Hirdetés
- EA Sports WRC '23
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- PlayStation 5
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- The First Berserker: Khazan
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
-
GAMEPOD
Új hozzászólás Aktív témák
-
Acheron
őstag
válasz
asha07lcc #9910 üzenetére
Legyen, végül is számomra teljesen mindegy, nem eladni akarom én
Ahogy korábban írtam is, ha fűtés, esetleg kizárólagos fűtés a cél, akkor ennek megfelelően kell modellt választani.
A vásárló dönti el, neki mi a fontos egy készülékben. Nekem többet jelentett a 10% -al kisebb fűtőteljesítménnyel szemben a 20% -al kevesebb energiafelhasználás és a hatékonyság (EER és COP értékek, mindegy milyen teljesítményen) + az a néhány kényelmi funkció. Másnak viszont épp arra a pluszra lehet szüksége - ez a szép a termékpaletta sokszínűségében. De ha a Fujit vettem volna végül, alighanem arról is csak jót tudnék írni.
Az teljesen jó, ha nálatok egy árban van, dicséretes, ha a kedvezményt a vásárló felé is érvényesítitek.Országos átlagban (az árgép szerint) azért a mai napig az árban is ott van az a 10% - engem kifejezetten befolyásolt a vásárlásnál
-
Male
nagyúr
válasz
asha07lcc #9910 üzenetére
LTCA tulajként ezt csak megerősíteni tudom... ha szükség van rá, akkor iszonyúan tudja tolni a meleget.
( már az adatoknál trükkös, hogy ugyan 2.5kW-os kategóriában indul a 09LTCA, de a fütőteljesítménye 3.2kW, ami több, mint az átlagos 2.5kW-osoké, pl Daikin FTXS25K vagy Daikin FTX25JV csak 2.8kW-os fűtésben... így nézve már az ára is sokkal barátibb ).
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- gerner1
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- EA Sports WRC '23
- Gaming notebook topik
- Spórolós topik
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Bittorrent topik
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- Kugoo Kirin G1
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
- Beszámítás! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700 8GB Rampage SHIVA FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest