Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoli2
aktív tag
Sziasztok!
Előre is bocsánat a sokszor elhangzott kérdés megismétléséért, sajnos idő hiányában nincs lehetőségem visszaolvasni.
Sürgősen monitort szeretnék vásárolni max. 35-38 eFt-ig, általános célra, HDMI-s, de a 23.5-24"-os méret a szemem miatt elengedhetetlen. Csak internetezésre kell, esetleg néha videó futtatása.
Segítségetek köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
Zoli2
aktív tag
Sziasztok!
Monitor típus kiválasztásában kérem hozzáértők segítségét.
Második kijelzőként használt szeretett S-PVA paneles Samsung 971P 19"-os monitorom elhalálozott, azonban nagyon meg voltam vele elégedve. Fotók színhelyessé tételében nagy segítség volt egy Dell U2410 mellett.Szeretném pótolni hasonló képtudású monitorral, guruk tanácsát kérem, hogy milyen típusokat keressek.
Használtban gondolkodom, 19" körüli méretben és szintén második monitornak használnám.
Előre is köszönöm![ Szerkesztve ]
-
Zoli2
aktív tag
Sziasztok!
Dell U2410 monitorra tudtok javasolni alternatívát?
-
Zoli2
aktív tag
Kérdés:
Most egy Philips 21,5"-os (valós méret) monitor előtt dolgozom, aminek a felbontása 1920x1080. És sajnos elég miniatürizáltak az ikonok és minden egyéb kezelő felület.
A 19"-nál az 1280*1024-es felbontást számomra ideálisnak tartottam. Ha kb. ezt az arányt szeretném "megtartani" full HD felbontásban, mekkora képátlújú monitort nézegessek?
Nem tudom érthető e. -
Zoli2
aktív tag
Sziasztok!
Segítségetek kérem.
Kisebb fotós munkákra jelenleg egy Samsung 971P típusú PVA paneles monitort használok. Elégedett vagyok vele. Szeretnék mellé egy 24"-os szintén valami jó minőségű monitort, hasonló munkákra, 1920x1080-as vagy nagyobb felbontásban.
Erre a célra manapság mit érdemes megvásárolni?Kösz i!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kutya topik
- Nikon DSLR topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- A OnePlus 11 is Android 15-re váltott