-
GAMEPOD.hu
Fontos: aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Telekom készülékcsere akció a készlet erejéig vagy 2024.12.31-ig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szilvorium
csendes tag
válasz picur220 #26460 üzenetére
Na elcseréltem egy E52-re azt a ramaty arena-t, többet LG-t sose veszek, az tuti
Viszont nemtom mibajom van, de most, hogy megint nokiám van, elkezdett hiányozni az 5800ám....szerintetek megéri egy 1hónapos e52-t egy hasonló 5800ra cserélni? mármint még csak elméleti síkon.. -
szilvorium
csendes tag
Na még mindig rágódom hogy mire cseréljem az arena-mat...
Eddig szinte mindenki N78-at akart érte adni....meg olvasom, hogy azt sokan keresik is...az ekkora ász telefon lenne
Bár bevallom én egy E71/2 vagy E52, esetleg N79/85nek jobban örülnék...
Szerintetek ezekből melyik a legjobb választás?[ Szerkesztve ]
-
szilvorium
csendes tag
Sziasztok, a szakértelmetekre lenne szükségem...
Most egy arena-t nyúzok de bevallom, az agyamra megy, hoy ennyire instabil szoftverileg...
Valami árban hasonló fekvésű -lehetőleg újonnan, a plafon az az 50ezer- telefont keresek, ami stabil, rendesen összerakott, vagyis nem recseg-ropog, és 3,5ös jack-kel megáldott, 8gigás microsd-t kezelő telefont keresnék, de ötletem sincs....
Tudnátok segíteni? -
szilvorium
csendes tag
válasz Klemens #20861 üzenetére
Szerintem nem olyan rossz az 5800, de csak ha újonnan veszed, és nem valami behozott, leharcolt darabot...
Volt nekem 2 olyanom is sajna amit itt vettem, minden bajuk volt..
Viszont a mostanim az egész korrekt teló, az új szoftver meg sokat javított rajta!
Onimát ujjal nehéz kezelni, meg átalakító kell a füleshez, stb...nekem az nem jött be, bár jó telefon az is, csak embere válogatja....
Arena meg most lett a családban a hugomnak, az is jó teló, csak nem lenne zárt a rendszere....Bár a legjobb ha van egy E52 meg egy 5800ád, én azt mondom
-
szilvorium
csendes tag
Na végül apám kapott a cégtől egy E52-t, azt elcseréltem vele az E51-emre, én meg vettem egy 5800át, gyárit, újat, aztán meglátjuk, h melyik nyer E52 Vs. 5800
-
szilvorium
csendes tag
válasz meroly #20782 üzenetére
@meroly: 5800ám volt kb 3-4 hónapja de az ilyen németországból szajaltott ex-vodás teló volt, és minden baja volt, ellenben csomó haveromban van rendes magyarországon újonnan vett t-s vagy független, azoknak meg semmi baja....
5630ast régebben nézegettem, nem rossz, csak függetlenben szerintem eléggé borsos ára van a tudásához képest, meg pici a kijelzője, mint a mostani E51emnek...
@D@niel: én az 5530ról hallottam csupa rosszat ropog, stb....
akkor az 5800 új fw-je már stabil és kényelmesen kezelhető?
Én is legszívesebben megfogdosnám ezeket élőben, csak most Esztergomban lakom, és itt nemnagyon van rá lehetőség...használt mobilosokban még nem láttam ilyen telókat
5730-nak a slide megoldásáról hallottatok már valamit? az is olyan béna, mint anno az N95be raktak?
Esetleg más márka? -
szilvorium
csendes tag
Most az 5730as és az 5800ás nokiát nézem...azok jók?
-
szilvorium
csendes tag
Mélyen tisztelt kollégák!
Mondjatok légyszi egy olyan telefont, amin minőségi zenét lehet hallgatni( szóval nem sistereg, recseg, torzul, és van basszusa rendesen és hangereje is) 3,5ös jackes lehetőleg, és van benne Wifi.
Nokiát preferálom, de lehet más is, az ár limit pedig legyen 50ezer forint.
Plusz pont a minőségi anyaghasználat.
Valaki ötlet? -
szilvorium
csendes tag
-
szilvorium
csendes tag
Üdv,
Elnézést megint a hülye kérdéseimért, de most kaptam egy csereajánlatot, és nem tudom, hogy megéri-e...
Van egy karcos E51-em, fullos, független, meg egy marha jól szóló Sony NWZ-816-os mp4 lejátszóm. És ezekért adna valaki egy T-s fél éves fullos LG Arena-t, ha veszek egy új előlapot a nokiámra (4500ból haver megoldja)
Szerintetek megérné a csere? -
szilvorium
csendes tag
Üdv,
Ismét a segítségeteket kérném:
Szeretnék egy Samsungot venni, mert unom kissé a nokiát, sokat nem akarok rászánni, szóval az a nagyon szuper zenefonja nem fér bele a keretbe.
Nekem a lényeg, hogy stabil szoftver legyen, és jó minőségű zenelejátszás (jobb, mint a most használt e51-ben)
Ötlet? -
szilvorium
csendes tag
válasz Eagle16 #18456 üzenetére
Ha mindenképpen ezek közül kellene választani...akkor én az L700-at választanám, mert az fémből van...
De sose venném meg egyiket sem..Na nekem is lenne még kérdésem...
Szerintetek megérné felújítani a leharcolt E51-em (10k), meg venni hozzá egy jó fülest+átalakítót(valami normálisat, nem ilyen utángyártott szart...) vagy inkább szedjek össze 20-30at és vegyek egy 5630-at vagy N79et, vagy valami hasonlót? -
-
szilvorium
csendes tag
Üdv,
Ismét én...
Most E51-em van, de annyira már nem jön be, mint régen.
Valami hasonló tudású telefont keresek, max 20k ráfizetéssel, előny a 3,5jack és a wifi.
Valakinek van ötlete? -
szilvorium
csendes tag
Üdv,
A 6300 se viszi a 8gigás kártyát? -
szilvorium
csendes tag
Jó lenne az is, csak volt már egy vodás full fekete valami Ákos-os limitált szériás....
És az borzalmas volt, mert volt, hogy kezelte a 8gigás kártyát, de volt, hogy nem,...
Lassú volt, és fagyott.....
Meg ha mondjuk a minden zeneszámra mentem, akkor 15-20mp volt, mire megnyitotta...
Ne tudom, hogy ez csak annak a hibája volt, vagy mindegyik ilyen... -
szilvorium
csendes tag
Most a motorola rokr e8-at nézem, arról vélemény? vagy valami más ötlet?
-
szilvorium
csendes tag
MOndjon nekem valaki könyörgöm egy olcsóbb de jó zenemobilt, ami elfogad 8gigás memkarit, és 3,5ös jackes és újonnan max 25-30 között mozog
-
szilvorium
csendes tag
MOst találtam egy Z8-as motorolát...
Az milyen szerintetek? -
szilvorium
csendes tag
Sry a sok postért, rossz a netem
Viszont valaki segítsen tovább gondolkodni...
Új telót szeretnék, amit én csomagolok ki először...van rá max 25-öm vagy 30am, és vodás előfizuval is tudok telót venni...
A lényeg a ZENE! (3,5ös jack, és 8gigás kártyát tudjon olvasni!)
Ötlet? -
szilvorium
csendes tag
Üdv,
Vodás telefonok között keresgélek, mert vehetek újat az előfizetésemre, és már volt nagyon sokfélém drágábból, de már elegem van a sok cseréből...
Valami olyat keresek, ami max 20ezer előfizetésesen, és zenelejátszásban jó!
Most nézegetem a nokia 5130-ast, meg az lg kp500-ast....
Jah és olyan kellene, hogy legyen, ami kezelné a 8gigás microSD-met.....Ötlet?
(mindenképp újat szeretnék, és lehetőleg a vodás kínálatból, plafon a 25ezer! -
szilvorium
csendes tag
Ismét én... Nah én vettem egy 5800-át, holnap megyek érte...
Viszont drága hugommal találkoztam ma aztán meséltem neki a dolgot és ő is telót akar cserélni, viszont nem akar sokat költeni rá....(elég neki az előfizetést meg az albérletet fizetni xD)
Valami olyat akar ami külsőre lányos, de ez annyira nem lényeg, legyen bővíthető, és zenehallgatásra alkalmas... ja és igen, van egy ár korlát is: max 20-22ezre van a projektre...
Ötlet? -
szilvorium
csendes tag
válasz Sly Bp. #13466 üzenetére
N95 8GB-om volt, de nagyon nem jött be, kb fél év alatt szétkopott a slidere azt cseréltem el aztán egy 2G-s iPhone-ra, de az sem tetszett, és akkor vettem meg az E51-et, amivel semmi bajom nem volt(jó, nem egy csúcsmobil, de kicsi, vékony, szvsz szép, mp3, wifi, ....), csak hát ugye meghalt szegény akkor lehet hogy maradok az 5800-nál...csak félek, hogy nem stabil vagy hogy típushibás vagy ilyenek...
E71 meg nekem nagyon drága
[ Szerkesztve ]
-
szilvorium
csendes tag
Hali szeretnék venni egy új telót, mert a drága kis hőn szeretett E51-em ma reggel kilehelte lelkét van most kb 50-55ezrem és valami hasonló tudású telefont keresek, lehetőleg nokiát, de végülis annyira nem fontos...
Ami kell hogy legyen benne az a bővíthető memória, rendes összeszerelés(ha recseg az kiborít), lehetőleg ne egy féltégla legyen, és legyen szép hangja, mert én amire használom az az mp3 hallgatás fülessel, kihangosítva, sms, telefonálás, és a wifi....
Namármost valami olyan kellene ami ezeket tudja és megbízható kis teló...
Lehet touchscreenes is...
(Ja és egy véleményt mond valaki az 5800-ról? mert most azt nézem nagyon....)
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide!
-------------------------
Előzmények I.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Huawei P30 - kell ennél több?
- MIUI / HyperOS topik
- Narwal Freo Z Ultra - ne kerüld el!
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat! (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Autós topik
- Windows 11
- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- Internet és kábel TV hálózatokról kötetlenül
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest