Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Sebaj Fóbiás

aktív tag

Sziasztok!

Segítségeteket kérném unokatesóm laptop keresésben.
    1. Amint megtaláljuk, megveszi
    2. br. 200-240K
    3. irodai programok, sok gépelés, net, fotókban gyönyörködés, film, semmi játék
    5. Kijelző 15 körül, fullHD, matt és VA/IPS
    6. Minimális hordozás (lakás, kert), útközben nem lesz használva.
    7. Op rendszer kb mindegy, illetve a szűk keret miatt inkább nélküle, kap egy aprós Win10-et
    8. Tárhelyből minimum 500 GB SSD, jó lenne 1 TB, vagy az nvme SSD mellett még egy üres SATA, amibe garancia vesztés nélkül lehet később berakni egy másik SSD-t
    9. HDMI kell, jobb féle bill és bill világítás jó lenne. 3 év garancia alatt nem szívesen venném. USB-A-ból kell legalább három. // És persze legyen könnyű, halk, hűvös, jó nagy akksival...
    10. Csak új gép, mo-n vásárolva

Ahogy látom ebből a keretből szűkösen i5, 8GB RAM, 500 GB SSD féle gépek jönnek ki. A felhasználásra talán egy i3 is elég lenne, de ahogy néztem, nem jönne ki sokkal jobb felszereltségű gép úgy sem. Vagy én nézem rosszul/rossz helyen?

Bővíthetőségről fogalmam sincs.. Vannak egyáltalán még olyan gépek, amiken házilag lehet memóriát bővíteni pl? Vagy olyan, amiben van egy szabad 2.5-ös sata hely?

Vostro-kat néztem eddig, pl ezt, itt írják, hogy lehet +1TB HDD is. Ez bontással (garivesztéssel) jár, vagy hozzáférhető házilag is? Ha ez nem, létezik olyan, aminél igen? Meg ebben 1*8GB memória van, de felárral bővíthető, szóval a kérdés ua: házilag, garancia vesztés nélkül is?

Előre is köszi!

Két bolygó beszélget: - Te, képzeld, Homo Sapiensem van.. - Nem baj, ne piszkáld, elmúlik magától.

Új hozzászólás Aktív témák