Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tkesy
őstag
Öcsém részére keresek gépet, pár hete voltunk egy MM-ben, ott találtunk egy HP-t ami 130k volt Win8-al együtt, és nagyrészt megfelelt volna az kivánálmainak, de mire visszatértünk elfogyott...
Szóval a keresés tovább folyik, és ebben kérném a segítségeteket
(1) 1-2 héten belül
(2) 130-140k körül
(3) irodai munka, youtube, fb
(4) -
(5) 15,6-os vagy nagyobb, és jó lenne, ha matt lenne valamint 1600*900 felbontással rendelkezne, de tudom, hogy ebben az árkategóriában ez egyszerre nem fog teljesülni,
(6) Néha lenne hordozva, de nem sokszor
(7) W8.1 a tervezett OS, ha benne van az árban az pozítivum,
(8) ODD nem kell, min 500 GB HDD, és ha lehet akkor könnyen hozzáférhető legyen a HDD
(9) legyen teljes értékű numerikus padja, és lehetőleg ne legyen egybe az egérpad és a gombok valamint én AMD esetén minimum A8-as, Intel esetén min i3-as cpukkal szerelt gépeket néztem
(10) Csak új gép jöhet szóba.Amúgy ma megint voltam az MM-ban és volt ott egy Toshiba S50-B-142 160k-ért (igaz ez többe kerül, mint amit írtam keretet) viszont megkérdezném, hogy erről a gépről mi a vélemény, mert nagyon egybe volt, és nagyon jól nézett ki élőben...
Előre is köszönöm a segítséget...
Új hozzászólás Aktív témák
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen autót vegyek?
- Túra és kirándulás topic
- Path of Exile 2
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hálózati / IP kamera
- Ukrajnai háború
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- ZBook Studio 16 G10 16" FHD+ IPS i7-13700H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo ThinkPad T14 gen4 I L14 gen4 I P14s gen4 GYÁRI MAGYAR billentyűzet. ÚJ BONTATLAN!
- IdeaPad 5 Pro 16ARH7 16" QHD+ IPS Ryzen 7 6800HS CE RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- Lenovo ThinkPad T480 / i5-8350U / 8GB RAM / 256GB / FHD / Több darab / Számla /
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Yoga Gen1 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest