Hirdetés
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- PlayStation 5
- Dragon Age: The Veilguard - Befutottak az első értékelések
- Xbox Series X|S
- World of Tanks - MMO
- PlayStation 5 Pro teszt
- Nintendo Switch
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Premier előzetesen a LEGO Horizon Adventures
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
-
GAMEPOD.hu
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
AMATŐR
őstag
-
Anagy
csendes tag
Sziasztok!
Általános munkára, programozásra, illetve tőzsdei kereskedésre mennyire ajánlott a SAMSUNG C49J890DKU monitor?
Továbbá, egy ekkora kijelzőt, képes egy HP Probook, 8. generációs i5, 16GB rammal rendelkező laptop akadás nélkül meghajtani? Az elképzelés az volna, hogy aki épp annál az asztalnál ül, egyszerűen csak rá csatlakoztatná saját személyi laptop-ját, és arról dolgozna aznap.
(Kicsit aggaszt, hogy a gyártói garancia mindössze 1 év)
Köszi!
-
ColdMan
tag
Sziasztok!
Ezek közül a monitorok közül, melyiket ajánlanátok az alábbi felhasználási szokásokhoz?
böngészés - 30 %
film - 40 %
játék (szinte csak SC2) - 30 %
Az ívelteket kihagynám.Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
Gábor_92
újonc
Sziasztok!
Játékra azon belül is(épp aktuális címekhez) singleplayerhez keresek monitort és ebben kérném ki a tanácsotokat, jelenlegi konfigom i7 4770k, 16gb ram, és egy gtx970 átmenetileg, amit egy 8 vagy 11gb-os kártya váltana majd le a monitortól függően.
Egy 5 éves ips paneles 1080p 60hz-s monitorom van jelenleg, de most már szeretnék látványosan feljebb lépni, így mindenképpen 27" wqhd-ra gondoltam ips-el, ha épp nem játszok akkor videókat nézek stb, ezért fontos a színvilág is. A kérdés 1440p 60hz(ami lehet nem lenne nagy durranás) 75hz-es ips pedig talán két fajta van az egész monitor kínálatban, vagy a sokat emlegetett 144hz amire azt mondják hogy utána soha többet 60hz.
Egy ilyen monitort győzni kell vga-val is ahogy nézegettem, most elég lenne egy 1080Ti? vagy egy 2080 ami szerintem még elhamarkodott vétel lenne. -
Land
veterán
-
batagy
őstag
Sziasztok!
A használati útmutató szerint, AOC joystick-es monitoron (pl I2490) a joystick bal irányához van rendelve a "Clear Vision", és a gomb lefelé irányához az "ECO" mód. Utóbbi 6 féle lehet: Standard, Text, Internet, Game, Movie, Sports.
Az ECO módok előre definiált beállítás halmazok?
Akkor ez nem a szűrt kékfény mód ?
Úgy látom az útmutatóban, hogy a Low Blue Light beállítást csak a Color Setup szakaszban a menüben lehet állítani.Tehát akkor a kék szűrés kapcsolásához nincsen a joystick egyik iránya sem rendelve?
[ Szerkesztve ]
-
totallife
csendes tag
Sziasztok!
Otthoni munkára (programozás) szeretnék venni egy monitort, ami emellett még xboxozásra is be lenne fogva.
Ami fontos lenne nekem, hogy legyen 4k-s, 32"-os, legyen rajta 2 hdmi és 1 display port (ha esetleg type C is lenne rajta az nagyon szuper lenne, de ilyennel nem nagyon találkoztam).Láttam több lehetséges befutót is, de eddig ez a monitor tetszik a legjobban: SAMSUNG U32H850
Esetleg van erről a monitorról tapasztalatotok vagy tudtok ajánlani jobb alternatívát a fenti igényekre?
Bármi hasznos infót örömmel fogadok
Köszi!
-
-
turbokappa
senior tag
Üdv
Játékra samsung qled monitor jó lehet? VA panel van benne.
https://www.emag.hu/samsung-c27fg73-ivelt-qled-gamer-monitor-27-full-hd-quantum-dot-1ms-hdmi-display-port-lc27fg73fquxen/pd/D0KTVDBBM/A semmiért vállalom a felelősséget!
-
bal8080
csendes tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani egy olcsó 24 cols (fullHD) monitort az öcsémnek?
Felhasználási terület excel fájlok szerkesztése, internetezés.
A lényeg, hogy ne tegye tönkre a szemét!thx.
bal8080 -
r6man123
senior tag
Sziasztok!
Kedden jött meg a kalibrált BenQ GW2765HE (9H.LFMLA.TBE) monitorom, ma reggelre úgy néz ki, hogy megadta magát.
A Display portot nem látja (másik monitorba dugva OK), DVI kábellel villog.DP porttal elsötétül, majd kék képernyő és "no signal detected", majd ez megy folyamatosan. Közben a másik monitor folyamatosan dobálja magát álló és fekvő mód között.
Lehet tenni vele valamit vagy gariztatás?
[ Szerkesztve ]
-
Pintim....
tag
Sziasztok. A monitorom olyat csinal hogy amikor gorgetek le-fel, olyan feher hatter arnyekot hagy a betuk mogott. Az micsoda? Valamit elnyomkodtam?
-
Gyula84
veterán
-
-
Gyula84
veterán
válasz Pintim.... #93767 üzenetére
milyen monitor dell?
Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.
-
Brekk
addikt
NEm utód, hanem kapunk egy kupaccal vmi projektre gyártott cuccból. C624B a becsületes neve de ez PB248Q lesz, talán egy port nem ugyanaz. 70e körül lesz, annyit megér, főleg akinek egy másik mellé kell...
http://www.oaziscomputer.hu - Professzionális monitorok szakértőktől.
-
Pintim....
tag
válasz Gyula84 #93769 üzenetére
Acer 27 colos g sync 165 Hz. Tegnap este valkamit elnyomkodtam rajta, mert a Tv is ra volt kotve,de kivolt kapcsolva. Mar a windowsban be allitottam a 144Hz et,de a monitoron nem talalom a G sync beallitast. Az fps szamlalo folyamat 144 et mutat, ugralnia kellene az fps-t kovetve.
[ Szerkesztve ]
-
Gyula84
veterán
válasz Pintim.... #93771 üzenetére
mondjuk nekem dell van de a monitor menüjében le kellett vennem a response time-ot normal-ra fast-ról
Brekk
küldtem üzenetet[ Szerkesztve ]
-
-
Mamuska
őstag
válasz turbokappa #93761 üzenetére
MM-ben vedd, ott csak 98 ezer.
-
Gyula84
veterán
válasz Pintim.... #93776 üzenetére
azt sajnos nem tudom
-
igor78
tag
Sziasztok,
Segítségeteket és tanácsotokat szeretném kérni új monitor vásárlásához.
Elsősorban játékra lesz használva. 27"-tól gondolkodok. Felbontásban 1080-ra gondolok. Nem tudom van-e értelme ennél nagyobb felbontást alkalmazni? Eddig csak 16:9 arányú monitoraim voltak. Szerintetek egy 21:9 jó választás lehet? Összegben pedig nagyon max bruttó 100k-ig gondolkodok.
Előre is köszönöm a hozzászólásokat. -
törölt tag
Kicsit olvass vissza, pont erről volt szó, hogy a VA panel miatt mennyire jók ezek a monitorok játékra, de ha mégis ívelt és 144Hz-es VA, akkor talán a Lenovo Y27F vagy Y27G közül valamelyik talán jobb lenne, attól függ, hogy FreeSync vagy Nvidia G-Sync kell neked inkább.
-
igor78
tag
Nekem is megtetszett a formája, ára és képfrissítése miatt a GABA GL-3219QB1.
Van valakinek tapasztalata? Saját észrevétel, hogy talán az 1080-as felbontás kevés egy ekkora monitorhoz. Jelenleg egy Dell P2717H monitorom van és határesetnek érzem itt is az 1080-at.
100k alatt pedig nem nagyon találok mást. Illetve egyet: Samsung C27JG50QQU
Erről valakinek valami tapasztalata, véleménye? -
törölt tag
Kicsit olvass vissza, pont erről volt szó, hogy a VA panel miatt mennyire jók ezek a monitorok játékra, de ha mégis ívelt és 144Hz-es VA, akkor talán a Lenovo Y27F vagy Y27G közül valamelyik talán jobb lenne, attól függ, hogy FreeSync vagy Nvidia G-Sync kell neked inkább.
bal8080 Például ezek, és már szinte minden monitor PWM mentes, de hogy hogy ne tegye tönkre a szemét, arra neki kell vigyázni a megfelelő ergonómiával, jó képbeállítással, és a nem túl hosszú használati idővel például, vagy szünetek beiktatása is ajánlott, sűrű távolbanézésekkel , de ezekről találsz a neten bőven információt.
-
Ærni
tag
Sziasztok!
véleménye esetleg tapasztalata van valakinek az alábbi monitorról:
https://www.mediamarkt.hu/hu/product/_samsung-u32h850-31-5-uhd-monitor-hdmi-displayport-1233439.html
Amire használnám:
+ filmezés, YouTube
+ böngészés
+ PS4 Pro
+ HomeOffice (nagyobb excel fájlok kezelése + adatbázisok)Ha lenne szerintetek jobb opció ebben az árkategóriában kérlek osszátok meg.
-
BlackmMmDog
aktív tag
Sziasztok
Keresek egy monitort max. 50.000-ig. Mire használnám : Böngészés,irodai felhasználás, és film. -
Mamuska
őstag
válasz BlackmMmDog #93789 üzenetére
Dell P2319H
-
Jokerdapro
senior tag
Üdv urak/hölgyek !
Offba helyezem ezt a szösszenetet mert csak félig vág ide.
Adott a monitorom [link], kérdésem a csatlakozók azon belül is a DVI-ra vonatkozna. Vidkari: [link]. Melyik típusú kábel lenne nekem megfelelő? (DVI-ból csak a 24+1es? vagy hdmi to DVI? ) Előre is köszönöm a választ![ Szerkesztve ]
-
Dare2Live
félisten
válasz turbokappa #93792 üzenetére
fps, mutil, pörgős game esetén VA felejtős.
Ha ől Total Waroz, civezel... semmi baj VAval.
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
diegho
nagyúr
Sziasztok!
Mivel visszatértem AMD-re, kellene nekem egy freesync monitor. Jelenleg egy G2460PG-vel vagyok, bf alatt vettem egy elég jól leakciózott Samu-t, de nem jön be az íveltség. Csakis oázistól érdekelne valami, ami 75 vagy 144Hz-es, csakis Matt lehet, magasság állítás, vagy vesa mountable legyen. Mik az ajánlottak? TN-el teljesen elégedett vagyok, nem kell, hogy IPS, vagy VA legyen.
-
igor78
tag
Vannak itt szakik? Nem nagyon érkezik válasz a kérdésekre ahogy látom Vagy egy napon belül nem szokott menni?
-
Motion_Blur
félisten
üdv!
32" / 4K / IPS
Ebben a kategóriában tudtok alternatívát ajánlani a kinézett ACER PREDATOR XB321HK helyett?
keret 250k
[ Szerkesztve ]
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
snecy20
nagyúr
válasz Motion_Blur #93796 üzenetére
G-Sync nem is kell?
Az Oroszországnak küldött iráni drónszállítmányok csak elnyújtják a háborút.
-
Dare2Live
félisten
válasz Motion_Blur #93796 üzenetére
megint a szokásos kérdés: hát de mire?
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- Asus Rog XG43UQ 4k Gamer Monitor!43"/VA/10bit/144hz/1ms/G-sync-Freesync/HDR1000/KOnzolhoz is!
- 100% sRGB - Dell UltraSharp U2415 / AH-iPS / 1920x1200 ! FHD+ / pivot talp / számla / garancia 1 év
- 27GR95QE-B OLED Kijelző Törött.!! Monitor eladó
- A++ kategória! DELL P2418HZm - 24" IPS / 1920x1080 / MATT / pivot / win hello face // GARANCIA +SZLA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest