Hirdetés
-
GAMEPOD
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Macskanadráh
újonc
Üdv!
(1) A gépre szánt összeg forintban? ~200.000Ft
(2) Felhasználás? Photoshop, videóvágás, illetve streamelésre.
(3) Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel? Nem komoly erőforrást igénylő játékra.
(4) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS? Lényegtelen, monitorral használnám.
(5) Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is? Nem lesz sokat.
(6) Operációs rendszer? (Windows, Linux, semmi, legyen Win7 támogatás, stb.) Nem kell.
(7) Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége, optikai meghajtó kell-e? 500GB-1TB- SSD nem feltétlen kell. 4-8GB RAM
(8) Egyéb kívánság, speciális igények? kamera, VGA kimenet.
(9) Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? Új gépet szeretnék.
Nos, nézegettem gépeket és a legjobban külső/belsőre a Lenovo Z510 i7-es, GeForce GT740M-est néztem ki magamnak (azért ezt, mert láttam AMD-set olcsóbban, de nem szeretnék AMD-s CPU/VGA-t). Kérdés, megéri-e megvenni ezt a modellt, vagy tudtok ennél jobban ilyen árban.
Új hozzászólás Aktív témák
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Használt laptopok kedvező áron itt ( Személyesen és csomagküldéssel is országosan )
- Lenovo Legion 5 (16IRX9) Intel Core i5-13450HX, RTX 4060 (3 év Prémium Lenovo Garancia)
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Keyboard Folio hibátlan működéssel garanciával
- Hp Elitebook 840 G5 I7-8550U 16GB 512GB NVME SSD FHD
- 5 db HP EliteBook 840 G2 Notebook, i5-5300U processzorral
- APPLE Macbook Pro 14" (2023) - M3 - Asztroszürke - 16GB/512GB - 110 Ciklus - 2 év Garancia - MAGYAR
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- ASUS ROG Zephyrus G14 GA403UI-QS033W Notebook - Kamatmentes részletfizetés
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest