-
GAMEPOD.hu
Fontos: aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Telekom készülékcsere akció a készlet erejéig vagy 2024.12.31-ig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsoltocska
csendes tag
Szia! A kijelző felbontása, a videokamera, a sebesség, alapján wave. A wave is témázható, tudsz hasonló felületet találni, mint a sense. Az elérhető programok mennyisége alpján a HTC a jó választás. Bár badához is elég sok alkalmazást találsz. Ami miatt még a Wave-t ajánlom, fizikai hívás gombok (nagyon hasznos), stabil és gyors rendszer. (nekem is volt androidos telefonom és néha lefagy, valamint rendszeresen be kell zárni a futó alkalmazásomat, a bada ebben egyszerűbb. Valamint a badán futnak a diwixes filmek, androidon, nem mindig. Remélem el tudtalak gondolkodtatni!
-
tomika13
tag
Helló!
Ha nem fontos az, hogy telepakold fölösleges dolgokkal, amik lehúzzák az aksit, és egy stabil telefont szeretnél, akkor szerintem wave.
Hasonlóan jól lehet bővíteni, személyreszabni, és jelentős diferencia van a tudás között pl. proci.
Én ezeket mérlegeltem, és mindent összevetve a kettő közül wave.
A defy olyan, mintha egy üveglapot nyomkodnál a kijelző felett, nekem nem jött be.Üdv :Tom
-
deja vu
addikt
Érdemes élőben tájékozódni és megnézni, hogy a wildfire s kijelzője megüti a számodra elfogadható szintet. Azért a wave 2 super clear kijelzője desire hd, desire z szintű, hw-ban is jobb, anyagminőség is jobb, csak hát bada. Én a HTC-t venném az android és a sense miatt, de rám ne hallgass, inkább nyomkorászd meg élőben őket.
Iphone 7 Plus | Sony A7R+Zeiss FE 35mm F2.8+Zeiss FE 55mm F1.8 | Eizo CX271+Eizo CS270+Eizo SX2262W+Eizo S2233W | Z170 Ext4+I7-6700K+Noctua U14S | GTX1070 Gaming | 16gb 3600MHz | 850PRO 768GB | Seasonic Platinum | Define R5+3xNoctua | Razer Taipan
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide!
-------------------------
Előzmények I.
- Gaming notebook topik
- Mozilla Firefox
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Megoldások IBS/IBD-re
- Facebook és Messenger
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Tesla topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest