Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Senekis

csendes tag

Minden Tiszteletem! :R

Mint sokan itt, én is egy laptop után kutatok és segítséget szeretnék kérni.
    Már egy ideje követem a fórumot, nézem a hozzászólásokat stb, és a lehetőségek miatt kissé zavarba jöttem.

A paraméterek:

1) Az elkövetkezendő napokban
    2) ~ 300.000 Ft, de ha föntebb kúszunk még belefér.
    3) Egyetemre kéne, de a játékot sem vetném meg rajta
    4) Régebbi rts-ek, LoL, néhány újabb, kissé igényesebb game.
    5) Méret az mind1, de a mattságnak és ips-nek örülnék.
    6) hetente/2 hetente lenne hordozva a gép, koliból-haza és vissza. Utazás közben nem használnám
    a gép súlya nagyon nem izgat, csak bírja azt, hogy belerakom egy laptop táskába és hazacipelem.
    7) a windowsnak örülnék ugyanis nem vagyok túl jó szoftveres téren és kifejezetten béna vagyok win
    telepítéssel.
    8) Hibrid lenne a legjobb, de ha választani kell akkor inkább ssd legyen benne mert külső hdd-m van, és nem
    tartózkodok a későbbiekben venni a gépbe 1 hdd-t ha nincs benne.
    9) semmi extra. csak egy olyan videókártya amivel akár mediumon eltudok játszogatni. a 1060-as gépek
    csillagászati árakban futnak szóval arról kezdek letenni. de egy 1050ti - nak minimum örülnék.
    Esetleg lehetőség későbbi bővítésre (Gondolok RAM és tárhely). Ha lehet ne ordítson róla h GAMER. de
    ha ordít nem baj mert max leragasztom :')

Láttam itt a régebbi tanácsoknál a 7577-et amiben i5/1060-van de kicsit tartok a linux/i5 combotól. de a kinézete tetszik

Szomorúan de kompromisszumokat tudok kötni, és gondolom szükséges lesz, mivel úgy érzem sokat kérek
    Előre is köszönöm a segítséget! :)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés