-
GAMEPOD.hu
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
belaazallat
addikt
válasz Zimmi91 #60517 üzenetére
Üdv!
Nekem ezt ajánlották helyette: [link]
Ma érkezik meg. Este majd írok róla."Ha valami el tud romlani, az el is romlik. Ha nem tud elromlani, akkor oda kell adni Bélának, és el fog... ;]" by peterkeT \__/ Online FPS nick: Celpont \__/ Minden út járható. ... Harckocsival! Hummer rulez!
-
jim bcs
nagyúr
válasz Zimmi91 #37925 üzenetére
told meg pár ezressel és vegyél IPS-t
(#37929) martin555 szintén told meg pár ezressel és vegyél IPS-t
(#37930) g0n21 Dell-t és én személyes tapasztalat alapján ajánlanám az S2340L-t is 50k (tükrös), véleményem megtalálod fentebb de itt van
Hosszas rágódás és a topik nagyurai segítsége után döntöttem és tegnap meg is érkezett a Dell S2340L-em, melyet azonnal leteszteltem FPS játékok alatt mivel ez volt a fő cél. A tesztet a Crysis_3 és a Splinter Cell_Blacklist töltötte be. Amellett hogy maga a monitor kinézete gyönyörű nem üt úgy vissza a Glossy felület nappali fényviszonyok mellett mint a képeken és a videókon amiket láttam róla, éjszaka semmilyen bevilágítási anomáliával nem találkoztam azaz kikapcsolt állapotban sem voltak bevilágítások, a talpa stabil, az anyaghasználat kiváló, beváltotta a hozzáfűzött reményeimet, a színek valóban élethűek, áthúzásokat én szemre nem tapasztaltam egyet sem. Rövidre zárva felülmúlta azt amire számítottam, ebben az 50k-ig kategóriában nálam a Kifejezetten Ajánlott plecsnit kapja és bátran ajánlom FPS játékokhoz.
[ Szerkesztve ]
Beárazás: https://logout.hu/bejegyzes/jim_bcs/bearazos_topikok_listaja.html
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- PR-Telecom
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- EA Sports WRC '23
- Steam Deck
- TCL LCD és LED TV-k
- Call of Duty: Black Ops 6
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Nagyon nem tetszik az NVIDIA-nak Joe Biden utolsó percre tartogatott terve
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...