-
GAMEPOD.hu
Fontos: aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Telekom készülékcsere akció a készlet erejéig vagy 2024.12.31-ig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
péter007
senior tag
válasz Sly Bp. #18498 üzenetére
minél többet nézegetem annál jobban tetszik de ha félrenézek fél percre és ránézek újra, az jut eszembe hogy elölről ronda
meg a kijelzője is lehetne egy kicsit nagyobb, igaz ezért kárpótol a baráti ár
gondolom mediaba vagy metroba meg lehet venni, még ha drágább is pár ezressel mint a gsm boltokazért ha eszetekbe jut még valami akkor szóljatok, jövőhét szombaton veszek vmit ha veszek
addig is köszi, üdv. péter
-
péter007
senior tag
válasz meroly #18495 üzenetére
majdnem 2 évig nyúztam egy fém telefont ami rendesen össze volt rakva, ha egyszer az ember kipróbálja milyen minden nap hideg fémet kézbevenni nyekergő biliműanyag helyett, akkor nehéz leszokni...
samsungom még nem volt így tartok is tőle egy kicsit de Sly Bp.szerint jó
nemtom mi legyen, igazság szeint ami még nagyon tetszik az a 6700 de az megint olyan mint az e52, nem olcsó...nemtom mi legyen -
meroly
veterán
válasz péter007 #18494 üzenetére
samsung...... énnemtom... nem értek hozzá.... nem is láttam még sose....
A 6500 tényleg szép, de a hátlap (a fekete színűben) gagyi, zongoralakk, maszatolodó (csúszós) műanyag. A barna meg ízlések és pofonok, sztem nőies....
Mindenképpen fém teló kell?
E51?én meg lassan a "csúszóst" teszem az aláírásomba
[ Szerkesztve ]
Impossible is nothing
-
péter007
senior tag
hy mindenkinek
meghalt a nokia 6300-ám és most kéne vennem egy másik mobilt, lehet akár domino-s is vagy független pl media markt
a lényeg az hogy tudjon annyit mint a 6300 és lehetőleg legyen fémből, vagy ha műanyag is, legyen rendesen összerakva
az ár max 35-40K amit rászánnék, az érintőkijelző annyira nem hat meg, csak telefonálni kell, minden másra ottvan az ipod touchom
ja és 6300-t mégeccer nem veszek, főleg azért mert amikor én vettem még 50K volt, két éve és mégis elfosta magát
az hogy milyen márkájú, nekem tökmindegyköszönöm a segítséget előre is üdv péter
-
veterán
vélemény e55 vagy samu s5230 ?
3njoy the Lif3
-
raulicio
senior tag
Hello!
Tudom, hogy nehezet kérek, de jó lenne egy olyan telefon, ami:
-jól zenél
-jó akku
-Symbian
-Wifi
-Lehetőleg fém
-Meg ha egy 3 mpx es kamera is lenne benne autofocussal..
és nem Nokia E széria
Köszi! -
-
zH.
senior tag
-
beci
őstag
Üdv.
E52-t rendeltem flottában magamnak.De elég sok rosszat olvasok róla a fórumban.
Legutóbb valaki azt irta,hogy nemis fém,csak kb 25%-a.
Lehet inkább Arenára kellene változtatni? (ha még tudom)Olyan nincs,hogy valami ne lenne sörnyitó....
-
picur220
veterán
válasz campers #18476 üzenetére
Jó az E52 is, meg az N79 is esetleg. N95 8GB kicsit régi már, és nem a leggyorsabb a dolog, pl a forgatás elég lassú nála...
Én az N79-et ajánlom, mostanra az ára is lement egy vállalható szintre.
zéhá: pici kijelzője a Siemens A40-nek volt. A 2,4"-os képernyőn simán lehet netezni. A nagyobb kényelmesebb, de akkor már érintőset végy! Ezért mondtad pl az Arenát, ami jó, csak annyit meg nem ér. A klléga pedig ÚJBAN gondolkozik.[ Szerkesztve ]
-
zH.
senior tag
válasz campers #18474 üzenetére
LG Arena , iPhone 2G , Omnia , N95 8GB , N85
A felsoroltak közül netre ,játékokra az iPhone a legjobb. Zenében mindegyik hasonlóan jól teljesít. Kamerában pedig iPhone csak 2mpx-es ,a képe vállalható ,de fotozáshoz a többit jobban ajánlom.
E52 kijelzője pici ,nem jó vele netezni.
50k-ig mindegyik kijön használtan ,LG Arena-bol lehet ennyiért pár naposat is fogni.[ Szerkesztve ]
just be
-
campers
tag
Sziasztok.
Telót szeretnék venni. Max 50e-ret szánnék rá. Wifi-azért nem ártana bele.
Ennyi a kikötés. Tudnátok ajánlani vmit? -
Kalmi27
csendes tag
Helló
Segítségeteket szeretném kérni.
1. Olyan telefont vagy PDA-t keresek amiben van wifi és elég jól lehet zenét hallgatni rajta. (Csak használt) a keret max 40 ezer Ft
2. Mit gondoltok a HTC Touch Diamond-rólTHX
-
alexa5
csendes tag
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne,h.tudtok-e olyan telot mondani amivel lehet idözitett sms-t küldeni? Ha jol tudom a se k750 tud ilyet!? És még egy kérdés 20-30 körül tudnátok Nokiát mondani ami jo? Lehet használtak közül is! (vat..a,t.sz-v.sz) Köszi elöre is!!!
-
nnannor
csendes tag
válasz Sly Bp. #18466 üzenetére
Nem tudom, ezek már egy picit áron felül vannak, tudom csak pár ezer forinttal, de ennyi a keret 35 pénz. Ezért is néztem ezeket a telókat, azt hittem, hogy ezek alkalmasak erre, azért mégiscsak zenemobilok . Megnézem azért ezeket, de szerintem Dominóban ezek már kicsit drágábbak. A lényeg, hogy garis legyen, és ne kelljen hüségezni, mert azt nem szeretné.
-
nnannor
csendes tag
Sziasztok, úgy gondoltam beszerzek egy új telefont igy karácsonyra egy ismerősnek. Neki ami fontos lenne, az a zenehallgatás, videó /avi, 3gp tökéletes, esetleg flash/ és kép nézés /képregények, de azok jpg, csak kérdéses, hogy egy 320*240 es felbontás élvezhető-e/ és játékok.
Szóval főleg a szórakozás lenne a lényeg. Ezek egy 4GB os karira bőven ráférnek. Amiket én kinéztem és fedik ezeket szerintem, az a Nokia 5310 Xpress és a Sony Ericsson W595 ös készülékek. A keret kb 35 max 40 ezer forint, T-mobil Dominós készülékek kellenének mivel a netet igy szeretné megoldani, az 500mb os csomag neki bőven elég, úgyhogy wifi nem kell.
Szerintetek ezek a telefonok lefedik a kivánalmakat, vagy tudtok valami mást is ajánlani. Előre is köszönöm a segitségeteket.Üdv Nnannor
-
f.begbie
tag
válasz Danny750 #18411 üzenetére
Érdekes, nekem pár óra alatt ment az átszokás, pedig majd 2 évig használtam w810-et és az akkoriba egy kiemelkedő tudású telefon volt... Azóta volt már pár telefonom, de soha többet nem veszek SE-t az is tuti. Ez a női-férfi dolog meg kb akkora baromság mintha azt mondanád, hogy a villamos olyan nőies, bezzeg a busz...
-
sid87
senior tag
válasz Destin4tor #18443 üzenetére
100 alatt bőven
(#18444) AMD Power: 5800 egy szar, haveromnak olyan van, utálja érintőképernyője alig reagál már, lassú, stb.
(#18446) Sly Bp.: hm, nem rossz, az hogy windows mobile van rajta, mennyire előny hátrány?
iPhone 12 Pro Max (Telenor) | Apple Watch S6 | iPad Pro 10.5 | MacBook Air M1 16Gb | Pana Lumix LX100II | burgerem.blog.hu
-
Eagle16
addikt
válasz szilvorium #18457 üzenetére
De nekem csak arra kell, hogy tudjak vele telefonálni, meg sms-t küldeni
Megvettem a Samsung D900i-t kemény 9900Ft-ért, Domino csomagban. Szerintem ennyiért simán jó vétel volt. A másik kettő elfogyott, szóval nem volt sok lehetőségem.₿ ... ₿ ₿... ₿ ₿ ₿
-
szilvorium
csendes tag
válasz Eagle16 #18456 üzenetére
Ha mindenképpen ezek közül kellene választani...akkor én az L700-at választanám, mert az fémből van...
De sose venném meg egyiket sem..Na nekem is lenne még kérdésem...
Szerintetek megérné felújítani a leharcolt E51-em (10k), meg venni hozzá egy jó fülest+átalakítót(valami normálisat, nem ilyen utángyártott szart...) vagy inkább szedjek össze 20-30at és vegyek egy 5630-at vagy N79et, vagy valami hasonlót? -
Eagle16
addikt
Üdv.!
Nagyon nem vagyok otthon telefon témában és ezek közül kéne választani:
LG KE970, Samsung D900i, Samsung L700
Az L700-nak kisebb a kijelző felbontása, de tud 3G-t, ami nekem nem fontos.
A KE-970 és a D900i a gyári adatok alapján nagyjából egy szinten vannak.₿ ... ₿ ₿... ₿ ₿ ₿
-
Destin4tor
tag
-
meroly
veterán
válasz Kareszovics #18448 üzenetére
2330 tulajként én is ajánlani tudom csak. Az elvárt igényeidnek tökéletesen megfelel.
Impossible is nothing
-
gyepet
csendes tag
Sziasztok! Szeretnék a közeljövőben telefont venni magamnak. Egy olyan telefonra lenne szükségem, ami nagyon bírja a strapálást (ütésálló, halehet cseppálló, stb.) Nem tudnátok típust írni?? KÖszi: gyepet
-
Sly Bp.
addikt
válasz Kareszovics #18448 üzenetére
Mondjuk egy Nokia 2330!
-
Sly Bp.
addikt
válasz Kareszovics #18445 üzenetére
Ilyen telefont már 10 ezertől kapni De ha komolyabb kell akkor E63 és E52!
-
Kareszovics
addikt
Sziasztok!
Munkahelyi felhasználásra ajánljatok már légyszi készüléket; nagy igény nincs, lehessen vele telefonálni, akksi lehetőleg erős legyen és alapfelszereltség legyen a headset vagy fülhallgató. Ja és Nokia.
http://steamcommunity.com/id/sgtavitus?l=hungarian
-
sid87
senior tag
üdv.
én is leírnám a vágyaim, kíváncsi vagyok létezik e ilyen teló
-érintőképernyős
-gyors
-zenehallgatásra, fényképezgetésre(jó azért annyira nem mérvadó) kéne, de vakuval
-jó wifi + böngésző
-rádió
-GPS, garminnal, vagy valami hasonló, lényeg hogy használható legyen.ennyi jut eszembe. Arena jó lenne, ha jó GPS-e lenne...
iPhone 12 Pro Max (Telenor) | Apple Watch S6 | iPad Pro 10.5 | MacBook Air M1 16Gb | Pana Lumix LX100II | burgerem.blog.hu
-
meroly
veterán
válasz szilvorium #18439 üzenetére
Ha zene, akkor 5310, de abban meg nincs wifi és nem symbian, hülye ötlet volt.
Az a baj, hogy az N szériát nem nagyon ismerem, az N73-nál leragadtam..... mármint addig követtem, utána nem, de ilyenem sose volt. E51-em viszont igen, és nagyon jó kis készülék.Impossible is nothing
-
meroly
veterán
válasz szilvorium #18437 üzenetére
E51 után gondoltam valami hasonló beütésű készüléket keresel (üzleti), ezért gondoltam az E63-ra, az N-es multimédiás széria, az 5800-ról meg csak rosszat hallottam, elég kifejletlen....
Impossible is nothing
-
meroly
veterán
-
-
meroly
veterán
válasz szilvorium #18432 üzenetére
E52?
Van benne wifi és 3,5-ös jack.
Bár ráfizetni kicsit többet kéne.....Impossible is nothing
-
rep3at
őstag
-
szilvorium
csendes tag
Üdv,
Ismét én...
Most E51-em van, de annyira már nem jön be, mint régen.
Valami hasonló tudású telefont keresek, max 20k ráfizetéssel, előny a 3,5jack és a wifi.
Valakinek van ötlete? -
-
Goatman
aktív tag
Üdv!
14 éves hugomnak szeretnék venni karácsonyra egy alsó-középkategóriás telefont Domino-csomagban. Nincsenek nagy igényei: zenelejátszás, bluetooth. Én még a részemről hozzátenném, hogy legyen 1 vagy 2 Gb memória az alapcsomagban és lehetőleg (kategóriájában értve persze) legyen minőségi és tartós kivitelű mind a telefon, mind a tartozékai. 20-25k a keret, röpke böngészgetés után ezek tűnnek megfelelőnek:
Nokia 2700 Classic
Nokia 5130 XpressMusic
Sony Ericsson W395Ti melyiket vennétek? A választ előre is köszi..
92 pirospont a régi Hardveraprón: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Goatman
-
@matthew@
őstag
válasz sammy02 #18427 üzenetére
elősszőr is az a kérdés h mire akarod használni ha fényképezésre akk c510, ha érintős kell akk kp500 és s5230 között nemtudok dönteni sztem ugyan az, ha zene a fontos akk w595 de mindeggyikkel tudsz zenéthalgatn úgyhogy nemtudmomcorby sztem semmiképp ez az én véleményem
Matthew 24:42
-
sammy02
csendes tag
üdv
szeretném kikérni a véleményeteket, melyiket ajánljátok?
volt már dolgotok valamelyikkel?Sony Ericsson W595 PlayNow Plus
Sony Ericsson C510
Samsung S5230
LG KP500
Samsung Corby S3650 -
@matthew@
őstag
válasz Sly Bp. #18421 üzenetére
A zárt rendszer engem nem zavar, meg az sem h kilóg hátul a kamera. ha meg kopik és beviszem a samsunghoz akkor kicserélik a hátlapot és kamerában mondjuk nekem nincs akkora elvárásom h helyettesítse a digitális fényképezőmet csak ha van valami érdekes akkor az lelehessen kapni és ne olyan legyen mint egy fixfókuszos szaré. amúgy a kopás az mennire van jelen nagyon látszik vagy nem anyira feltünő vagy tényleg csak a kamera körüli rész kopik találtam egy képet amin látszik a kopás ennél jobban is kopik vagy ez a max
Matthew 24:42
-
@matthew@
őstag
Sziasztok!
én is új telefont nézek eddig ami szóbakerült az a vodánál az f480 45e(amitől kicsit félek mert ez az első touchwiz), pixon 60e, és néztem még 5800-át 62e kártyafüggetlen gyári 2 év garival (igaz ez nekem annyira nemtetszik) és volt még a beatdj is de az olyan mint egy szappantartó ezért lemondtam róla.
ami fontos lenne:
-érintőképernyő
-max 60e
-jó kamera
-zenehalgatási lehetőség(nem fontos a sztereo)
kb ennyi ami fontos lenne szerintetek meilyket érdemes megvenni vagy esetleg valaki tud ajálani mást is?Matthew 24:42
-
Danny750
őstag
válasz snicky #18409 üzenetére
Szerintem SE-t vagyél! Próbáltam egyszer én is váltani se-ről samura meg nokiára ,de mindíg visszahúzott a se! Sokkal jobb a menüje és jobban testreszabható! SE-ről samura nagyon nehéz átszokni ,mert szerintem 2külön világ! A samuk inkább nőiesek míg a Se-k férfiasabbak!
>>iLoveMyiPhone5s&BeatsSolo2<>AlFA&HoNdA&BmW<<
-
-
vargilius
csendes tag
Sziasztok !
Én is a ti segítségeteket kérném. Fontossági sorrendben írom le, hogy mikre lenne szükségem:- Érintőképernyő
- Divix lejátszása ( még ha konvertálva is kell )
- Mp3 jó minőségben
- Wifi
- Bluetooth
- 3 megapixeles kamera
- 2 Gb memória ( vagy bővithető kártya )
- Letölthető játékok, szoftverek
- Mp3 zene hozzáadható legyen csengőhangnak és/ vagy ébresztőnek
- radióAki tud kérem írjon telefontipusokat amikben ezek megtalálhatóak.
-
snicky
tag
válasz Sly Bp. #18400 üzenetére
Jaa, így más. Ezek szerint neked nem a tudásával, megbízhatóságával, hanem a külsejével, árával van a bajod, meg azzal, hogy nem elég egyedi. Ez legyen a legkisebb problémája! A külső, egyediség ízlés kérdése, a tudás már nem feltétlenül!
Akkor a tudást és megbízhatóságot tekintve még mindig inkább a Samsung S7350 mint a SE W595?
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide!
-------------------------
Előzmények I.
- Autós topik
- Nincs több iPhone 14, az iPhone Air-t viszont lassan már gyártják
- Milyen videókártyát?
- Windows 11
- Nők, nőügyek (18+)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Napelem
- DIGI internet
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?