Asszociációs játék. :)
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- ÚJ Asus Vivobook 15 M1502YA - 15.6"FHD - Ryzen 7 7730U - 16GB - 1TB - Win11 PRO - 2 év garancia
- Laptopok alkatrésznek
- Lenovo Legion 5 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5 10300H - 16GB - 1,5TB SSD - Win11 - GTX 1650 Ti
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- MacBook Air M1 8GB/256ssd/Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 95%/p3949
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest