Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dugos
tag
Sziasztok!
Univerzális (archicad, photoshop, film, játék) feladatokra keresnék max 24"-os 16:9-es monitort 50-60ezer forint körül.
A photoshop miatt fontos lenne a színpontosság, az hogy VA vagy IPS mindegy, valószínűleg egy gtx 1060 lesz melette de a G-sync és a freesync nem szempont, sem az íveltség. Felbontás: Full HD.Eddig a DELL P2417H-t néztem, de érdekelne van e más alternatíva ekkora méretben és árban.
Köszönöm a segítséget előre is!
Szép napot!
-
Dugos
tag
Sziasztok!
Monitort szeretnék venni cadre, gimpre, némi játékra.
27", 1440p min. követelmények, illetve jó lenne valami magasabb képfrissítés is.
Néztem a DELL S2721DGF-et, azt írják ennek nincs sRGB színprofilja. Ez pontosan mit jelent? Ha kalibráltatom akkor hiába, ha a GIMP srgb-t használ?
Előre is köszi a segítséget!D.
-
Dugos
tag
Sziasztok!
Kérnék egy kis segítséget monitor ügyben. Arhicad, GIMP, és néha játék lenne a fő felhasználás. 27", WQHD monitort szeretnék, magass képfrissítéssel, pénzben kb 150-160 körül. Jó lenne ha a lehetőségekhez mérten színpontos lenne. Első körben az S2721 DGF-et néztem, de ez nem támogat sRGB-t, amit a GIMP használ. Nem világos, hogy a kalibrálás áthidaljda-e a problémát. Rtings szerint kalibrálás után 99,6%-ot tud. Ha kalibráltatnám a kijelzőt, akkor sRGB-ben is jó lenne a megjelenítés? Vagy túlszaturált lenne? Köszi a segítséget előre is!
Üdv, D.
Új hozzászólás Aktív témák
- 24"-os LG 24MK430H FHD, IPS monitor kiárusítás!!!AkciÓÓ!
- Alienware 500hz
- 27GR95QE-B OLED Törött Monitor eladó Minden gyári tartozékával gyári dobozában
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Asus Rog XG43UQ 4k Gamer Monitor!43"/VA/10bit/144hz/1ms/G-sync-Freesync/HDR1000/KOnzolhoz is!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest