-
PROHARDVER!
Kérdezés előtt olvasd el az összefoglalót, de minimum a "Gyakran feltett kérdések" bekezdést!
A topik célja, hogy segítsen eligazodni a hálózati adattárak piacán. Mivel a NAS-sal kapcsolatos igények rendkívül sokfélék lehetnek, a lehetséges megoldások között is igen komoly eltérés lehet árban, teljesítményben, kényelemben és rugalmasságban egyaránt.
Az összefoglalóban összegyűjtöttük a legfontosabb alapinformációkat, és az egyes lehetőségek rövid bemutatásával igyekszünk segíteni, milyen irányba induljon el a leendő NAS-tulajdonos.
Új hozzászólás Aktív témák
-
futureboy
tag
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem a hozzáértő guruktól. Nemrég vettem egy ZyXEL NSA320S NAS-t. Egész jól belaktam már, minden frankón működik egyetlen dolgot kivéve. Szeretnék róla .mkv kiterjesztésű videókat lejátszani. Samsung BluRay lejátszóm van, ami a hálózatba van kötve. mkv fájlokat szépen lejátszik lemezről, pendrájvról, külső HDD-ről, a hálózaton lévő asztali számítógépről és laptopról is. A nas-ról nem tudja lejátszani, mert nem támogatott formátum! Egyszerűen nem értem. Mindenhonnan le tudom játszani az mkv formátumot, kivéve a NAS-ról. Van valakinek ötlete? Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Half-Life 2
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Klaus Duran: LTT I Ran Every Antivirus At Once
- Samsung LCD és LED TV-k
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Xbox Series X|S
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Gamer PC új 12 hónap jótállás/Áfá-s számlával!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- AKCIÓ! Intel Core i5 4690K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest