Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• atideath

tag

válasz Csavarnyuzo #4371 üzenetére

Mivel eddig nem kellett számlákat nyomtatnom így kétlem hogy azért 5 évig húzná egy toner. :)

De az Epsonoknál azért volt olcsó a patron régen mert ugye piezzo fejet nem cseréltünk csak tintatartályt. És ha a piezzo fej megadta magát akkor az többe került mint a nyomtató. Viszont a HP-knál a patronba benne volt a piezzo, abban ha valami nagyobb gixer volt kidobtam, tettem bele egy újat és ment minden szépen tovább. Ebben reménykedem a Canon-ba is. Ha nagy gixer van akkor kidobom a tonert teszek bele egy eredetit és megy tovább. A mechanika nem adta meg magát nekem egyszer sem, hamarabb az elektronika meg a fej.

Hp Microserver Gen8 - Xeon 1270v2 - 16Gb - ESXI 6 | Prusa i3 proB | CoreXY 3D Printer | Oneplus 3

• atideath

tag

válasz Csavarnyuzo #4369 üzenetére

Igen ezért tetszett meg nekem hogy 3 év garanciát adnak rá. Elég bíztató. Lehet 5 évig tonert se nagyon fogok cserélni benne. Tudom ajánlottabb lenne a tintasugaras nyomtató, de 3 is áll belőle a padláson mert mindegyikbe a fej száradt bele a ritka használat miatt. Viszont itt van egy HP P1005-ös fekete-fehér lézer, kb 8 éves és még a mai napig nyomtatok vele ha szükséges, teszi a dolgát és kész.

Igen sajnos tudom hogy ilyen világot élünk, nem is várok csodákat. De azért nem szeretnék 5 éven belül nyomtatót cserélni. Ezek közül vaciálálok:

Canon MF623cn
    Canon MF633cdw
    Xerox 6027VNI
    Kyocera ECOSYS M5521cdn
    Lexmark CX417de

Az a baj hogy csak a Canon 623cn, Xerox 6027VNI-hez találtam utángyártott patront, viszont a Xerox-ban csak úgymond "festékpor tartály"-t cserélsz abban nincs benne a henger tudomásom szerint. A többiről nem tudok semmit. A Xeroxnak elvileg nagyobb a nyomtatási felbontása bár nem tudom mennyi különbség van köztük. Esetleg ezek közül lenne jobb mint a 623cn?

Hp Microserver Gen8 - Xeon 1270v2 - 16Gb - ESXI 6 | Prusa i3 proB | CoreXY 3D Printer | Oneplus 3

• atideath

tag

válasz Csavarnyuzo #4365 üzenetére

A tipusát nem tudom fejből de egy fekete-fehér lézer nyomtató volt, multifunkciós. A toner jó áron volt bele de annyira silány minőségű volt hogy pl az ajtó amit ki lehetett rajta nyitni az sokszor a kezemben maradt. De gondolom egy ilyen robosztus gépen csak nem követtek el ilyen hibákat.

Tonerek azok 6-8 ezer Ft között mozognak hozzá. Amit nekem tudnia kell mindent tud egyedül a duplex automata nyomtatást nem de kézzel meg tudom fordítani a papírt ha szükséges. Havi pár számla nyomtatása lenne a feladat meg scannelgetés. Ritkán lehet szükségem lenne saját célra is, de ez szerintem elenyésző.

Kérdés hogy mennyire megbízhatóak most a Canon-ok. Ahogy néztem ezen a toneren van a fényhenger úgyhogy cserénél abból is újat kap. Szimpatikusabb mint dob egységet cserélni benne egy idő után.

• atideath

tag

Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni tőletek. Szeretnék venni egy színes, multifunkciós nyomtatót, amit kinéztem az a Canon i-Sensys MF623Cn lenne ami az igényeimnek megfelelne. Számlanyomtatás, scannelés lenne a feladata, meg persze néha saját célú felhasználás.

Mennyire megbízhatóek ezek a nyomtatók? Régiekkel nincs jó tapasztalatom. Utángyártott tonert szabad bele nyugodtan pakolni? 6000-8000 Ft körül mozognak az utángyártott tonerek. És most 3 év garit adnak a gépre. Ha valakinek van vele tapasztalata kérem ossza meg. Köszönöm!

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák