Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
-
GAMEPOD.hu
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
1 among many
tag
válasz lestyanrobi #40556 üzenetére
A két kiszemelted közül én biztosan a P24-et venném. Az AOC sem lenne rossz egyébként, de van 1-2 olyan tulajdonsága, ami nálam kizáró ok. A legfontosabb, hogy pwm-es led háttérvilágítású. Értekeztünk erről a napokban eleget, ha gondolod, visszaolvashatsz. Van, aki fél órát sem bírja, van, akit nem érdekel. Írtad, hogy időnként egész napokat vagy éjszakákat a monitor előtt töltesz. Ebben az esetben még akkor sem ajánlanám neked a pwm-eseket, ha egyébként azok közé tartozol, akiket rövid távon nem zavar a használatuk. Én egy napot sem szeretnék led pwm előtt tölteni, de persze ez (is) a te döntésed.
A másik, nem ennyire fontos, de szerintem azért lényeges dolog, hogy nincsen rajta VESA rögzítési lehetőség, az állványa pedig igen kevés állítási lehetőséget biztosít. Lehet, hogy sosem lesz szükséged többre, de én nem vágnám el magam a lehetőségtől, hogy később egy profi állványra vagy monitortartó karra válthassak. (Nekem is egy év után jutott eszembe, hogy a görnyedést és a hátfájásomat egy tartókarra cseréljem, és nagyon élvezem. Arról nem is beszélve, hogy a kisebb kijelzőt, ha egyedül vagy, egyszerűen közelebb húzod magadhoz, és szinte teljesen olyan, mintha egy jóval nagyobb előtt ülnél.)
Az, hogy 27" mellett az 1080p felbontás elég vagy kevés, az teljesen relatív. Igény és egyénfüggő. Meg kell nézd élőben, nem tudsz mást csinálni. Mondhat bárki bármit, csak a saját szubjektív véleményét hallhatod, egyáltalán nem tudhatod, rád is igaz lenne-e. Azt viszont el lehet mondani, hogy az 2560*1440 felbontás majdnem dupla annyi képpontot jelent, mint a full-hd, és 2x olyan erős videókártya is kell hozzá, ha játékokban hasonló minőségben akarod kihajtani, mint az 1080p-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest