Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
hunaqua
addikt
válasz -secret- #40050 üzenetére
Szerintem nagyon jó döntés.Nem tudom,hogy használjátok télen is a nyaralót? Én a mienkbe az emeletre RCool-t vettem,de még tervben van egy ,és a Gree tudja a 8 C cirkulációt is.Ezt sajnos az RCool nem tudja,így biztosan Gree lesz a második klíma. Így nem kellene télre vízteleníteni.
SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
-
Zeki
nagyúr
válasz -secret- #26224 üzenetére
A jelenlegi házunkban dual split van Sinclairből.
Nem igazán meggyőző
Pedig katalógusban csili-vili sokat tudó.
Aklinek nincs viszonyítási alapja, annak jó is lehet.
Nekem volt Daikinom meg Mitsubishim.
A Daikin klímám öregebb volt, mint ez a Sinclair.
Mégis csöndesebb, sőt a műanyag burkolat nem recsegett-ropogott hosszú perceken át sem fűtésnél, sem hűtésnél.[ Szerkesztve ]
-
Bacusuz
addikt
válasz -secret- #25103 üzenetére
A fuji klímámnál a 2,5kw és a 3,5kw ára közt kb 15e ft difi volt.
Én biztosan a nagyobbat venném, főleg ahogy írtad több hűtő is dolgozik, melyek plusz hőt termelnek a helyiségben.Ha viszont túl sok meleget fújnak akkor jobban utánanéznék a méretezésnek.
Tegnap voltam egy üzletben egy hűtőpult mellett, akkora mennyiségű meleget fujt be mint a klímám hideget.ÜDV! Bacusuz. Veszélyes környéken lakom. Ahányszor becsukom az ablakot, mindig odacsukom valaki kezét.
-
F-ECT$
titán
válasz -secret- #25089 üzenetére
Mekkora a keret?
Szerelés: nem feltétlenül a márka képviselet szerel (sőt), de mindenképp olyan céget érdemes hívni, aki megbízható, mert bármi gond esetén nekik kell majd jelezni a hibát, és ők jönnek majd évente karban tartani is.
Ekkora méretre általában elég egy 2.5 kW-os készülék akár hűtésre, akár fűtésre kell.
A megbízható márkák 150e körül indulnak, 200e körül meg már a legnagyobb nevű cégeknek is vannak termékeik.
A szerelés 50-70e Ft ha a kültéri és a beltéri között nem kell 4m-nél hosszabb csőhosszal számolni.
Dive ever, work never.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest