Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
.DLL
veterán
-
.DLL
veterán
válasz Bacusuz #16794 üzenetére
Ha a spricnizés után nem hagytad kiszáradni, és úgy tudtad be akkor lehet azért vágta le. Kérdés, hogy a kismegszakítót vagy a Fi relét? Fi relének tényleg elég egy kis nedvesség is, hogy kialakuljon a leoldó áram, és akkor a készüléknek talán nagyobb baja nincs.
Egyébként nagyon óvatosan bánj vele, régi, R22 gázos, ami lebontja az ózonréteget, ha a levegőbe kerül; ne sérüljön meg.
(P.H.)
-
.DLL
veterán
-
.DLL
veterán
válasz keneseig #16753 üzenetére
Nyilván megvan a veszélye, ha megsérül a cső, amit az ember ide oda pakolgat, akkor többszáz g üvegház hatású gáz kerülhet a levegőbe, ami senkinek sem jó. Mostmár vagy egybe-készülékeket vehetsz vagy a hűtőkörhöz csak szakember nyúlhat, ami érthető, túl sok ilyen gáz került már a légkörbe.
(P.H.)
-
.DLL
veterán
válasz tknof1871 #16706 üzenetére
Vegyél akkor ablakklímát, ha meg tudod oldani újraüvegezés nélkül a dolgot. ott a kültéri és beltéri rész teljesen elszeparált, a külső kintről szívja a levegőt, a belső bentről, és azt hűti le. Persze ha üvegezni, vagy falat bontani kell, akkor már ugyan ott van szerelésileg (sőt) mintha split-et szereltetnél fel.
[ Szerkesztve ]
(P.H.)
-
.DLL
veterán
válasz Smith Ügynök #16672 üzenetére
Ha nem lesz már sokáig a ház, akkor esetleg két csöves mobil klíma?
(P.H.)
-
.DLL
veterán
válasz alázógyík #16640 üzenetére
"Tavaly volt kitakarítva 4 év után [...] annak ellenére, hogy semmi por/gomba/penész halott orosz katona nem volt benne."
"egy klímás céggel"
"Azt se értem, hogy ha 4 évig semmi szaga nem volt, akkor most 1 év után miért lett..."
Lehet azért, hogy újra lehessen hívni őket kitisztíttatni. Mindenesetre én tuti mást kérnék meg ezek után.
[ Szerkesztve ]
(P.H.)
-
.DLL
veterán
Szervusztok!
Egy műszaki expert vagy klíma szervizes tapasztalatára lenne szükségem: adott egy mobil klíma, ami közel 20 éve egy raktárban pihent, nyilván zéróra redukálódott az értéke, leírták és elvihetném. De még bekapcsolni sem szeretném addig, amíg nem tudom, hogy mi hibára lehet egyáltalán számítani ennyi idő állás után. Lehet hogy semmi baja, lehet hogy el sem indul, lehet hogy első bekapcsolásnál elszáll valami, aztán lehet kidobni. Ezt nem szeretném...
A lényeg természetesen, hogy jó lenne hadba állítani itthon a meleg időben.[ Szerkesztve ]
(P.H.)
-
.DLL
veterán
Hello!
A helyiség amit hűteni szeretnénk (nappali/háló) rendelkezik erkéllyel, és arra gondoltam, hogy oda kirakni egy mobil-klímát, és belülre csak a hideg levegőt vezetni. Így nem a lakásból szívná el a levegőt, ami az egyik problémaként van említve az összefoglalóban. Valószínűleg a zaj is csökkenne az által, hogy a gép teste kint van.
Megoldható ez így, vagy csak a meleglevegő kivezetésre tehető cső?(P.H.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest